AmaTur: Turneu B Turneu-B-GALATI 06.04.2013

adisor35

senior

Turneu-B-Galați 06.04.2013

- Sala : ADR - Galați

- Ora : 10:00 AM

- Adresa : - Bdul. George Cosbuc 122 - 124 , Galați...

- Intre strazile : Mihai Eminescu si Muzicii

- Mese : - 5 buc. Tibhar Top, aprobate ITTF...

- Taxa : 15 ron

- NU SE ASIGURA MINGI DE CONCURS .

- Premii : diplome ...

-Pentru Relatii Suplimentare - Staicu Adrian-0751840078

-Organizatori: Staicu Adrian

-Va rugam sa precizati pozitia in clasament

Multumesc de invitatie d-le Paul ! Nu stiu daca voi participa, pt. ca am avut un examen important si nu am putut sa joc deloc de 1 luna si jumatate ( exceptand luni, cand am facut prima miscare ), insa voi veni cel putin sa te salut si sa ii vad la joc pe toti baietii (, :)) pe care ii apreciez foarte mult.

Din București, manati de atractia meleagurilor natale si totodata, de bucuria pe care o implica jocul cu mingea de celuloid, isi anunta inscrierea la acest turneu urmatorii jucatori:
-Baluta Silviu, pozitia 800 in clasament;
-Frunza Catalin, pozitia 2712 in clasament.

Ne bagam si noi: :)
Pizlaru Ionel si Corcoz Costin
Tot din Focșani: Oanes Gabriel,Sava Sinel, Dumbrava Daniel, Graur Robert, Neculai Alin
- - - Actualizat - - -
Anghelache Nicusor din Focșani
- - - Actualizat - - -
Multumesc de invitatie d-le Paul ! Nu stiu daca voi participa, pt. ca am avut un examen important si nu am putut sa joc deloc de 1 luna si jumatate ( exceptand luni, cand am facut prima miscare ), insa voi veni cel putin sa te salut si sa ii vad la joc pe toti baietii (, :)) pe care ii apreciez foarte mult.
Eu te astept pregatit cu *coperta de la catalog* (asta daca mai treci de grupa inferioara)!!! :)

Costi, singura voastra sansa reala o veti avea cand voi iesi la pensie :). Ma gandesc chiar - ca sa plecam cu sanse egale - pana atunci eu sa nu mai joc deloc :)

Costi, singura voastra sansa reala o veti avea cand voi iesi la pensie :). Ma gandesc chiar - ca sa plecam cu sanse egale - pana atunci eu sa nu mai joc deloc :)
Tu te gandesti sa nu mai joci deloc,eu chiar nu mai joc deloc... Asa ca,oricum esti avantajat un pic. Sa vii maine sa-ti recomand un loc frumos in care poti sa te bucuri de pensie! Sunt sigur ca vom gasi niste bere rece la dom' Paul! :)
- - - Actualizat - - -
Din Barlad:
Bularda Iulian si David Dorin

Costi, cred ca eu voi fi primul ,de data asta...la pensie bineinteles,dintre voi toti.
In concordata cu conditiile meteo,parca in loc de bere rece ,ar merge ceva mai cald.

Costi, cred ca eu voi fi primul ,de data asta...la pensie bineinteles,dintre voi toti.
In concordata cu conditiile meteo,parca in loc de bere rece ,ar merge ceva mai cald.
Chiar acum vorbeam cu Ionel Pazlaru care-mi spunea ca are o revansa de luat... Asa ca maine ai o gramada de treaba cu el! :) Referitor la ceva cald, cred ca ar cam merge o tuica fiarta la malul Dunarii!

Cu Ionel si cu tine ,voi juca intotdeauna cu mare placere.Tuica fiarta prefer sa o bem la nea Paul in sala ,caci pe malul Dunarii sigur ne udam la "bascheti"

Iese Dunarea din matca? :) Atunci la nea Paul sa fie! Ne vedem dimineata la sala...,mai povestim,mai jucam, chiar mi-era dor de un turneu la Galați.

Grupe Inferioare:
1) Corcoz Costin,Staicu Adrian,Lungu Sandel,Giosan Marcel,Panait Adrian,Oanes Gabriel,Ghiba Ioana,Lupascu Dan,Frunza Catalin
2)Pizlaru Ionel,Zainescu Cornel,Arion Costel,Mitu Emanuel,Pintilie Nela,Szablyar Eugen,Dragomir Paul,Mocanu Delia,Keremes Adrian
3)Dumbrava Daniel,David Dorin,Sava Sinel,Dutu Constantin,Giol Mihai,Toma Radu,Neculai Alin,Anghel Gabriel,Badache Cristinel
4)Lefter Costel,Ionita Valentin,Bularda Iulian,Graur Robert,Gutu Victor,Balauta Silviu,Podasca Traian,Dumitrache Marius,Badache Andreea
5)Radu Costica,Ion Marius,Tihan Silviu,Peiu Cosmin,Mureșan Ion,Anghel Cristinel,Giusca Florin,Serban Mihai
- - - Actualizat - - -

Back
Sus