florinlugoj
senior
LA 1 DECEMBRIE : CUPA LUGOJULUI ed 1 pt amatori ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ! PREMII CONSISTENTE
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ala parca nu era contabilizat in circuit deci din acest punct de vedere nu avem probleme, poate cu participarea am avea de furca.NICOVALA CUGIR a spus:s-ar putea sa organizeze centru Lamont pe 1 decembrie la Cluj un turneu ca este ziua internationala a oamenilor cu dizabilitati.si anul trecut s-a organizat.
PT CA ACELA A FOST AMATOUR ed 1,IAR ACEASTA ESTE CUPA LUGOJULUI ed 1 !!!FlorinBN a spus:De ce-i spuneti "ed 1" :?: ca a mai fost un turneu in februarie in Lugoj.
si uite asa,legam doua competitii,pt cei care vin : duminica 30 noiembrie la TIMISOARA iar luni 1 dec la LUGOJ !florinlugoj a spus:LA 1 DECEMBRIE : CUPA LUGOJULUI ed 1 pt amatori ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ! PREMII CONSISTENTE
am observat si eu acum ! asta e !filo a spus:dupa cate stiu eu turneul de la Timișoara e pe 29 (sambata) nu pe 30.
cine vine de departe si vrea sa ramana pina luni,are unde sa stea !florinlugoj a spus:am observat si eu acum ! asta e !filo a spus:dupa cate stiu eu turneul de la Timișoara e pe 29 (sambata) nu pe 30.
Dar locul de desfasurare si ora de incepere care sunt?florinlugoj a spus:LA 1 DECEMBRIE : CUPA LUGOJULUI ed 1 pt amatori ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ! PREMII CONSISTENTE
deocamdata nu se stie sigur unde se v-a tine,dar voi revenii cu amanunte in cel mai scurt timp posibilmihaisilcom a spus:Dar locul de desfasurare si ora de incepere care sunt?florinlugoj a spus:LA 1 DECEMBRIE : CUPA LUGOJULUI ed 1 pt amatori ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ! PREMII CONSISTENTE
din pacate nu se mai tine la 1 dec cum am vrut noi din cauza alegerilor si a lipsei sponsorilor,insa,vom incerca sa-l organizam in luna decembrie ! oricum vom revenii cu amanunte !!!Cipi a spus:se mai tine concursul sau nu?