Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu "A" Arad, open + amatori 19.10. 2013

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• daviris
    a răspuns
    Pralea Constantin loc 34 la turneu are 2 victorii in inferioare la Horvat Viorel si Olah Remus.Si la turneul de anul trecut pe 20 oct. am fost depunctat.Am avut loc 4 in superioare si am fost gratulat cu 5 p.

Lasă un comentariu:

• GeluBv
    a răspuns
    Postat în original de mateidumitru Vezi post
    Modul in care a fost finalizat acest turneu, arata o lipsa de respect fata de participanti.
    Pe viitor, o sa va respectam si noi la fel.
    La multi ani! Sanatate si fericire iti doersc si imi pare rau ca Bogdan iti strica confortul psihic chiar de Sf.Dumitru.

Lasă un comentariu:

• mateidumitru
    a răspuns
    Postat în original de istrate samir Vezi post
    imi pare rau sunt incepator, va rog sa ma scuzati, dar mi sa spus sa il pun promit ca pe viitor o sa invat
    Nu esti tu vinovatul. Tu esti un baiat cu mult bun simt, care ai incercat sa dregi situatia. Tot respectul pentru tine !

Lasă un comentariu:

• axel
    a răspuns
    Postat în original de mateidumitru Vezi post
    Modul in care a fost finalizat acest turneu, arata o lipsa de respect fata de participanti.
    Absolut deacord cu dv...

Lasă un comentariu:

• istrate samir
    a răspuns
    imi pare rau sunt incepator, va rog sa ma scuzati, dar mi sa spus sa il pun promit ca pe viitor o sa invat

Lasă un comentariu:

• mateidumitru
    a răspuns

Lasă un comentariu:

• MariusBH
    a răspuns
    Nu este foarte clar clasamentul.
    Cel putin la OPEN locurile 13-16 s-au calificat in superioare iar locurile 17-26 nu au iesit din inferioare.
    - - - Actualizat - - -
    Incerc sa-l ajut pe Florin.....
    la pozitia 18 la amatori trebuie corectat in loc de Birtalan Robert(care a jucat la open in inf),este Birtalan Laszlo....

Lasă un comentariu:

• FlorinBN
    a răspuns
    Cum ati calculat locurile 13-46?
    O sa-i impart eu, in ordinea in care i-ati afisat, in 9-16, 17-24, 25-32, 33-40 (1v), 41-46 (0v).

Lasă un comentariu:

• istrate samir
    a răspuns
    Clasamentul se va pune maine pana in ora 19:P
    - - - Actualizat - - -
    CLASAMENT AMATORI
    Locul 1-4
    1. Prundaru Horia-Arad
    2. Andone Claudiu-Cugir
    3. Crainic Adrian-Orastie
    4. Tic Ioan-Oradea
    Locul 5-8
    5. Bekesi Zsolt-Arad
    6. Mixich Alexandru-Timișoara
    7. Lulciuc Dumitru-Timișoara
    8. Bulz Ovidiu-Arad
    Locul 9-12
    9. Gherghe Nicu-D.T. Severin
    10. Boata Edgar-Arad
    11. Mihalescu Dinu-Timișoara
    12. Neamț Doru-Arad
    Locul 13-46
    13. Marza Sorin-Arad
    14. Matei Dumitru-Deva
    15. Balogh Attila-Oradea
    16. Spatariu Daniel-Arad
    17. Istrate Samir-Arad
    18. Birtalan Robert-Oradea
    19. Draghici Dumitru-D.T Severin
    20. Sivery Adrian-Arad
    21. Popa Octavian-Oradea
    22. Liontescu Cezar-Arad
    23. Hoarvath Mircea-Orastie
    24. Demian Daniel-Arad
    25. Sutka Raimond-Timișoara
    26. Lacatis Ghita-Arad
    27. Wilhelm Fabian-Oradea
    28. Dani Leo-Arad
    29. Dbica Gherghe-Arad
    30. Olah Remus- Arad
    31. Bornea Valentin-Arad
    32. Bradea Lucian-Arad
    33. Cozmi Alin-Arad
    34. Pralea Constantin-Alba Iulia
    35. Dehelean Vasile-Arad
    36. Marisca Darius-Arad
    37. Belgun Ionut-Timișoara
    38. Sain Emil-Timișoara
    39. Berechi Ioan-Arad
    40. Dulmin Daniela-Arad
    41. Sabau Victor-Arad
    42. Hoarvath Viorel-Arad
    43. Hant Alexandru-Arad
    44. Crisan-
    45. Buricea Radu-Arad
    46. Novanc Flavius- Arad
    - - - Actualizat - - -
    Iata si clasamentul la open:
    CLASAMENT OPEN
    Locul 1-4
    1. Frant Nicusoar-Resita
    2. Roman Bogdan-Arad
    3. Avram Victor-Arad
    4. Gergely Anton-Oradea
    Loculu 5-8
    5. Kescskes Robert-Ungaria
    6. Kovacs Ferent-Ungaria
    7. Sicoe Rodica-Cugir
    8. Popa Bogdan-Timișoara
    Locul 9-12
    9. Stancu Tiberiu-Deva
    10. Crisanov Aurel-Timișoara
    11. Sorescu Deian-Resita
    12. Popa Radu-Deva
    Locul 13-26
    13. Dihel Misi-Ungaria
    14. Tascianu Cristian-Oradea
    15. Mezar Razvan-Arad
    16. Sferlea Marius-Oradea
    17. Craciun Calin-Oradea
    18. Chen Xue Jie-Timișoara
    19. Popescu Carol-Timișoara
    20. Ciucioiu Dorin-Timișoara
    21. Simion Dan-Resita
    22. Mihu Eugen-Arad
    23. Kaposta Victor-Arad
    24. Parfenie Constantin-Resita
    25. Birtalan Robert-Oradea
    26. Budes Alin-Timișoara

Lasă un comentariu:

• mateidumitru
    a răspuns
    Postat în original de axel Vezi post
    In care seara ?
    Mie asa mi-a zis Bogdan. Imi pare rau, nu stiu ce sa mai cred !
    - - - Actualizat - - -
    Se pare ca, boala de care sufera Gigi Ciubotariu de la Iași este molipsitoare.

Lasă un comentariu:

• axel
    a răspuns
    In care seara ?

Lasă un comentariu:

• mateidumitru
    a răspuns
    Postat în original de axel Vezi post
    Un clasament se poate?
    A promis Bogdan ca-l pune diseara .

Lasă un comentariu:

• axel
    a răspuns
    Un clasament se poate?

Lasă un comentariu:

• mateidumitru
    a răspuns
    Turneu A" Arad, open + amatori 19.10. 2013

Postat în original de adi.crainic Vezi post
    ,,Il felicit si eu''pe prietenul meu Andone care a dovedit inca o data ca,, mintea bate muschii'' si asemenea lui bruce lee care reusea sa invinga adversari mult mai puternici din punct de vedere fizic ,la fel a reusit si Andone datorita inteligentei si ,,sireteniei ''sportive sa ma invinga de doua ori in acest concurs
    Totodata a dovedit ca este ,,nasul'' meu in concursurile oficiale ajungand la un palmares de 4-0
    Adevarul e ca esti slab. Pe viitor va trebui sa joci la incepatori .
    - - - Actualizat - - -
    Bogdane, ai spus ca luni postezi clasamentul. Te rog frumos, nu ma baga in gura lu nevasta-mea, ca nu ma crede ca am fost la turneu

Lasă un comentariu:

• adi.crainic
    a răspuns
    ,,Il felicit si eu''pe prietenul meu Andone care a dovedit inca o data ca,, mintea bate muschii'' si asemenea lui bruce lee care reusea sa invinga adversari mult mai puternici din punct de vedere fizic ,la fel a reusit si Andone datorita inteligentei si ,,sireteniei ''sportive sa ma invinga de doua ori in acest concurs
    Totodata a dovedit ca este ,,nasul'' meu in concursurile oficiale ajungand la un palmares de 4-0

Lasă un comentariu:

• &1c
    a răspuns
    Czabi, nu e nici o performanta. A fost o zi in care am jucat destul de slab. Am pierdut 3 meciuri. Unul in inferioare, unul in superioare si evident finala.Evident, toti cei de la care am pierdut au jucat mai bine decat mine. Norocul meu a fost ca l-am intalnit de doua ori pe ''bunul meu prieten'' Crainic Adrian, pe care l-am batut. In superioare si in semifinale. Bine ca nu a filmat nimeni semifinala. A fost circ. Dar important este ca ne-am simtit bine, ne-am distrat, am jucat tenis si ca ramanem cu amintiri placute de la un turneu bine organizat.

Lasă un comentariu:

• Ionutzxy
    a răspuns
    Felicitari Horia!!! Eram sigur ca vei castiga grupa dupa ce ai jucat cu mine, dar chiar si turneul? Frumos joc!
    Ps: Ar fi fain sa jucam si un tenis de camp :P

Lasă un comentariu:

• csabazedler
    a răspuns
    Felicitari "chinezului An-do-ne" pentru performanta!Bravo Claudiu!

Lasă un comentariu:

• mateidumitru
    a răspuns
    Citeva poze

Lasă un comentariu:

• alandala
    a răspuns
    Postat în original de Zosim1 Vezi post
    ...acest lucru se poate rezolva relativ simplu daca la inceputul competitiei se monteaza o camera video undeva sus sa poata acoperi zona tribunelor si daca se intimpla astfel de evenimente sa se poata indentifica persoana si excluderea din circuit...
    Aveti dreptate. Culmea este ca in ambele sali sunt astfel de camere video - instalate de CSM - indreptate exact spre bancile de unde a disparut paleta. Tocmai ma pregateam sa-i amintesc lui Bogdan de ele. Asa ca cel care a luat paleta - intentionat sau nu - ar face bine sa faca cumva sa o inapoieze. Ar fi bine sa fie din initiativa lui, ca in acest caz nu s-ar lasa cu repercusiuni, poate doar interdictia de a mai intra in salile unde se organizeaza concursuri "Amatur" in Arad. Altfel se va termina cu mult mai urat pentru el, ca oricum era o paleta noua destul de scumpa - peste medie - cam 800 lei, asa ca daca va fi gasit de noi, sigur se va ajunge la politie cu acuzatia de furt calificat. Pentru ca eu nu sunt de acord, doar cu excluderea din circuitul Amatur in astfel de cazuri.
    Postat în original de remusashi Vezi post
    ...felicitari lui Horia care ne da o noua formula pt. campion la tenis de masă : paleta hobby+tenis de camp+tinerete debordanta...sper sa-l convingem cat de curand sa-si incerce paleta si la Open... just for fun Horica...
    Intr-adevar Remus, dar eu completez, ca nu numai paleta este hobby, ci si felul cum a invatat el putem zice ca este hobby, ca incredibil - a aparut amatorul curat care nu a invatat cu un profesor - dar care efectiv a spulberat ieri pe multi care au practicat sportul la modul profesionist. Si daca-l vezi cum joaca (fara topspin adevarat - doar o miscare alerta la masa si o capacitate incredibila de a plasa rapid si precis mingea acolo unde nu este adversarul) nu-ti vine sa crezi, decat cand joci cu el, cum a patit si domnul (cred) Crainic Adrian din Orastie caruia nu i-a venit sa creada ca pe el l-ar bate, asa ca l-a provocat (in afara concursului) si inevitabilul s-a petrecut. Si chestia cu „incercatul de a juca la open”, sunt convins ca pe multi "ar popi" si acolo. Intr-adevar - bravo Hori.
    Ultima editare de alandala; 20.oct.2013, 22:57.

Lasă un comentariu:

• &1c
    a răspuns
    Postat în original de lulciuc.dumitru Vezi post
    felicitari domnului Andone Claudiu si sper sa nu se supere pe mine pentru micul incident
    bravo pentru revenirea spectaculoasa pe care ati avut-o de la 2-0 la seturi si 10-8 in setul 3

Va multumesc. Daca dumneavoastra sunteti convins ca totul a fost corect, as fi foarte multumit.

Lasă un comentariu:

• lulciuc.dumitru
    a răspuns
    felicitari domnului Andone Claudiu si sper sa nu se supere pe mine pentru micul incident
    bravo pentru revenirea spectaculoasa pe care ati avut-o de la 2-0 la seturi si 10-8 in setul 3

Lasă un comentariu:

• adiszy
    a răspuns
    Felicitari castigatorilor !!! , Horia o adevarata surpriza placuta !
    Legat de subiectul "furat" , acele persoane sunt niște "gunoaie" ,
    Sincer si mie îmi este frica pe unde merg si îmi i-au tot timpul Geanta si paleta cu mine , iar actele si banii ram?n in masina , asa m-am ?nvațat si vad ca am numai de câștigat .

Lasă un comentariu:

• MariusBH
    a răspuns
    Postat în original de roman bogdan Vezi post
    Zosim!! PROBLEMA CU MINGILE ESTE DEJA O OBISNUINTA, EU TREC CU VEDEREA PT CA NU AM CE SA FAC SUNT CONSTIENT CA LA FIECARE TURNEU PUN LA DISPOZITIE CATE 30-40 DE MINGI SI RAMAN FARA, NOROC CA ASTEA DE ANTRENAMENT SUNT IEFTINE, DAR CELE DE 3 STELE AU TOTUSI O VALOARE.
    PACAT CA E ADEVARATA VB ROMANULUI "IN ROMANIA TOTUL E POSIBIL" si uite ca putem spune si "IN CIRCUITUL MATUR TOTUL E POSIBIL"!!!!!!!!!!!!!
    Mingile puse la dispozitie de un organizator la un turneu trebuie trecute la ...cheltuieli neprevazute...pentru ca atunci cand iti "dispar"peste 60 de mingi de trei stele de firma la un turneu(asa cum s-a intamplat si la Oradea la Cupa Pingpongmania editia 1)...te gandesti de 2 ori daca se mai merita sa mai faci turnee . Pe langa problema materiala(aceste mingi au o anumita valoare)mult mai neplacuta este situatia in sinerganizam turnee sa ne simtim bine,nu sa ne trezim ca ba a "disparut' o minge sau o paleta sau un prosop sau un tricou etc.Imi aduc aminte ca anul trecut tot la Arad a disparut o paleta a unui coleg din Oradea-acest fapt a trecut neobservat atunci.In sala CSM Arad am vazut ca sunt camere video;poate ca ne ajuta ...ele.Bogdane ar trebui sa te interesezi de aceste camere video.

Lasă un comentariu:

• roman bogdan
    a răspuns
    Zosim!! PROBLEMA CU MINGILE ESTE DEJA O OBISNUINTA, EU TREC CU VEDEREA PT CA NU AM CE SA FAC SUNT CONSTIENT CA LA FIECARE TURNEU PUN LA DISPOZITIE CATE 30-40 DE MINGI SI RAMAN FARA, NOROC CA ASTEA DE ANTRENAMENT SUNT IEFTINE, DAR CELE DE 3 STELE AU TOTUSI O VALOARE.
    PACAT CA E ADEVARATA VB ROMANULUI "IN ROMANIA TOTUL E POSIBIL" si uite ca putem spune si "IN CIRCUITUL MATUR TOTUL E POSIBIL"!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu:

Procesare...
X