Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • 4 ca la teatru
    Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

    Comentariu


    • Mersi prieteni, a fost frumos!

      Felicitari colegilor din zona ciucului pentru rezultatele obtinute la cel mai dificil turneu al anului!

      Sant de aceasi parere cu Dl Tecuschi de vreo 7 ani dar degeaba tot ne dam cu parerea ca a noastra nu conteaza! Daca rezultatul meu dupa turneul acesta ma califica la open atunci stau pe dreapta pana expira si ne vedem atuncea daca nu sa ne vedem cat mai curand!
      Sarbatori Fericite!!
      Ultima editare de wolf; 08.dec.2014, 20:44.

      Comentariu


      • Postat în original de dan_tecuschi Vezi post
        In primul rand felicit organizatorii care sunt convis ca au depus mari eforturi ca sa desfasoare o astfel de competitie. In privinta organizarii, orice comentarii negative sunt de prisos. Acestea sunt salile, mesele si mai ales conditiile termice.

        Doresc sa propun cu aceasta ocazie celor care raspund de tot circuitul Amatur urmatoarele:

        Sa imparta orice turneu in 3 sectiuni:
        1. Amatori 1, cu media < 18 p, dar nelegitimati vreodata;
        2. Amatori 2, cu media > 18 p, dar nelegitimati vreodata;
        3. Masters, cu participare libera: fosti legitimati, actuali legitimati in B, A s.a.md. + din cei de la 1 si 2 care doresc in mod voit sa joace cu jucatori f. buni.
        Aici vreau si eu sa-i vad pe divizionarii B cum lupta cu cei din A sau super liga si nu cu amatori care joaca o data sau de doua ori pe saptamana dupa ce vin de la serviciu. Sa-si imparta premiile intre ei.

        Actuala organizare este depasita. Asa cum arata acum, nu este un turneu de amatori, ci lasa impresia unei afaceri in care lupta este inegala din start.
        Stiu ca s-a scris mult pe tema asta, dar mai adaug si eu cateva randuri, in speranta ca voi fi inteles. Daca legitimatii au drept de joc in acest tuneu, de ce nu avem si noi amatorii dreptul de a juca in turneele de superliga, sa fie deci reciproca situatia?

        Pana atunci Sarbatori fericite tuturor si La multi ani !!!
        Nu cred ca merge orice turneu impartit in trei sectiuni, dar turneele mari DA.
        sa zicem ca turneele mari sunt cele cu peste 100 de participanti...
        Rugam sa se scrie in regulamentul 2015 despre aceste sectiuni. Multumim!

        - - - Actualizat - - -

        n-am stiut ce a scris dn. wolf, a facut modificarea exact in timpul postarii mele,
        asta denota importanta subiectului!
        Blade: SCHLAGER CARBON OF+
        FH: Tenergy 05 FX
        BH: Tenergy 05 FX

        Comentariu


        • Subiect incitant cu impartirea participantilor pe sectiuni , asa ca imi permit si eu o sugestie :
          sectiunea 1 - Amatori cu MP < 16 .
          sectiunea 2 - Open cu 16 < MP < 22 .
          sectiunea 3 - Master cu MP > 22 .
          Turneele B sa se faca ca si pana acum la gramada , turneele A - amatori separat si open cu master comasat , turneele A+ pe cele 3 sectiuni separat . Este adevarat ca infiintarea celei de a treia sectiuni da peste cap si actualele grile de punctaj , dar totul se poate rezolva daca este bunavointa ( si daca e nevoie , am si pt aceasta problema o sugestie :P , chiar si un sistem de joc nou care ar putea fi discutat , daca cineva cu putere de decizie e interesat ) .

          Comentariu


          • Nu te mai obosi Dl Marius ,subiectul asta este dureros pentru reprezentantii nostri (ai doare de li se rupe)

            Comentariu


            • Postat în original de Antal Denes Vezi post
              ,dar nu s-a tinut cont de inpartirea corecta a meselor din cele doua sali!!!


              O singura data pe an meritam sa avem conditile excelente din sala mare!
              La ce te referi cu impartirea corecta a meselor,-ca dupa cate am stabilit au fost 20 si 20, deci egale
              -Toata lumea care ma suna si cauta mese, vor Donic Waldner 25,yasaka Progres(neexistente in Germania,sau nu le gasesc eu) si Butterfly care sau montat in sala la amatori,iar "amaratele cu blat de 22mm"(cum zicea cineva,nu dau nume),(pe care se joaca majoritatea openurilor si competitilor Europene si mondiale(SanEi este sub licenta Joola)dintre care amintesc Joola 3000SC,Olymp,Rollomat au devenit acuma dintr-o data o impartiala incorecta.
              Deja eu o vad pe capra vecinului

              La Brașov Openul a avut aceeasi logistica,iar Amaturul a beneficiat de "sursa de imbogatire a lui Gelu" mesele Joola Transport din categoria Hobby,dar a fost mai bine la Amatur decat la open.

              Nici cucu nu cred ca va mai intelege,de fapt pe ce puneti voi accent,si bineinteles valoare.

              Comentariu


              • De ce am fost de acord cu propunerea D-lui Tecuschi?
                As vrea sa clarificam o notiune si anume notiunea de amator. Amator inseamna dupa umila mea parere o persoana care practica un sport ( in cazul nostru )fara a fi fost invatat, antrenat de specialisti ( antrenori ),o persoana care nu a fost legitimat, care nu a jucat in vreo liga sau divizie. Daca nu sintem de acord cu cele enuntate anterior atunci va rog sa-mi spuneti care este diferenta dintre mine care am inceput sa joc pe mese de beton cu scindura sau caramizi in loc de fileu si sa zicem un pustan care da moarte in bibilici, dar care afost atent coordonat de antrenori inca de la primi pasi. Amindoi sintem amatori,sau cel putin asa se considera. Deci,este absolut necesar sa trecem pe cit posibil la egalizarea valorilor.
                BL = Levi Sintech ALL-
                FH = Joola Badman reloaded
                BH = Tibhar Super Defense 40

                Comentariu


                • Emi ,mesele au fost faine,daca puneai si niste becuri ,umbrele , mantinele si ceasuri din alea de la sah rapid sa imi f -t una daca nu era fain

                  Comentariu


                  • Postat în original de cata_60 Vezi post
                    Doua consideratii in urma desfasurarii acestui turneu;:
                    -pe viitor, la orice concurs de asemenea anvergura ce se desfasoara in doua sali(e vorba de turneele A+ si TF) trebuie sa existe doua echipe organizatorice-tehnice complet separate,fiecare urmarind buna desfasurare a concursului doar in sala respectiva.Datorita programelor informatice perfectionate permanent de Florin exista actualmente cel putin15-20 de persoane care pot stapani d.p.d.v I.T un turneu cap-coada.Cu inca unu-doi care sa aiba grija de celelalte detalii in ambele sali treaba devine mai simpla.
                    -16 mese pentru Open sunt arhisuficiente,pe ele vor juca 16 grupe , 96 de participanti, .Nu exista mai multi openisti care sa participe simultan la un concurs,fie el si T.F.,asta e realitatea.
                    Nu am fost in sala unde au jucat amatorii dar din spusele unor amici amaturisti si din cele scrise aici e clar ca au fost unele probleme,aparute cred din dorinta organizatorilor de a permita participarea a cat mai multi jucatori la sectiunea Amatori.Pe viitor organizatorii TF vor pune accent pe calitate in detrimentul cantitatii,cu riscul de a lasa mai mutli doritori pe lista de asteptare,sunt sigur ca asa se va intampla in 2015
                    Aveti perfecta dreptate,exista persoane competente care pot stapani D.p.d.v.I.T un turneu cap -coada ,dar din pacate nu au loc de tine care de data asta te-ai dovedit total neeficient,chiar daca te ai agitat pe tot parcursul turneului ca ORGANIZATOR din partea AMATUR .Ar fi timpul sa acceptati odata pentru totdeauna ca anvergura ,amploarea pe care a luat-o acest circuit te depaseste.Lasa pe alti mai tineri sa duca in continuare aceasta postura

                    ""-16 mese pentru Open sunt arhisuficiente,pe ele vor juca 16 grupe , 96 de participanti, .Nu exista mai multi openisti care sa participe simultan la un concurs,fie el si T.F.,asta e realitatea.""

                    Sunteti blocati pe acest sistem care se pare ca numai probleme creeaza si nimeni nu vrea sa accepte odata ca in lume exista mult mai multe sisteme mai eficiente decat acesta.

                    """Nu am fost in sala unde au jucat amatorii dar din spusele unor amici amaturisti si din cele scrise aici e clar ca au fost unele probleme,aparute cred din dorinta organizatorilor de a permita participarea a cat mai multi jucatori la sectiunea Amatori.""

                    Mi-ar fii rusine sa afirm aceste lucruri,cand datoria organizatorului,coordonatorului este de a se interesa de bunul mers al turneului,si nici decum sa vorbeasca ca politicienii numai de dragul de a se afla in treaba"""Pe viitor organizatorii TF vor pune accent pe calitate in detrimentul cantitatii,cu riscul de a lasa mai mutli doritori pe lista de asteptare,sunt sigur ca asa se va intampla in 2015"""

                    Din punctul meu de vedere sarcina de organizator Amatur cu care s-a postat acest turneu nu ti-ai indeplinit-o deloc,chiar f slab.

                    EMI

                    Comentariu


                    • TURNEUL PERFECT,, 6 JUCATORI PE O MASA ITTF DE TIP NOU DE LA ORICE FIRMA DAR SA FIE NOUA NOUTA SI LUMINA 6000 DE LUCSI PE MASA CAM 19 -20 GRADE IN SALA FIE iarna FIE vara !
                      pardosea gen taraflex sau parosea din lemn masiv bine lacuita si stralucitoare, aer conditionat,sau aeroterme personale la fiecare masa ,meniu gratuit ,la restaurant de 3 stele cel putin caviar ,jambon parol-- slaninuta si gratare cu coniac si bere tot gratis cazare la hotel de 4 stele daca se poate inclus in taxa de participare pe care la sfarsit o vrem inapoi ca na fost hartie igienica a baie,spatiu intre mese de sa nu ajunga mingea de la vecini la masa ta Liniste in spatiu de joc si albitri internationali cu sacou si futuras la buzunar , scorare electronice si 2 maseuze imbracate sumar sa ne maseze dupa fiecare topspin dat ,antrenori ca re sa ne sfatuiasca in caz de declin si la final coniac si bere ca am participat la concursu propus de x organizator si nu in ultimu rand sa ne fie puse la dispozitie daca nu benzina pt drumul inapoi acasa macar cate o limuzina cu sampanie pt reintoarcere ,si apoi poate nu vom mai avea ce carcotii si vom lasa toate la o parte pt a putea juca asa cum stim ,cum putem si de la terase in locuri cu verdeata special amenajate de bietul organizator cu tendinte de imbogatire ! asa sa ne ajute cel de sus AMATOUR DOAMNE VAI DE BILA NOASTRA !
                      DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

                      Comentariu


                      • ..daa.. ..dar stiai ca Oagadugu a fost capitala Voltei Superioare..?

                        Comentariu


                        • Postat în original de Dan Universal Vezi post
                          TURNEUL PERFECT,, 6 JUCATORI PE O MASA ITTF DE TIP NOU DE LA ORICE FIRMA DAR SA FIE NOUA NOUTA SI LUMINA 6000 DE LUCSI PE MASA CAM 19 -20 GRADE IN SALA FIE iarna FIE vara !
                          pardosea gen taraflex sau parosea din lemn masiv bine lacuita si stralucitoare, aer conditionat !

                          Domnul Dan, dumneavoastra visati turneele Vivasport sau Top Tenis Arena. Va asteptam cu drag.
                          TsE

                          Comentariu


                          • Postat în original de Emil Tudor Vezi post
                            Domnul Dan, dumneavoastra visati turneele Vivasport sau Top Tenis Arena. Va asteptam cu drag.
                            NU NU EU VISEZ UNII POATE DAR ORICUM NU AVETI TOT CE E PE LISTA MEA DE VIS ! CITITI CU ATENTIE !
                            ERA DOAR UN PAMFLET !
                            DACA AVETI TOATE ACESTEA DIN LISTA EU MA MUT IN BUCURESTI SI VIN LA FIECARE CONCURS SI PLATESC TAXA TRIPLA IN ORICE VALUTA DORITI !
                            DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

                            Comentariu


                            • Ar fi foarte multe de spus. Mai fratilor carcotasi, incercati doar pentru cateva clipe sa va puneti in pielea organizatorilor si sa va puneti intrebarea daca ati fi in stare sa va inhamati la o asemenea treaba si mai ales sa satisfaceti chiar toate pretentiile si obiectiile care s-au vehiculat in ultima vreme. Nu contest faptul ca unele din ele nu ar fi justificate. Dar hai sa fim seriosi. Nu poti multumi pe unii fara sa-i nemultumesti pe altii. E clar ca nu exista perfectiune pentru toata lumea.
                              Sa dau un exemplu concret. Da era mai bine daca se ramanea la numarul de jucatori initial -138- (ceea ce nu anula lumina slaba), dar atunci nu ar mai fi putut sa vina cei doi colegi cu care am umplut masina, din cauza locului in clasament si atunci poate nu am fi putut veni nici ceilalti doi, eu si Leo, din cauza dublarii cheltuielilor cu combustibilul. Si in situatia asta cred ca au fost multi dintre colegi. Cum spuneam, totul este relativ si subiectiv. Prin faptul ca am avut intelegere din partea organizatorilor pe noi ne-a multumit. Desi eu, care nu sunt asa mofturos, oricum m-as fi simtit foarte bine doar prin faptul ca as fi jucat meciuri variate cu colegi din toata tara, pe care altfel nu aveam cum sa-i intalnesc. Pentru mine doar asta conteaza. Pentru altii nu.
                              Asa ca multumesc organizatorilor (si pe cei cu sapa si pe cei cu mapa) si ii felicit pentru efortul deosebit de a organiza un turneu de o asa anvergura si au facut posibil sa ne intalnim cat mai multi jucatori la asa un regal ?pingpongistic?. Toata stima.

                              Comentariu


                              • Postat în original de ADN Vezi post
                                Domnule Alin Oprisiu ,ma trezesc de dimineata si nu-mi vine sa cred ce incep sa citesc pe forum.Din postarea dvs inteleg ca au existat colegi amaturisti pentru care conteaza mai mult apa si sandvisul primit de la organizatori decat conditiile de joc existente in anumite locatiiunde se desfasoara turneele de tenis de masă.Asa ca mirat peste masura ma apuc si citesc postarile anterioare sa vad care sunt acei colegi amaturisti si ce constat:cel putin in acest topic nu exista niciun coleg amaturist care sa fi adus vorba de asa ceva.Va rog pentru acuratetea spuselor dvs sa postati citate din postarile colegilor amaturisti care se fac vinovati de cele spuse de dvs.In postarile de mai sus se face referire strict la conditiile de joc din sala de sport de unde s-a desfasurat turneul de amatori iar dvs,fara nicio suparare,nu cred ca sunteti cel mai indicat sa criticati colegii amaturisti nemultumiti de conditiile de joc pentru ca dvs nu ati participat si nu ati jucat ''pe bajbaiala'' asa cum bine spunea mai sus domnul Stoica.Acum va intreb eu pe dvs :cine este meschin,paranoic,ignorant si mai presus de toate acestea DIVERSIONIST?Si inca ceva sunt sigur ca daca incepand de anul viitor nu s-ar mai organiza niciun concurs de tenis de masă sau daca conditiile de joc ar deveni improprii desfasurarii turneelor amatur dvs nu ati fi foarte afectat de aceste lucruri pentru ca aveti alte hobbyuri mai importante decat tenisul de masa(a nu se intelege ca acele hobbyuri sunt lipsite de importanta).
                                vă rog să ștergeți dacă se poate cumva exact cuvintele acelea: ?sandvici? și ?apă? (nu știu cum se face, poate un moderator însă ar putea face asta)...

                                ?n rest, dacă continuați să citiți mai departe doar cuvinte desprinse din context exact la concluzii ca cea de mai sus veți ajunge. eu nu vă condamn, nici nu vă contrazic.
                                ați citit exact doar ceea ce v-a deranjat mai mult (de fapt, ceea ce ?v-a stat în ochi? ). în rest, ideea și mesajul pe care le-am transmis v-au trecut prin fața ochilor, pentru că citiți mereu cu ochii închiși.

                                eu citesc tot forumul de vreo 4 ani, nu doar postările de aici de la TF SF. Gheorghe. iar ce am scris acolo are bătaie mai lungă și se referă nu doar la sandvici și la apă. dar ca să vă liniștesc vă spun sigur că există și comentarii ale unor amaturiști care exact asta au cerut: sandvici sau apă. îmi pare rău, nu le mai caut acum ca să vi le pun exact sub ochi. de visat nu le-am visat sigur.

                                esența este următoarea: în general foarte mulți amaturiști lasă deoparte scopul real al acestei mișcări și fac remarci reale, dar inutile atâta vreme cât nu vin și cu soluții ei înșiși.

                                1.faptul că nu se asigură nici măcar un sandvici la turnee la care taxa de înscriere e destul de mare
                                2.faptul că 2 becuri în sală nu funcționează
                                3.faptul că în sală e condens
                                4.faptul că spațiul de joc e supraaglomerat
                                5.faptul că desfășurarea meciurilor în grupe nu e cursivă și oamenii stau mai mult decât joacă
                                6.faptul că există întotdeauna nemulțumiți ?lăsați pe dinafară?, indiferent care criteriu s-ar aplica la ordinea înscrierilor
                                7.faptul că există chiar abateri de la regulamentul de joc propriu-zis, pe care lumea nu știe (sau nu vrea) când și cum să le rezolve ?regulamentar? (vezi micile certuri pentru scor greșit, paletă neregulamentară, comportament necivilizat la masă al unuia dintre adversari, lipsă de fair play în apărarea corectă a șanselor...etc.)

                                ....și multe altele. toate astea sunt invocate peste tot. dar nimeni nu vine cu o soluție concretă.

                                de ce? vă spun eu de ce: pentru că oamenii atunci când pierd meciuri sau puncte în clasament nu vor spune niciodată că au pierdut pentru că adversarul a fost mai bun (sau mai ?inteligent? dacă vreți).

                                stă în natura omului să caute tot timpul alte motive decât cele reale pentru a-și explica propriile eșecuri. mereu doar când câștigăm ne place să spunem: ?l-am bătut pe cutare, i-am dat clasă, sunt cu 3 niveluri peste el, mai are de ?nvățat ca să ajungă ca mine...?

                                ați văzut vreodată în asemenea discursuri ceva de genul ?l-am bătut pe cutare fiindcă ăla săracu nu vedea mingea, pe partea lui de masă a bătut soarele tot timpul?, sau ?l-am bătut pe cutare fiindcă înainte să joace cu mine a așteptat vreo 4 ore și era foarte nervos, nu s-a mai putut concentra?. vedeți-vă de treabă!!! nu va spune nimeni niciodată așa ceva! dar invers totdeauna: ?am pierdut pentru că eram obosit mort și nervos?, sau ?am pierdut pentru că fix becul de deasupra mea nu stătea aprins?...etc.

                                ?mi pare rău să vă dezamăgesc, domnule ?ADN?, dar nimeni din cei ce critică și c?rcotesc nu va veni vreodată cu soluții concrete. știți de ce? pentru că ei știu că, atunci când vor juca într-o sală perfectă și turneul va fi perfect organizat, nu vor mai găsi explicații ?elegante? pentru înfrângerile lor, iar asta i-ar pune într-o lumină defavorabilă. de ce să se întâmple asta, când e foarte simplu și la îndem?nă să pui organizatorul într-o lumină defavorabilă și astfel să te scoți pe tine, subtil, din ecuație?!?

                                ?m pare rău că n-ați înțeles mesajul meu. mai scriu odată. aminteam în acel comentariu de 4 tineri. și făceam apel la respectul nostru față de jocul și atitudinea lor. am pomenit și de niște meciuri jucate de ei, foarte frumoase. iar acum mai întreb odată, de data asta sub altă formă:
                                ce să pretindem noi de la acei tineri atunci când noi, cei de la care ei ar trebui să ?nvețe, nu facem altceva decât să ne lamentăm după orice turneu, ca niște ?babe slabe?, că n-a mers lumina în sală sau că grupele nu s-au făcut în timp util?!?

                                din câte știu de la alții și de pe forum, AmaTur durează de vreo aproape 10 ani. ați avut vreodată vreo inițiativă, măcar și din pură curiozitate, să vă strângeți la una din acele ședințe, să puneți toate experiențele personale la un loc și să hotăr?ți de comun acord care sală din care oraș e cea mai bună, cea mai frumoasă și cea mai potrivită pentru a găzdui un turneu final? după care să organizați TOATE turneele finale numai acolo. și să nu fie 2 organizatori, ci 12. iar pe cei 12 să-i ajute toți participanții, astfel încât turneul să iasă cât mai bine. că doar ăsta îl asteptați (așteptăm) toți un an întreg și la el vă g?ndiți încă de când s-a terminat cel dinainte...!

                                - - - Actualizat - - -

                                Postat în original de ADN Vezi post
                                Si inca ceva sunt sigur ca daca incepand de anul viitor nu s-ar mai organiza niciun concurs de tenis de masă sau daca conditiile de joc ar deveni improprii desfasurarii turneelor amatur dvs nu ati fi foarte afectat de aceste lucruri pentru ca aveti alte hobbyuri mai importante decat tenisul de masa(a nu se intelege ca acele hobbyuri sunt lipsite de importanta).
                                am luat partea asta din postul dumneavoastră separat special ca să mai spun ceva: dacă s-ar întâmpla așa ceva sigur aș fi mai trist. de unde știți dumneavoastră ce ?hobby-uri? am eu sau ce mă afectează?

                                am jucat și pe b?jb?ială, de unde știți dumneavoastră unde am jucat sau unde nu am jucat?
                                însă nu asta e important aici. și eu tocmai asta scoteam în evidență că nu trebuie făcut, exact ce faceți dumneavoastră: căutați motive pentru înfrângeri sau pentru că nu v-a ieșit totul așa cum ați fi vrut. (nu doar dumneavoastră, eu nu vă consider un caz izolat, să nu înțelegeți și asta greșit)

                                e totuși o competiție pentru amatori. să fim serioși. nici în Superliga românească nu cred că merg toate becurile în toate sălile.... atunci despre ce mai vorbim...?

                                - - - Actualizat - - -

                                sunte de acord cu tot ce scrieți, chiar și atunci când îmi faceți morală...


                                din păcate, mie îmi place să spun doar adevărul și am un avantaj față de toți ceilalți: nu am nici un interes în competiția asta!

                                singurul lucru care mă leagă de ea este plăcerea pe care am simțit-o de fiecare dată când am jucat la un turneu, deși acolo au fost oameni pe care nici azi încă nu-i cunosc.

                                iar dacă oamenii ar citi atent tot ce scriu și ar face abstracție de orice interes pe care-l au, ar înțelege perfect tot ce vreau să transmit.

                                cartea pe care am publicat-o nu are absolut nici un cuv?nt critic, iar dacă toți ar fi luat-o s-o citească (fiindcă PENTRU EI e scrisă, nu pentru mineri, nici pentru politicieni, nici pentru plutașii de pe Bistrița) ar înțelege sigur absolut toți ce ?nseamnă AmaTur.

                                și în nici un caz nu ?nseamnă turnee masters sub lumina unor reflectoare perfecte...
                                nici festivități somptuoase încheiate cu festinuri cu caviar și șampanie...
                                nici premii de zeci de milioane....
                                nici cantonamente în baze sportive super moderne sau deplasări cu autocare de ultimă generație…
                                nici ședințe de masaj și saună după fiecare meci terminat în 5 seturi…
                                cine vrea toate astea, să-și plătească antrenor particular și să meargă în Superliga germană sau în aia franceză

                                ......AmaTur ?nseamnă mese strâmbe
                                ......AmaTur ?nseamnă fileuri găurite
                                ......AmaTur ?nseamnă să-i zbori ăluia de pe margine mîncarea din m?nă încercând un ultim topspin câștigător, din cauza spațiului redus de joc
                                …..AmaTur ?nseamnă să răm?i cu mașina în furtună fără ștergătoare de parbriz și să ajungi la destinație cu multe ore ?nt?rziere și cu trei rînduri de haine ude leoarcă

                                AmaTur ?nseamnă să vrei și să accepți toate astea, doar pentru că-ți place tenisul de masă și vrei să fii acolo!!!

                                Comentariu


                                • Postat în original de adimucu Vezi post

                                  ......AmaTur ?nseamnă mese strâmbe
                                  ......AmaTur ?nseamnă fileuri găurite
                                  ......AmaTur ?nseamnă să-i zbori ăluia de pe margine mîncarea din m?nă încercând un ultim topspin câștigător, din cauza spațiului redus de joc
                                  …..AmaTur ?nseamnă să răm?i cu mașina în furtună fără ștergătoare de parbriz și să ajungi la destinație cu multe ore ?nt?rziere și cu trei rînduri de haine ude leoarcă

                                  AmaTur ?nseamnă să vrei și să accepți toate astea, doar pentru că-ți place tenisul de masă și vrei să fii acolo!!!
                                  Blade : Butterfly Timo Boll W7
                                  FH: Cornileau Target GT
                                  BH:
                                  Cornileau Target GT
                                  Tel : 0752 155 898



                                  Comentariu


                                  • Comentariu


                                    • Domnule Mucu nu o sa va raspund punctual la toate elucubratiile enumerate poetic de dvs pentru ca mi-ar lua prea mult timp si sunt sigur ca i-am plictisi pe colegii forumisti sau chiar mai rau acest post ar fi mutat de moderatori la sectiunea ''fight'' si asta chiar nu mi-as dori.Va spun insa un lucru:cu siguranta nu aveti de unde sa stiti ce fel de om sunt si va garantez ca nu fac parte din cei ce cauta scuze cand pierd iar cei ce ma cunosc o pot confirma,ci din contra lucrul asta ma ambitioneaza sa ma antrenez mai tare ,sa progresez.Nu mai incercati sa faceti pe ''lupul moralist''cu mine si colegii amaturisti pentru ca diferenta dintre noi si dvs este aceea ca noi traim pe viu fenomenul amatur ,cu bune si rele,pe cand dvs vorbiti si scrieti ''din auzite''.Lasati-ne in continuare sa citim cu ochii inchisi si nu va mai chinuiti sa ne treziti,asa suntem noi ''nebunii'' amaturisti citim cu ochii inchisi si jucam cu ochii deschisi.
                                      PS:Spiritul amatur nu se poate simti si intelege citind dintr-o carte ,spiritul amatur se intelege si se simte cel mai bine ''LIVE''.
                                      FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
                                      BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
                                      BH:Stiga Energy Absorber

                                      Comentariu


                                      • Felicitari organizatorilor,castigatorilor si tuturor concurentilor(greu a fost pentru toti dar a meritat)!

                                        Sunt convins ca cei din conducerea AmaTur vor avea intelepciunea sa organizeze Turneul Final din 2015 mai bine si in mijlocul tarii.

                                        Sarbatori fericite tuturor!

                                        Comentariu


                                        • Domnule Adimucu sau Adi Mutu.Chiar nu ma mai pot abtine.Oamenii astia minunati din Prahova-ADN, Dan 12 si altii,nu numai ei, au facut un drum de peste 300 de km dus intors,ca sa joace un amarat de turneu B prin Teleorman.Mi se pare foarte mult.Din dragoste pentru tenisul de masa,se duc peste tot in tara .Dvs. le explicati lor ce inseamna spiritul Amatur?Stati la taste si potriviti cuvintele in asa fel incat sa va mai luati niste puncte de reputatie?E oare suficient?
                                          Sper sa se faca si pentru dvs sectiunea Poezie-Amatur, sa puteti participa la turnee si sa va dea sali neincalzite, sandwich stricat si apa plata.Poate din dragoste pentru poezie ati merge pana si la capatul pamantului,in orice fel de conditii.Si nu veti avea nimic de comantat.

                                          Comentariu


                                          • felicitari castigatorului de la open.Ieseanul Litovcenco.bravo Iasul

                                            Comentariu


                                            • Postat în original de mmroglobalnet Vezi post
                                              Oamenii astia minunati din Prahova-ADN, Dan 12 si altii,nu numai ei, au facut un drum de peste 300 de km dus intors,ca sa joace un amarat de turneu B prin Teleorman.Mi se pare foarte mult.Din dragoste pentru tenisul de masa,se duc peste tot in tara
                                              ca ei mai sunt câteva mii, iar unii au făcut drumuri mai lungi de 300 de km.
                                              eu ?i admir pe toți în egală măsură.

                                              aveți dreptate: ce scriu eu sunt „poetisme” și valorează exact cât o „apă plată”

                                              am uitat să scriu de fapt ce era mai important: ?i felicit pe toți participanții de la Sf. Gheorghe!
                                              i-am urmărit cu sufletul la gură și aș fi dorit ca turneul să dureze 2 zile, nu o zi. din păcate și cei cu care am venit în mașină au fost obosiți și au dorit la un moment dat să plece acasă, altfel aș fi urmărit în continuare meciurile tot cu sufletul la gură.

                                              noroc cu AmaTur, că mai punem puțină acțiune, culoare și bucurie în viața asta a noastră!!!
                                              sau nu asta contează, domnule Mihai?

                                              Comentariu


                                              • Va rog, nu va luati de domnul Adimucu ca are " multe turnee jucate" adica doua....

                                                Comentariu


                                                • Cam multe turnee asa e..Cred ca le a jucat cu iarba.Pe urma a trecut la calculator si joaca din taste.Trage topspinuri cu mouse-ul.
                                                  .................................................. ................
                                                  Numai ca unii jucatori baga si bani in chestia cu tenisul de masa.Si timp.
                                                  Sa i mai si critici ca si dau cu parerea(de multe ori pe buna dreptate),nu mi se pare corect.Lasati oamenii sa si exprime parerile, daca tot au jucat in turnee.

                                                  Comentariu


                                                  • Merge si cu cartea!!!

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X