Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Placa Antrenament

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Placa Antrenament

  Buna ziua , ma numesc Homana Marius. Am facut ceva pentru incepatori, avansati si pentru cei interesati de antrenamentele in solitudine.

  Am realizat recent un echipament de antrenament pentru cei care sunt solitari sau care nu pot intodeauna sa isi faca timp sa mearga la o sala de tenis de masa .
  Acest echipament consta intr-un placaj / placa (indicat de lemn) sustinut de 2 picioare sub forma de `T` (batut in cuie) . Pe acest palcaj am lipit niste lavete (sub forma de bureti) la fel cum se lipesc fetele de cauciuc, bineineles ca nu e nevoie de lipici special pentru TT , eu am folosit un lipici pentru burete si lemn ( BIC). Ar mai fi nevoie de inca 2 cuie , unul in coltul placi si unul in coltul piciorului fix , ce vor fi legate de o ata/sarma pentru a stabili unghiul placii.
  Diferenta dintre acest echipament si o placa normala e ca reduce din viteza si e mult mai controlat. Poate fi bun pentru execitii de topspin moale si flicuri. Mingea care vine inapoi este de backspin. (eu folosesc fetze spinoase / lise / soft / inverted )
  Realizat in 27.09.2023  https://postimg.cc/FkpWBLfb
  Ultima editare de Marius_Homi; 09.oct.2023, 13:17. Motiv: pozele reincarcate

 • #2
  Interesant! 👍

  Comentariu

  Who has read this thread:
  Procesare...
  X