AmaTur: Turneu B Turneu B Arad Cupa "Mos Craciun" open + amatori 21.12.2013

roman bogdan

Coordonator Onorific
DATA: 21.12.2013

SALA: Sala C.S.M Arad

ADRESA: Str. Mihai Eminescu nr. 28

TIP SI NR MESE: 4-8 mese Butterfly

CONDITII DE JOC: Foarte bune

TIMP ALOCAT: De la 10....pana se termina turneul

NUMAR MAXIM DE JUCATORI: OPEN 24 AMATORI 48

TAXA: 20 RON

copii - intrare gratuita

PREMII: loc 1-3 - medalie + diploma + cadou surpriza

SISTEM DE JOC: Gr. Inf. seturi 3 din 5. Sup. seturi 3 din 5., Eliminatorii...dupa regulamentul si clasamentul AMATuR

INSCRIERI: OBLIGATORIU pe forum si telefonic

SE OFERA CAFEA SI TUICA "LOVITURA SI PODEAUA" visinata de casa productie Roman

ORGANIZATOR: ROMAN BOGDAN 0746056622

Rog seriozitate, daca din motive obiective cineva intarzaie sau nu vine deloc, va rog anuntati telefonic

IATA CLASAMENTUL:
1. Bekesi Zsolt
2. Neamț Doru
3. Tamas Alin
4. Bulz Ovidiu
loc 5-8
5. Bulibasa Tiberiu
6. Spatariu Daniel
7. Lacatis Ghita
8. Istrate Samir
loc 9-12
9. Ghende Richard
10. Mezsar Razvan
11. Liontescu Cezar
12. Cozmi Alin
loc 13-16
13. Crisan Abel
14. Ardelean Raul
15. Demian Daniel
16. Kaposta Victor
loc 17-20
17. Marisca Darius
18. Tisza Eduard
19. Berchi Ioan
20. Vas Iosif

loc 21-25
21. Szekeli Stefan
22. Vas Adelin
23. Ipate Costi
24. Ciubotaru Sabin
25. Hant Alexandru

Ultima editare:
Felicitari Bogdane pentru finala jucata la turneul final,parerea mea ca ai fost adevaratul campion al turneului final;)
PS Vio Stere chiar nu are treaba cu amatorii,speram ca anul asta renunta la titlu si lasa adevaratii amatori sa isi arate valoarea intre ei;)

Salut ,Bogdan! Copiii vor avea turneu separat? Daca da, pana la ce varsta. Multumim!
- - - Actualizat - - -
Salut, Bogdane! Copiii au turneu separat? Daca da, pana la ce varsta?. Multumim.
- - - Actualizat - - -
Salut, Bogdane! Copiii au turneu separat? Daca da, pana la ce varsta? Multumim.

Nicule, din pacate pe la noi prin zona nu prea sunt copii, asa ca nu am cum sa fac separat, la turneul asta ii consider pe tori copii, avand in vedere ca ne apropiem de sarbatori:))

Cupa "Mos Craciun" editia a 6-a .Fălticeni 21.12.2013 - ...Oricum,fiecare participant va primi un mic cadou cu care sa-si spele obrazul fata de consoarta daca cumva a taiat-o pe sest la concurs in detrimentul batutului covoarelor... Cel mai important lucru l-am facut deja:am angat pt sambata 21.12 un gratargiu calificat.El se va ocupa de mici si de vinul fiert.Concursul va trece probabil pe planul 2,dar cui ii pasa.
Pe cand si la noi asemenea imbieri? Hai ca la micul cadou se poate zice pas, (in afara de copii - ca doara ii zici "Cupa Mos Craciun"), dar - macar grataragiul calificat si vinul fiert - le ai in vedere? Ca uite altii cu ce lucruri parsive se ocupa. De fapt am si fost intrebat prieteneste de unii colegi din Oradea - la ultimele concursuri -, ca pe cand o sa ofere si Aradul la concursuri cam ce ofera si ei (sandwichuri, sau un mic meniu)?
Acuma - gluma-i gluma, rasu-i ras - dar daca ar exista asemenea mici compensatii, poti sa fii convins ca nu ar exista lipsa de participanti - mai ales din judetele alaturate - Timis si Bihor - ca noi aradenii ai vazut ca in general ne adunam - in functie de programul fiecaruia.

tuica vine!, visinata vine!, Mosu vine!! ce sa va mai pun pe masa?:)))
MA DORULE CAND NU TE-AI SIMTIT TU BINE LA TURNEELE LU ROMAN:)))

Bogdy .... nu facem mai bine un turneu frumos toti la gramada ca nu cred ca ii cineva dupa puncte acum in prag de Sarbatori, si poate cine stie vor si amatorii sa se intalneasca cu jucatorii de Open , pe care in alte momente nui pot intalni si acum sa uitam de Open sau alta categorie sa ne distram toti impreuna :) ? ce zici si restul amatorilor ce spuneti?

Back
Sus