concurs la lugoj

Re: concurs la lugoj

De ce-i spuneti "ed 1" :?: ca a mai fost un turneu in februarie in Lugoj.

s-ar putea sa organizeze centru Lamont pe 1 decembrie la Cluj un turneu ca este ziua internationala a oamenilor cu dizabilitati.si anul trecut s-a organizat.

NICOVALA CUGIR a spus:
s-ar putea sa organizeze centru Lamont pe 1 decembrie la Cluj un turneu ca este ziua internationala a oamenilor cu dizabilitati.si anul trecut s-a organizat.
Ala parca nu era contabilizat in circuit deci din acest punct de vedere nu avem probleme, poate cu participarea am avea de furca.

florinlugoj a spus:
LA 1 DECEMBRIE : CUPA LUGOJULUI ed 1 pt amatori ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ! PREMII CONSISTENTE
si uite asa,legam doua competitii,pt cei care vin : duminica 30 noiembrie la TIMISOARA iar luni 1 dec la LUGOJ !

dupa cate stiu eu turneul de la Timișoara e pe 29 (sambata) nu pe 30.

de la timisoara vin:
LAZICI SAVA
BUDES ALIN
DROSU IONEL
PEIOV PETRU
Vor mai veni si altii dar nu le stiu numele;o sa revin cu numele lor

mihaisilcom a spus:
florinlugoj a spus:
LA 1 DECEMBRIE : CUPA LUGOJULUI ed 1 pt amatori ! VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE ! PREMII CONSISTENTE
Dar locul de desfasurare si ora de incepere care sunt?
deocamdata nu se stie sigur unde se v-a tine,dar voi revenii cu amanunte in cel mai scurt timp posibil

Cipi a spus:
se mai tine concursul sau nu?
din pacate nu se mai tine la 1 dec cum am vrut noi din cauza alegerilor si a lipsei sponsorilor,insa,vom incerca sa-l organizam in luna decembrie ! oricum vom revenii cu amanunte !!!

Back
Sus