mai vreau sa inscriu pe Petrov Danut, open...va rog sa imi confirmati pana maine daca se poate sa participe ca sa stiu daca mai poate veni...:0
multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Brazi 17 mai 2008
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Pentru urmatorii participanti inscrisi, va rog sa transmiteti cateva date suplimentare:
1 Bacanu Paul-Brașov si Bacanu Paulian sunt aceeasi persoana? In Clasament apare numai Bacanu Paulian si l-am inregistrat numai pe acesta.
2
3. Tibac Ovidiu- Brașov este aceeasi persoana cu Pitac Ovidiu? Pitac Ovidiu este in clasamentul Amatour, Tibac Ovidiu nu apare si amandoi au aparut impreuna cu alte persoane din Brașov care s-au inregistrat de doua ori Poate fi o confuzie fonetica!?
4.POp Alexandru -Campina este alelasi cu Pop Alexandru București din clasament? Eu cred ca da.
5. Dinicescu Ion Pitești apare in clasament Dimicescu Ion
6.
7.Floricel Marius din Brașov sau Floricel Marin (in clasament?
8. Corcoz Costin dinFocșani sau Corcoz Costel?
9. Rog confirmare de participare in conditiile AMATouR pentru D-l Petrescu Liviu
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de q3maverickce inseamna validare? eu m-am inscris deja (Bratu Bogdan) si o sa fiu prezent sigur la concurs dar nu mai devreme de ziua concursului. Astept un raspspuns din partea organizatorilor daca se poate
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de Dan2Pentru cei care doresc ii rugam sa se inscrie in continuare:
Organizatorii cauta posibilitatea de suplimentare a numarului de locuri pana la 110.
Lista de inscrieri va fi inchisa vineri la ora 9, iar validarea inscrierilor se va face pana vineri la orele 17.00.
Pana in acest moment sunt 103 inscrisi.
Lasă un comentariu:
-
ce inseamna validare? eu m-am inscris deja (Bratu Bogdan) si o sa fiu prezent sigur la concurs dar nu mai devreme de ziua concursului. Astept un raspspuns din partea organizatorilor daca se poate
Lasă un comentariu:
-
Pentru cei care doresc ii rugam sa se inscrie in continuare:
Organizatorii cauta posibilitatea de suplimentare a numarului de locuri pana la 110.
Lista de inscrieri va fi inchisa vineri la ora 9, iar validarea inscrierilor se va face pana vineri la orele 17.00.
Pana in acest moment sunt 103 inscrisi.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de jonysi daca depasesc nu mai pot veni cei ce depasesc de 100?
ne spuneti ca sa nu batem drumu pina acolo si sa nu avem voie sa jucam
VA RUGAM FRUMOS........
teoretic as putea vorbi de o suplimentare dar nu trebuie sa "sar calul"
o sa incerc o suplimentare de 10 locuri ( participanti)
raspunsul concret peste 48 de ore.
Adrian
Lasă un comentariu:
-
si daca depasesc nu mai pot veni cei ce depasesc de 100?
ne spuneti ca sa nu batem drumu pina acolo si sa nu avem voie sa jucam
VA RUGAM FRUMOS........
Lasă un comentariu:
-
inscriere!
De Focșani
MARESI ION- amator
CORCOZ COSTIN-amator
DANILA MIHAI-amator
Lasă un comentariu:
-
un mesaj pt Mocanu David: te rog sa imi aduci si mie la Brazi 2 litri toluen
Lasă un comentariu:
-
Din Galați mai inscriu si eu;
ZAINESCU CORNELIU-OPEN
UZUNEANU COSTICA-OPEN
CUMESCHI SERGIU-AMATORI
ANGHELE CRISTI-AMATORI
GUTU VICTOR-AMATORI
ROSCA VIRGIL-AMATORI
Lasă un comentariu:
-
inscrieri
Lazar Nicoleta comuna Brazi fete 16 ani ( CN IL Caragiale Ploiești)
Lasă un comentariu:
-
inscreri telefonice
Brazi
Ghioca Adrian ( junior 16 ani) amator
Lasă un comentariu:
-
Total 94! Asadar, urmeaza ultimele 6 locuri !!! si este doar marti...
Lasă un comentariu:
-
inscrieri
Brașov:
Bacanu Paulian
Pitac Ovidiu
Popa Mircea
Floricel Marin
Mostovoi Andrei
toti la amatori
Lasă un comentariu:
-
inscrieri
Pitești:
Doba Vasile
Dimicescu Ion
Vlad Nicolae
toti la amatori
Lasă un comentariu:
-
Inscrierile se vor incheia vineri dimineata la ora 9.
Va rugam sa nu intarziati inscrierea,in concurs, deoarece pana in acest moment sunt 86 de participanti, iar numarul limita fixat de organizator este de 100 de participanti.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de petrescu liviubuna ziua, sunt veteran(47ani)si joc in divizia A la Dacia Mioveni.Poate cineva sa-mi spuna daca pot participa la open-ul de la Brazi?
Participantii Amatour va multumesc pentru atentia pe care o acordati evenimentului.
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: