Cand se preconizeaza urmatorul turneu in București?

nu se mai ocupa nimeni de turneu la bucuresti?v-ati desumflat ce naiba ne pune provincia la respect? in sensul bun cu turneele?

In principiu ramine valabila data de 12 aprilie dar vedem...
Daca vrei sa pui " umarul" la organizare as fi bucuros , ca sint destule de facut ... ce zici : "te bagi " ?

Ar fi rusinos din partea Bucurestenilor sa vina cei de la Galați sa ajute ptr. desfasurarea unui turneu .
Cred ca o sa reusim si noi acest lucru , oricum multumim ptr. sprijin.

ba tu ori esti prost ori te faci?
Nu are nimeni drept de administrator pe forumu asta sa-i inchida gura la carcotasu asta...

Pentru ca nu raspunsul lumineaza ci intrebarea, pun si eu o intrebare care sa mai "lumineze": Iar varsati tomberonul in curtea noastra?

VISCO a spus:
Pentru ca nu raspunsul lumineaza ci intrebarea, pun si eu o intrebare care sa mai "lumineze": Iar varsati tomberonul in curtea noastra?

poi nu i-l vezi pe ticusoru asta cum vb.zici ca s-a nascut cu fibra optica la poarta si se crede administrator de bloc.

uita-te la tine mah baiatule cum spamezi forumu asta...te-ai inscris pe forum in februarie si ai deja 75 de mesaje toate inutile...chair crezi ca cineva e curios de replicile tale acide de mitic..poti sa intri la comentariile gazetei sau ale prosportului si sa te intalnesti cu amicii tai

inutil esti tu ma baiatule pt ca daca ai fi stiut sa citesti intelegeai ceva sau iti citeste cineva mesajele pt ca t nu stii?mi se pare mie sau ai vocea cam subtire?

cosapewe a spus:
apropo mes.inutil fa si tu rost de o poza mai misto

Incepi sa fii gretos. Nu reusesti sa spui nimic de luat in seama. Poate incerci sa faci ceva cu tomberoanele, altfel iti vei atrage antipatia tuturor de pe acest forum, daca nu cumva deja o ai. Salut ca nu te-am cunoscut.... :x

Nu sunt nicidecum lipsit de flexibilitate si sunt foarte tolerant dar cred ca era o cauza pierduta... Oricum accesul i-a fost restrictionat numai temporar, poate-si reconsidera putin atitudinea care-l face sa creada ca tot ce-l inconjoara "miroase a tomberon"!!!
Cred ca Florin are dreptate, ca sa vb cu dansul trebuie sa ai o "anumita" calificare :wink: .
Nu stiu ce specializare are Aditzu, poate el...

Back
Sus