Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Panoul ierbarului amator - clasamente

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Panoul ierbarului amator - clasamente

  Salut,
  Propun sa incepem si noi, ierbarii, o dezbatere pe tema materialelor ce ne favorizeaza / defavorizeaza jocul, in care sa ne prezentam atat experientele fericite cat si pe cele mai putin reusite.
  Incep eu.
  Ierburile ce le-am testat pana acum sunt: TSP Curl P-H, Giant Dragon Dragon's Talon, Dawei 388 D-1, Galaxy Neptune, XiYing 979, Spinlord Dornenglanz, Dr. Neubauer Monster, DHS Cloud & Fog, Double Fish Praidha 1615, Palio CK531A - toate FARA burete (OX)
  Lemne:
  1. Combinatia plop-plop-balsa (miez de 3 mm)-mahon-pin
   Excelenta partea cu mahon si pin pentru toate ierburile testate si orice stil de joc (chop, bloc, atac, push). Si cea cu plop e decenta, dar parca nu se apropie de cealalta. E insa greu sa gasesti o fata neteda potrivita pt plop-plop, deci va recomand sa testati altceva pe FH (ex: koto-limba-balsa-mahon-pin). N-am idee cum ar influenta straturile de Koto si Limba partea pt BH, deci trebuie riscat pentru a afla.
  2. Lemnele paletelor chinezesti din comert (cele de 16 lei). Esentele folosite sunt ayous sau tei sau o combinatie a lor. Din cate-mi dau seama au 4 straturi, cele centrale de 1.5 mm, cele exterioare de 1 mm.
   Cel probat de mine in mod pur intamplator (aveam nevoie de o husa si nu m-a lasat inima s-arunc lemnul) merge excelent cu TSP Curl P-H, o fața prin definitie foarte greu de imperecheat, care se-mpaca numai cu esente moi. Lemnul e destul de saltaret (pe la Off-)
  3. Lemnele din 3 straturi de salcie, care se gasesc greu si sunt destul de scumpe. N-am testat asa ceva, eu nefiind un jucator defensiv prin definitie. Pe forumuri sunt prezentate la superlativ (cautati TSP Yanagi, de exemplu).

  Esentele tari folosite la suprafata (ex.: koto, stejar) sunt bune pt blocuri si atacuri cu peri moi. De asemenea, tind sa creasca spin reversalul. In acelasi timp insa, fac destul de dificil controlul.
  Anumite esente de duritate medie sau medie spre tare (ex: mahon, koto) folosite ca strat intermediar, sub unul moale sau mediu-moale pot creste capacitatea de absorbtie a fortei mingii trimise de adversar, favorizand executarea blocurilor. Vezi combinatia balsa (miez) - mahon - pin
  Alte lemne remarcabille pt iarba nu am inca pe lista.
  Fetze (eu folosesc doar fara burete):
  • Bune pentru pentru atac. TSP Curl P-H e de departe numarul 1. Pusa pe lemnul potrivit devine o arma de temut in mana unui jucator cu tehnica buna pe rever. Se pot executa usor topspinuri, atacuri drepte, blocuri si push-uri. Nu e buna pt chop. Se poate ataca binisor si cu Palio CK, Neptune, Double Fish si Monster.
  • Bune pentru chop: Dragon's Talon, Zeitgeist, Cloud & Fog, Neptune, 388 D-1, Monster
  • Spin reversal mare: Monster, Dragon's Talon, Cloud & Fog, Double Fish
  • Derutante pentru adversar: Dragon's Talon, Monster, Cloud & Fog, Curl P-H (in special la mingile impinse, dar si la atacuri), Palio CK (in principal la atacuri, care-s foarte greu de returnat)
  • Cea mai completa: Giant Dragon Dragon's Talon. Permite executarea tuturor loviturilor (minus topspin), fara insa a se apropia de Curl P-H pt atacuri. Pe locul 2 as spune ca e Cloud & Fog
  • Foarte lente: Spinlord Zeitgeist, Curl P-H (a doua in principal la blocuri; cand tragi tare imprima suficienta viteza)
  • Rapide: Cloud&Fog, Double Fish Praidha 1615, Dragon's Talon (ar trebui sa aiba viteza 4.5 din 10, dar cred ca eu am nimerit un rebut - i-as da minim 7 la viteza)
  • Limitate/specializate: Monster (fiind interzisa, nu imprima efect aproape deloc, deci dupa ce se obisnuiesc adversarii cu ea devii carne de tun), XiYing (cu asta nu poti face mai nimic)
  • Peri moi: Zeitgeist, 388 D-1, Monster
  • Peri de duritate medie: Dragon's Talon, Cloud & Fog, Neptune, Double Fish
  • Peri tari: Palio CK, Curl P-H
  • Peri precum betonul: XiYing
  • Usor de controlat: Neptune, Zeitgeist, Monster, Dragon's Talon
  • Greu de controlat: Palio CK si XiYing
  • Marile favorite:
   Dragon's Talon pentru joc All Around
   Curl P-H pentru joc agresiv, bazat pe blocuri, impins, topspin si atacuri in forta.
  • Topul perdantelor:
   XiYing - catastrofala, dupa parerea mea. Am reusit cu ea doar blocuri si atacuri blege.
   Zeitgeist - slabuta, da multe rateuri la chop-urile de langa fileu si impins. E si complet inofensiva pentru adversar. Buna pentru blocuri si un joc de asteptare, fiind foarte lenta.
  DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
  Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX

 • #2
  Joola Badman reloaded OX este o fata excelenta pe un lemn mai rapid (dr.Levi Carbo-glass al meu e un OF-). Controlul si capacitatea de a genera spin o fac foarte versatila pentru foarte multe genuri de lovituri. Relativ rapida, necesita o mana mai precisa, este foarte buna la chop de la semidistanta, dar si la chopblock, exceland mai ales in faza de atac pe BH. Produce mingi plutitoare, foarte deranjante, fiind foarte greu de dat topspin intr-o minge taiata ca lumea. Liftul de rever este punctul forte al acestei fete, fiind greu de returnat , acesta avand o traiectorie abrubta, descendenta. Preluarea serviciilor este o reusita 100%, clasica serva data drept si tare in rever, care produce atatea batai de cap celor ce joaca cu friction lessuri, poate fi taiata energic si precis, producand un retur cu mult backspin, cu mari probleme pentru adversar! O serva cu "fite" poate fi returnata printr-un lift usor, sau un push drept si energic, ambele lovituri la fel de mult efectul. La fel de bine se simte si pe un lemn All sau All+, setupul obtine un plus de control find ceva mai eficient intr-un joc defensiv, dar atacul in acest caz devine mai putin energic. Dupa cum spun multe rewievuri straine, dupa Tibhar Grass Dtecs, ar fi cea mai periculoasa iarba.
  Tibhar Grass Dtecs 1.2mm este iarasi o fata de top, dar cel putin pentru mana mea, ar trebui pusa pe un lemn mult mai lent si de dimensiuni mai mari, care permit acele chopuri energice si adanci care pun mingea aproape de fileu. Fiind o fata tensor, este destul de greu de controlat, mai ales in varianta amintita. Domeniul ei de utilizare, atunci cand se joaca departe de masa,datorita buretelui "energic" este chopul, iar de la semidistanta chopblocul si atacul liftat cu reverul. E data naibi atunci cand incape pe o mana fina!
  Am in probe Donic Piranja Tec red OX. Am incercat-o pe dr.Levi Combi special. Are pipsi lungi si flexibili, setupul e foarte controlabil, permite executarea de chopuri energice, producand mult backspin si mingi foarte deranjante. E mai inceata decat Joola Badman reloaded, producand un backspin comparabil cu aceasta din urma. Atacul este insa mai putin eficient datorita setupului mai lent, in compensatie creste insa precizia si eficienta chopului si usurinta in preluarea serviciilor. Urmeaza testul final si cel mai edificator, in care Piranja va lucra pe Carbo Glass. Voi reveni cu comentarii.
  As vrea sa facem o comparatie directa intre asa zisele ierburi de top(25-35 Euro/buc) produse de marcile de renume si chinezariile de 5-15 Euro/buc. Oare prin ce se justifica diferenta de 10-30 Euro dintre ele?
  Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
  Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

  Comentariu


  • #3
   Va salut, domnule Laky si va multumesc pentru informatiile valoroase si atat de clar prezentate.
   Referitor la diferentele dintre fetele chinezesti cu preturi pana-n 15 EUR si cele Europene scumpe va pot spune doar ce-am citit pe forumuri. Dragon's Talon, de exemplu, e o clona reusita a lui Grass DTecs, ce ofera 80-90% din toate beneficiile lui DTecs, fiind in acelasi timp usor de controlat. Mie-mi place foarte mult aceasta fata si ca atare incurajez orice ierbar cu joc complex sa o incerce. Pentru cine se limiteaza la blocuri sau chop-uri exista alegeri mai bune.
   Curl P-H e la ani lumina distanta fata de tot ce-am apucat sa testez pana acum pentru jocul de atac si topspinuri si ca atare raman fixat pe ea. Fiind extrem de rezistenta, pot spune ca-si merita pretul de 35 USD. Si altii o prezinta cam in aceleasi culori ca mine (vezi http://www.spinmantra.com/tabletenni...rubber-review/)
   DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
   Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX

   Comentariu


   • #4
    Desi este un topic pentru aparatori, in principal, este foarte "educativ" si pentru noi, softistii.
    Felicit initiatorul pentru aprecierile pertinente...
    Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
    Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
    Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

    Comentariu


    • #5
     ierburile chinezesti is mai brute...desi is bune mai ales pt block, mingi ametite si pus pe masa, ele is destul de versatile fiind potrivite pt ierbarii incepatori...cu ele calci pe nervi si sperii adversarii mai nepriceputi...ierburile euro mi s-au parut mai specializate si pt incheieturi mai fine...chinezariile pastreaza cel putin 4 avantaje: pret mic, durabilitate, versatilitate si faptul ca buretele se scoate infinit mai usor....

     au trecut prin mana mea TSP Curl P1r, Dawei 388 D-1, Galaxy Neptune, XiYing 979, Dr. Neubauer Monster, DHS Cloud & Fog, DHS C8, Double Fish Prasidha 1615, Palio CK531A, Palio WP 1013, Tibhar Grass, Tibhar Grass D-tecs, Butterfly feint long 2, globe 979, friendship 755 faster, Donic alligator, Donic alligator def, meteor 8512...ce am remarcat:
     -cea mai lenta: Tibhar Grass, Donic alligator def
     -cele mai dubioase traiectorii: DHS C&F
     -cea mai rapida si saltareata: Tibhar Grass D-tecs
     -cel mai necrutator atac: Palio CK
     -cel mai bun spin (chop): butterfly feint long 2
     -cel mai bun chop-block: donic alligator def
     -cel mai bun block: Dr.neubauer Monster, Palio Ck
     -cele mai versatile: Galaxy neptune, DHS C&F
     -cea mai buna pt plasarea mingilor: Donic alligator def
     -cel mai usor de jucat (pune mult pe masa): Galaxy neptune, Dr.Neubauer Monster...dar esti si carne de tun cand esti citit
     -cel mai greu de jucat (si pt tine dar si pt adversar): Tibhar Grass D-tecs, Tsp Curl P1r

     daca ar fi sa fac un clasament personal: 1.Donic Alligator Def (la dracu” ca-i 100 de lei noua!)...2.DHS Cloud&Fog

     cu lemnele e mai complicat...caut de atata timp un lemn usor (max 65 gr.), foarte flexibil, subtire, foarte lent si cu dimensiuni mici...desigur ca nu l-am gasit...m-am pacalit cu donic defplay senso sau joola toni hold care-s prea tapene, grelute si cam rapide...asa ca mi l-am facut eu...am 2 lemne Tibhar Defense Plus aduse la 150X153 iar pe fh am scos stratul superior de limba si am mai slefuit urmatorul de balsa...si acum e mai bine!
     tibhar def plus jumulita
     gambler reflectoid 1,0
     dawei 388 D-1 ox

     Comentariu


     • #6
      Uite un lemn de aparare care are toate caracteristicile cautate.http://tabletennisshop.com.au/index....roducts_id=948
      Ieri am probat Donic Piranja OX rosu pe dr. Levi Carbo Glass OF-. E super! On control peste Joola Badman reloaded, un backspin mai puternic, traiectorie mai scurta si o traiectorie mult mai sinuoasa, in consecinta mult mai deranjanta in zona defensiva. Dar, (caci intotdeuna exista un dar!) ramane datoare la atacul liftat pe rever. Din cauza pipsilor mai moi si mai flexibili, e mai greu de executat liftul, neavand forta de a ridica mingea. Pentru aceasta lovitura, paleta trebuie sa fie mai deschisa, miscarea mainii fiind mai ampla.
      Am incercat ceva ce nu mi-a mers inca niciodata, capacul activ la topspinul in forta. Multi zic ca e aproape imposibil. Daca pui paleta drept, ca la ierburile friction less, garantat obtii o traiectorie lunga, peste masa. Daca o inclini mult dai in plasa! Deci trebuie sa existe o pozitie intermediara a paletei pentru care blocul intra pe masa. prin incercari succesive, ajustand cate putin unghiul, am prins pozitia la care blocul s-a dus pe masa. Si nu oricum, ci cu forta si foarte mult spin reversal! Recomand tuturor ierbarilor sa invete aceasta lovitura, caci cu aceasta in arsenal, pot spune cu mana pe inima ca epoca friction less va apune definitiv.
      Pozitia paletei este asemanatoare cu cea de la blocul executat cu softul, undeva la 45 de grade fata de directia mingii, dar mult mai deschisa. Unghiul de deschidere este functie de iarba fiecaruia, credeti-ma merita incercat, caci rezultatul e bomba!
      Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
      Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

      Comentariu


      • #7
       http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...-Joola-Phoenix
       Adica asta.
       TsE

       Comentariu


       • #8
        Exact!
        Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
        Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

        Comentariu


        • #9
         Cu ceva vreme in urma colegul nostru de sala Nicula D-tru(Geo,alias geoiarba) ma intreba ce sa faca,cu ce sa mai joace ca sa nu mai fie "ciuca batailor" din gasca noastra si pe la turnee.Atunci i-am spus ca are doua variante:UNA-sa mearga inainte cu Sriver-rele cumparate pe "bani grei" de la Bty,sa se antreneze mai mult si sa nu uite ca,la urma urmei, este doar un mijloc de a petrece timpul liber, intr-un mod cat mai placut pentru aceasta varsta, in compania prietenilor si amicilor!A DOUA-sa-si puna o iarba pe un lemn bun si sa-i incurce pe toti acei care-l bateau regulat,cu riscul de a "enerva" pe toti si,mai grav,cu riscul de a-si face "dusmani" si sa devina "antipatic" si "urat" de catre MULTI softisti!!!A optat pentru a doua varianta,chiar si numai pentru a vedea cum e sa fii...enervant(ha,ha)..iar acum castiga cu 75% mai multe partide ca inainte,a "intrat" in fazele eliminatorii ale turneelor,se bucura de "victorii" la softisti consacrati dar ,exact cum am anticipat.....cu riscul de a ramane singur cu iarba lui!Partea buna in toata povestea asta?Sa trecem peste orgoliul nostru si,cu riscul de a pierde partide mai multe ca pana acum in fata unora pe care-i bateam la orice ora,sa jucam contra ierbarilor cat mai des caci numai asa putem gasi......"coasa" potrivita pentru fiecare anotimp!!!!!Bafta tuturor!
         I love table tennis !

         Comentariu


         • #10
          Postat în original de laky Vezi post
          Uite un lemn de aparare care are toate caracteristicile cautate.http://tabletennisshop.com.au/index....roducts_id=948
          Ieri am probat Donic Piranja OX rosu pe dr. Levi Carbo Glass OF-. E super! On control peste Joola Badman reloaded, un backspin mai puternic, traiectorie mai scurta si o traiectorie mult mai sinuoasa, in consecinta mult mai deranjanta in zona defensiva. Dar, (caci intotdeuna exista un dar!) ramane datoare la atacul liftat pe rever. Din cauza pipsilor mai moi si mai flexibili, e mai greu de executat liftul, neavand forta de a ridica mingea. Pentru aceasta lovitura, paleta trebuie sa fie mai deschisa, miscarea mainii fiind mai ampla.
          Am incercat ceva ce nu mi-a mers inca niciodata, capacul activ la topspinul in forta. Multi zic ca e aproape imposibil. Daca pui paleta drept, ca la ierburile friction less, garantat obtii o traiectorie lunga, peste masa. Daca o inclini mult dai in plasa! Deci trebuie sa existe o pozitie intermediara a paletei pentru care blocul intra pe masa. prin incercari succesive, ajustand cate putin unghiul, am prins pozitia la care blocul s-a dus pe masa. Si nu oricum, ci cu forta si foarte mult spin reversal! Recomand tuturor ierbarilor sa invete aceasta lovitura, caci cu aceasta in arsenal, pot spune cu mana pe inima ca epoca friction less va apune definitiv.
          Pozitia paletei este asemanatoare cu cea de la blocul executat cu softul, undeva la 45 de grade fata de directia mingii, dar mult mai deschisa. Unghiul de deschidere este functie de iarba fiecaruia, credeti-ma merita incercat, caci rezultatul e bomba!
          In acest caz,va anunt domnule LAKYca pe viitor refuz categoric sa mai joc cu dvs.,deoarece imi este foarte frica de .....bombe.
          Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
          Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

          Comentariu


          • #11
           Postat în original de PRIZA TOK Vezi post
           In acest caz,va anunt domnule LAKYca pe viitor refuz categoric sa mai joc cu dvs.,deoarece imi este foarte frica de .....bombe.
           Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
           Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

           Comentariu


           • #12
            Postat în original de gabikr Vezi post
            Desi este un topic pentru aparatori, in principal, este foarte "educativ" si pentru noi, softistii.
            Felicit initiatorul pentru aprecierile pertinente...
            Cred ca lucrezi la SRI , de-aia catrobai prin posturile astea

            Comentariu


            • #13
             Nici nu va inchipuiti cata dreptate puteti sa aveti

             Comentariu


             • #14
              Postat în original de Claudiu84 Vezi post
              Nici nu va inchipuiti cata dreptate puteti sa aveti

              Claudiu, ai ramas putin in urma...
              - - - Actualizat - - -
              Postat în original de mateidumitru Vezi post
              Cred ca lucrezi la SRI , de-aia catrobai prin posturile astea

              - - - Actualizat - - -
              ...trebuie sa ne cunoastem si noi cat mai bine "dusmanii", nu ?
              Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
              Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
              Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

              Comentariu


              • #15
               Postat în original de mateidumitru Vezi post
               Cred ca lucrezi la SRI , de-aia catrobai prin posturile astea
               Oare Nea Titi de unde-si mananca pensia ?


               Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
               FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
               BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game

               Comentariu


               • #16
                Eu zic ca de pe...card
                Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

                Comentariu


                • #17
                 Am gasit cea mai completa colectie de rewievuri pentru ierburi!
                 http://ooakforum.com/viewtopic.php?f=11&t=14654
                 Cei ce cunosc limba germana, sunt in avantaj. Ceilalti ramanem cu engleza de balta si Google translate. Spor la tradus!
                 Va rog sa mai priviti si urmatorul link!
                 http://ooakforum.com/viewforum.php?f=11
                 Aici iarba e tratata la fel de serios ca si celelalte fete! Nu-i asa Clau? Cu tot respectul pentru munca ta pe acest forum, eu zic ca meritam si noi o sectiune a noastra!
                 Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                 Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

                 Comentariu


                 • #18
                  Panoul ierbarului amator - clasamente

                  Vreti sa va separati doar aici sau si in concursuri ?
                  Pana una alta eu zic ca in sectiunea echipamente este loc pentru toti, ati creat acest topic unde se discuta doar despre ierburi, ce e offtopic se va sterge (astept sa ma apelati pentru asta prin mesaj privat).
                  Doriti mai mult decat atat? Chiar nu am inteles exact ce.
                  lemn: Waldner Dotec Carbon
                  fețe: Dignics 05/Dignics 05

                  Comentariu


                  • #19
                   chiar...cati ierbari sunt pe forum? ar fi interesant de aflat procentul ierbarilor...eu zic ca suntem cam 20... cativa mai vocali restul mai apatici probabil de la prea multa iarba...
                   tibhar def plus jumulita
                   gambler reflectoid 1,0
                   dawei 388 D-1 ox

                   Comentariu


                   • #20
                    In primul rand in nici un caz nu vrem separare competitionala! Pai iarba cu softul e ca graul si neghina, nu prea le poti separa! Pai unde ar mai fi satisfactia de a bate un softist, ce se da mare si rotund!!In plus, cum ai mai putea progresa, jucand doar in cercul tau restrans? E ca in dialectica marxista, unde esenta progresului e definita prin unitatea si lupta contrariilor.
                    In al doilea rand, intradevar e loc pentru toti, dar la gramada! Ceea ce am dori e insa o "gramada ordonata", in care sa avem mapa noastra, in care sa se insiruiasca dosarele referitoare la iarba si antispin! Cine vrea sa stie mai multe despre iarba, deschide subforumul, vizualizeaza lista topicurilor si gaseste foarte usor, randuit frumos, ceea ce s-a scris pana acum despre subiectul care il intereseaza in particular. Intr-un cuvant, vrem neaparat sa iesim la suprafata,(ca c....tul la suprafata apei!!!) intr-o lume... care ne-ar dori cat mai la fund!
                    In al treilea rand, astfel poate corupem mai usor inca vreo cativa, spre "dark side of the...tabletennis" !
                    Ultima editare de laky; 03.ian.2013, 16:02.
                    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

                    Comentariu


                    • #21
                     Postat în original de gabikr Vezi post

                     Claudiu, ai ramas putin in urma...

                     - - - Actualizat - - -
                     - - - Actualizat - - -

                     ...trebuie sa ne cunoastem si noi cat mai bine "dusmanii", nu ?
                     Ca sa putem deveni prieteni
                     - - - Actualizat - - -
                     Postat în original de Ceausescu Vezi post
                     Oare Nea Titi de unde-si mananca pensia ?
                     De la Statul Roman. Din pacate, nu se stie cit timp

                     Comentariu


                     • #22
                      sapt viitoare o sa-mi vina un dr neubauer barricade def si 4 ierburi cam straine pt romania: giant dragon cropcircles, juic leggy, sanwei code si dawei saviga V...am incercat si dhs C8 recent...o iarba f.buna care desi cam rapida si saltareata imi ofera un bun control, chopuri joase si chop-blocuri scurte...
                      tibhar def plus jumulita
                      gambler reflectoid 1,0
                      dawei 388 D-1 ox

                      Comentariu


                      • #23
                       Asteptam niste recenzii complete pentru fiecare in parte.
                       Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                       Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

                       Comentariu


                       • #24
                        sper de folos

                        tibhar def plus jumulita
                        gambler reflectoid 1,0
                        dawei 388 D-1 ox

                        Comentariu


                        • #25
                         un film foarte bun ,daca nu l-ati vazut pana acum, pt.invatarea apararii clasice pacat ca nu intelegem nimic , limpeziti-va doar ochii.

                         Comentariu

                         Procesare...
                         X