Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CIRCUituL AMA(R)tur !!!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #26
  Postat în original de laky Vezi post
  Din pacate cei ce au inceput aceasta discutie, au uitat un amanunt esential. Circuitul AMATUR este destinat amatorilor, celor ce NU sunt implicati in sportul de PERFORMANTA. Cei carora acest circuit nu le-a oferit destul, au schimbat macazul si din spirit de aventura, ambitie sau cine stie din ce alte porniri, au migrat spre sportul de performanta. Indiferent de unde au pornit, indiferent ce nivel valoric au, pentru toata perioada in care sunt jucatori de performanta, statutul lor de amatori INCETEAZA, si implicit au dreptul de a participa la AMATUR doar in afara concursului. De ce trebuie sa ne balacarim in caracteristicul, ambiguul si lesinatul spirit dambovitean, cand la un regulament existent se incepe a se cauta diverse portite pentru a legaliza incalcarea acestuia??? Nu se poate ca cel putin AMATURUL sa poata fi scutit de astfel de masinatiuni bazate pe sentimentalisme si smiorcaieli? De abia avem un regulament si deja unii se screm din rasputeri cum sa-l modifice mai repede! Cuvantul DEROGARE ar trebui exclus din circuitul limbii romane, existenta lui aminteste permanent ca obligatia de a respecte legile si regulamentele apartine doar celor ?multi si prosti?, iar dreptul de modificare a acestora dupa bunul plac, tine doar de apanajul... Lăpușnenilor!
  Cu tot respectul pentru prietenii mei care au migrat spre divizia A sau B, sustin in continuare, ca pentru perioada cat activeaza sub egida FRTM, si-au semnat singuri suspendarea din AMATUR. In momentul cand vor renunta la statutul de jucator de performanta, pentru ei portile AMATURULUI vor fi din nou deschise. Suna putin nemtesc...dar e singura cale spre normalitate.
  Apropo de acest simulacru de vot pseudo democratic, unde s-a mai vazut ca regulamentele sau legile(cu exceptia constitutiei!) sa fie adoptat cu ?larga participare democratica? a multimii? Este practic imposibil, de aceea exista un parlament (sau in cazul nostru o adunare a reprezentantilor zonali) care detin atributiile legate de legiferare. Noi, ?prostimea?, trebuie sa fim doar cu ochii pe ei, pentru a nu ajunge asemenea celor 588 de ?alesi ai poporului?!
  Mama ce bine ai zis!..... Și nici nu mai erau "războaiele" din ultimile zile. Stima Lacky!

  Comentariu


  • #27
   Frumoase versuri… De pe vremea începuturilor unui circuit destinat Amatorilor, când orgoliile erau mult prea puține și lumea venea pentru socializare și distracție. Respect fondatorilor Amatur!
   Tauciuc Edi likes this.
   Rasanter R47 / Red+Black Bullet / Rasanter R45
   "My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."

   Comentariu

   Who has read this thread:
   Procesare...
   X