Turneu a falticeni, 22 nov

cata_60

Echipa AmaTur
Detalii:
Loc de concurs: Sala tip "Nastase" apartinand COLEGIULUI AGRICOL Fălticeni
Nr mese: 10-12, dupa necesitati
Orele desfasurarii:10,00 - nelimitat
Taxa inscriere 20 ron, studentii si elevii 5 ron
Cazare: e posibil sa avem niste locuri de cazare ieftine, la internatul aflat vis a vis de sala. Avem si alte optiuni. Vom reveni cu detalii.
Modalite de desfasurare: Amatori-Open, daca nr de jucatori va fi mai mare de 48, sa zicem. Capi de serie conf clasament, etc.
Premii: medalii, cupe, diplome +
LOC 1 - 300 RON
LOC 2 - 200 RON
LOC 3 - 100 RON
LOC 4 - 50 RON
Daca amatorii vor juca separat, vor fi premiati separat: cupe, medalii+
LOC 1 100 RON
LOC 2 80 RON
LOC 3 50 RON
Sa speram ca sponsorii nu se vor razgandi :)
Intentionam sa obtinem si sprijinul primariei pentru partea de Media
Relatii:
CATALIN COZMA 0744544610

Ultima editare:
bravo ! CATALIN !
ar fi bine sa pregatiti doua serii de premii ca daca n-o fi pentru open si amatori poate o fi pentru juniori separat... ha...ha...doar o parere !

Din Suceava vor veni : Nemtoi Gabriel si Orza Catalin , special pentru a-l infrunta pe cel mai mare jucator de tenis de masă falticenean , Boris Carpovici.

Avem 10-12 camere disponibile,2 paturi/camera,conditii hotel 2 stele,totul nou,la internatul colegiului,vis a vis de sala.Nu costa nimic,sponsorizeaza conducerea liceului:)

Re: TURNEU A Fălticeni,22 NOV

am dori 2 locuri rezervare cazare ptr corcoz costin, focsani
adrian iordachi, adjud, amator
corcoz costin, focsani, open

jordach a spus:
am dori 2 locuri rezervare cazare ptr corcoz costin, focsani
adrian iordachi, adjud, amator
corcoz costin, focsani, open
si pt mine:
vlase dorin ciprian:adjud-amator

In cateva zile voi sti exact nr de camere si paturi disponibile.
Cu ajutorul catorva sponsori am reusit sau vom reusi sa avem cam toate cele necesare pt desfasurarea turneului in conditii optime.
Vom incerca sa asiguram in primul rand cazarea celor veniti de la distante mari(Cluj,Oradea,Buc,Galați,etc)dar speram ca nimeni nu va ramane pe dinafara.
Ce am constatat pana acum ca e mare bataie de cap sa organizezi asa un turneu :)

Am rezolvat in mare cam toate problemele legate de desfasurarea turneului de la Fălticeni din 22 nov.Deci
Ore desfasurare:10-22
Mese:12 buc,acceptabile
Taxa: 20 ron,studenti-elevi 10
Sistem de desfasurare: probabil 6 grupe a 10-12 jucatori,fiecare grupa va juca la 2 mese,ca la Bistrița.Capii de serie si urmatorii vor fi plasati in grupe conform clasament Amatur
Cazare:15 camere cu 2 paturi ,conditii de hotel 2 stele,sponsorizate de Colegiul Agricol,deci gratis
Cei care doresc conditii de 3-4 stele,au optiuni la hoteluri sau pensiuni
Masa;Se asigura la sala de concurs cafea,sandwichiuri suficiente,fructe,apa minerala
Premii: Locurile 1-3 beneficiaza de cupe ,diplome si medalii
Locurile 4-6 :diplome si medalii
Vor primii diplome si medalii primul clasat dintre elevi si prima pozitie ocupata de o domnisoara
In afara de astea;
LOCUL 1 -300 RON
LOCUL2 -200 RON
LOC 3 100 RON
LOC 4 50 RON
LOC 5-8 DVD uri "PRO TABLE TENNIS SERVES"
Va asteptam
.

Din Bistrița:
Apian Florin
Nistor Dorel
Ivan Alexandru
Scurtu Nicolae

din Rădăuți:
Iuliu Ursescu - amator
Ciprian Strugariu - amator

Re: TURNEU A Fălticeni, 22 NOV

Din pacate nu pot fi prezent si eu desi mi-as fi dorit sa ajung. Daca se va schimba ceva voi anunta.
Asadeci va rog sa ma taiati de pe lista (Strugariu Ciprian).

La turneul de la Bistrița organizatorii aveau niste algoritmuri de formare a grupelor superioare,dintre care unul s a tras la sorti.Vom avea nevoie de ajutor aici,eu din matematicile superioare mi am reamintit doar cuvantul "matrice" si asta numai dupa ce am vazut filmul:)

Din cate am vazut in prezentarea concursului vor fi 6 grupe inferioare deci va trebuie cheia de trecere in grupele superioare pentru grupe de 6.
Gasiti in fisierul atasat 4 variante de algoritmi din care se va trage la sorti una.

catalin e de apreciat....speram sa venim si din galati cativa :wink:

Se pare ca va fi un turneu puternic,pana in prezent si au anuntat prezenta aproximativ 50 persoane(mai este timp destul),din top 10 si au anuntat prezenta sigura 8,unul va reveni din Germania in timp util(asa a zis),de la al 10 lea astept inca confirmarea:)

Back
Sus