AmaTur: Turneu B Turneu"b" 30-03-2013 club beyond sports cluj-napoca

Turneu"b" 30-03-2013 club beyond sports cluj-napoca.
Str. Berariei nr 6 (fosta fabrica de bere )
nr. De mese 8 profesionale
nr. Participanti max 64
premierea. Loc 1-3 cupe si diplome
taxa 20 lei se asigura apa si cafea

Stimate domn Marcel,nu crezi ca organizezi prea des turnee de tenis de masă la Cluj,acum la un interval de numai 3 saptamani?.Mai lasa-i si pe altii sa organizeze turnee B,pe Fane Rusu,Vlad Farcas,Radu Serban,Tudor Precup,poate or mai fi si altii.Puneti-va de acord si organizati cu randul.Este doar o propunere,o sugestie de viitor.Ma gandesc ca daca in loc de apa plata le dai o sticla de bere buna,vei avea cu adevarat de castigat in ceea ce priveste numarul participantilor la turneu(exceptie de la aceasta ultima regula vor face Vlad Farcas si Laurean Mocean care vor consuma suc diluat cu bere,sau invers).

Ultima editare:
Am consultat programul amatur si nu am vazut nici un concurs,asa ca am initiam alt concurs domnule Ciobanu fara suparare in loc de apa si cafea personal va voi da 2 beri.

Ciobanu Gabriel-Vatra-Dornei.(vezi Marcel,sunt capabil de ”mari sacrificii” sa te onorez cu prezenta mea la acest turneu,numai pentru faptul ca sa beau cele 2 beri promise de tine).

Stimate domn Marcel,nu crezi ca organizezi prea des turnee de tenis de masă la Cluj,acum la un interval de numai 3 saptamani?.Mai lasa-i si pe altii sa organizeze turnee B,pe Fane Rusu,Vlad Farcas,Radu Serban..
Multumesc doctore, ca intervii in favoarea mea! Nu trebuie sa-ti faci griji! Daca vreau sa organizez turnee, nu ma impiedica amicul Marcel Anitei. Sper sa ne vedem sambata la Cluj. Pana atunci, salutari tenismenilor amatori din Vatra Dornei! SR

Inscrieri Amatori - on 3/29/2013 at 9:24:55 PM

1.Ciobanu Gabriel - Vatra Dornei - 71
2.Nascu Horea - Cluj Napoca - 154
3.Anitei Marcel - Cluj Napoca - 186
4.Mocean Dan - Cluj Napoca - 233
5.Farcas Vlad - Cluj Napoca - 259
6.Spaller Tiberiu - Nasaud - 292
7.Hattab Amin - Cluj Napoca - 387
8.Pralea Constantin - Alba Iulia - 413
9.Rozenfeld Cristian - Cluj Napoca - 570
10.Cherhat Dumitru - Cluj Napoca - 666
11.Purcel Tiberiu - Cluj Napoca - 772