Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Arad, open + amatori 19.10. 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Pralea Constantin loc 34 la turneu are 2 victorii in inferioare la Horvat Viorel si Olah Remus.Si la turneul de anul trecut pe 20 oct. am fost depunctat.Am avut loc 4 in superioare si am fost gratulat cu 5 p.
-
Postat în original de mateidumitru Vezi postModul in care a fost finalizat acest turneu, arata o lipsa de respect fata de participanti.
Pe viitor, o sa va respectam si noi la fel.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de istrate samir Vezi postimi pare rau sunt incepator, va rog sa ma scuzati, dar mi sa spus sa il pun promit ca pe viitor o sa invat
Lasă un comentariu:
-
imi pare rau sunt incepator, va rog sa ma scuzati, dar mi sa spus sa il pun promit ca pe viitor o sa invat
Lasă un comentariu:
-
Modul in care a fost finalizat acest turneu, arata o lipsa de respect fata de participanti.
Pe viitor, o sa va respectam si noi la fel.
Lasă un comentariu:
-
Nu este foarte clar clasamentul.
Cel putin la OPEN locurile 13-16 s-au calificat in superioare iar locurile 17-26 nu au iesit din inferioare.
- - - Actualizat - - -
Incerc sa-l ajut pe Florin.....
la pozitia 18 la amatori trebuie corectat in loc de Birtalan Robert(care a jucat la open in inf),este Birtalan Laszlo....
Lasă un comentariu:
-
Cum ati calculat locurile 13-46?
O sa-i impart eu, in ordinea in care i-ati afisat, in 9-16, 17-24, 25-32, 33-40 (1v), 41-46 (0v).
Lasă un comentariu:
-
Clasamentul se va pune maine pana in ora 19:P
- - - Actualizat - - -
CLASAMENT AMATORI
Locul 1-4
1. Prundaru Horia-Arad
2. Andone Claudiu-Cugir
3. Crainic Adrian-Orastie
4. Tic Ioan-Oradea
Locul 5-8
5. Bekesi Zsolt-Arad
6. Mixich Alexandru-Timișoara
7. Lulciuc Dumitru-Timișoara
8. Bulz Ovidiu-Arad
Locul 9-12
9. Gherghe Nicu-D.T. Severin
10. Boata Edgar-Arad
11. Mihalescu Dinu-Timișoara
12. Neamț Doru-Arad
Locul 13-46
13. Marza Sorin-Arad
14. Matei Dumitru-Deva
15. Balogh Attila-Oradea
16. Spatariu Daniel-Arad
17. Istrate Samir-Arad
18. Birtalan Robert-Oradea
19. Draghici Dumitru-D.T Severin
20. Sivery Adrian-Arad
21. Popa Octavian-Oradea
22. Liontescu Cezar-Arad
23. Hoarvath Mircea-Orastie
24. Demian Daniel-Arad
25. Sutka Raimond-Timișoara
26. Lacatis Ghita-Arad
27. Wilhelm Fabian-Oradea
28. Dani Leo-Arad
29. Dbica Gherghe-Arad
30. Olah Remus- Arad
31. Bornea Valentin-Arad
32. Bradea Lucian-Arad
33. Cozmi Alin-Arad
34. Pralea Constantin-Alba Iulia
35. Dehelean Vasile-Arad
36. Marisca Darius-Arad
37. Belgun Ionut-Timișoara
38. Sain Emil-Timișoara
39. Berechi Ioan-Arad
40. Dulmin Daniela-Arad
41. Sabau Victor-Arad
42. Hoarvath Viorel-Arad
43. Hant Alexandru-Arad
44. Crisan-
45. Buricea Radu-Arad
46. Novanc Flavius- Arad
- - - Actualizat - - -
Iata si clasamentul la open:
CLASAMENT OPEN
Locul 1-4
1. Frant Nicusoar-Resita
2. Roman Bogdan-Arad
3. Avram Victor-Arad
4. Gergely Anton-Oradea
Loculu 5-8
5. Kescskes Robert-Ungaria
6. Kovacs Ferent-Ungaria
7. Sicoe Rodica-Cugir
8. Popa Bogdan-Timișoara
Locul 9-12
9. Stancu Tiberiu-Deva
10. Crisanov Aurel-Timișoara
11. Sorescu Deian-Resita
12. Popa Radu-Deva
Locul 13-26
13. Dihel Misi-Ungaria
14. Tascianu Cristian-Oradea
15. Mezar Razvan-Arad
16. Sferlea Marius-Oradea
17. Craciun Calin-Oradea
18. Chen Xue Jie-Timișoara
19. Popescu Carol-Timișoara
20. Ciucioiu Dorin-Timișoara
21. Simion Dan-Resita
22. Mihu Eugen-Arad
23. Kaposta Victor-Arad
24. Parfenie Constantin-Resita
25. Birtalan Robert-Oradea
26. Budes Alin-Timișoara
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de axel Vezi postIn care seara ?
- - - Actualizat - - -
Se pare ca, boala de care sufera Gigi Ciubotariu de la Iași este molipsitoare.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de axel Vezi postUn clasament se poate?
Lasă un comentariu:
-
Turneu A" Arad, open + amatori 19.10. 2013
Postat în original de adi.crainic Vezi post,,Il felicit si eu''pe prietenul meu Andone care a dovedit inca o data ca,, mintea bate muschii'' si asemenea lui bruce lee care reusea sa invinga adversari mult mai puternici din punct de vedere fizic ,la fel a reusit si Andone datorita inteligentei si ,,sireteniei ''sportive sa ma invinga de doua ori in acest concurs
Totodata a dovedit ca este ,,nasul'' meu in concursurile oficiale ajungand la un palmares de 4-0
- - - Actualizat - - -
Bogdane, ai spus ca luni postezi clasamentul. Te rog frumos, nu ma baga in gura lu nevasta-mea, ca nu ma crede ca am fost la turneu
Lasă un comentariu:
-
,,Il felicit si eu''pe prietenul meu Andone care a dovedit inca o data ca,, mintea bate muschii'' si asemenea lui bruce lee care reusea sa invinga adversari mult mai puternici din punct de vedere fizic ,la fel a reusit si Andone datorita inteligentei si ,,sireteniei ''sportive sa ma invinga de doua ori in acest concurs
Totodata a dovedit ca este ,,nasul'' meu in concursurile oficiale ajungand la un palmares de 4-0
Lasă un comentariu:
-
Czabi, nu e nici o performanta. A fost o zi in care am jucat destul de slab. Am pierdut 3 meciuri. Unul in inferioare, unul in superioare si evident finala.Evident, toti cei de la care am pierdut au jucat mai bine decat mine. Norocul meu a fost ca l-am intalnit de doua ori pe ''bunul meu prieten'' Crainic Adrian, pe care l-am batut. In superioare si in semifinale. Bine ca nu a filmat nimeni semifinala. A fost circ. Dar important este ca ne-am simtit bine, ne-am distrat, am jucat tenis si ca ramanem cu amintiri placute de la un turneu bine organizat.
Lasă un comentariu:
-
Felicitari Horia!!! Eram sigur ca vei castiga grupa dupa ce ai jucat cu mine, dar chiar si turneul? Frumos joc!
Ps: Ar fi fain sa jucam si un tenis de camp :P
Lasă un comentariu:
-
Felicitari "chinezului An-do-ne" pentru performanta!Bravo Claudiu!
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de Zosim1 Vezi post...acest lucru se poate rezolva relativ simplu daca la inceputul competitiei se monteaza o camera video undeva sus sa poata acoperi zona tribunelor si daca se intimpla astfel de evenimente sa se poata indentifica persoana si excluderea din circuit...
Postat în original de remusashi Vezi post...felicitari lui Horia care ne da o noua formula pt. campion la tenis de masă : paleta hobby+tenis de camp+tinerete debordanta...sper sa-l convingem cat de curand sa-si incerce paleta si la Open... just for fun Horica...Ultima editare de alandala; 20.oct.2013, 22:57.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de lulciuc.dumitru Vezi postfelicitari domnului Andone Claudiu si sper sa nu se supere pe mine pentru micul incident
bravo pentru revenirea spectaculoasa pe care ati avut-o de la 2-0 la seturi si 10-8 in setul 3
Va multumesc. Daca dumneavoastra sunteti convins ca totul a fost corect, as fi foarte multumit.
Lasă un comentariu:
-
felicitari domnului Andone Claudiu si sper sa nu se supere pe mine pentru micul incident
bravo pentru revenirea spectaculoasa pe care ati avut-o de la 2-0 la seturi si 10-8 in setul 3
Lasă un comentariu:
-
Felicitari castigatorilor !!! , Horia o adevarata surpriza placuta !
Legat de subiectul "furat" , acele persoane sunt niște "gunoaie" ,
Sincer si mie îmi este frica pe unde merg si îmi i-au tot timpul Geanta si paleta cu mine , iar actele si banii ram?n in masina , asa m-am ?nvațat si vad ca am numai de câștigat .
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de roman bogdan Vezi postZosim!! PROBLEMA CU MINGILE ESTE DEJA O OBISNUINTA, EU TREC CU VEDEREA PT CA NU AM CE SA FAC SUNT CONSTIENT CA LA FIECARE TURNEU PUN LA DISPOZITIE CATE 30-40 DE MINGI SI RAMAN FARA, NOROC CA ASTEA DE ANTRENAMENT SUNT IEFTINE, DAR CELE DE 3 STELE AU TOTUSI O VALOARE.
PACAT CA E ADEVARATA VB ROMANULUI "IN ROMANIA TOTUL E POSIBIL" si uite ca putem spune si "IN CIRCUITUL MATUR TOTUL E POSIBIL"!!!!!!!!!!!!!rganizam turnee sa ne simtim bine,nu sa ne trezim ca ba a "disparut' o minge sau o paleta sau un prosop sau un tricou etc.Imi aduc aminte ca anul trecut tot la Arad a disparut o paleta a unui coleg din Oradea-acest fapt a trecut neobservat atunci.In sala CSM Arad am vazut ca sunt camere video;poate ca ne ajuta ...ele.Bogdane ar trebui sa te interesezi de aceste camere video.
Lasă un comentariu:
-
Zosim!! PROBLEMA CU MINGILE ESTE DEJA O OBISNUINTA, EU TREC CU VEDEREA PT CA NU AM CE SA FAC SUNT CONSTIENT CA LA FIECARE TURNEU PUN LA DISPOZITIE CATE 30-40 DE MINGI SI RAMAN FARA, NOROC CA ASTEA DE ANTRENAMENT SUNT IEFTINE, DAR CELE DE 3 STELE AU TOTUSI O VALOARE.
PACAT CA E ADEVARATA VB ROMANULUI "IN ROMANIA TOTUL E POSIBIL" si uite ca putem spune si "IN CIRCUITUL MATUR TOTUL E POSIBIL"!!!!!!!!!!!!!
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: