AmaTur: Turneu B Cupa SMILEY 25 - Club 11 Timișoara - Turneu B, 25.04.2015

Bogy

junior
TURNEU: Cupa Smiley, editia a 25-a (OPEN + AMATORI).
LOCALITATEA: Timișoara.
DATA: 25 Aprilie 2015.
ORA: 10:00.
SALA: Club 11 Timișoara, str. Pestalozzi, nr. 20 (intrare pe poarta principala).
TIP MESE: DONIC WALDNER CLASSIC 25.
NR. MESE: 6.
SUPRAFATA DE JOC: GRABO ROCKET.
NUMAR MAXIM DE JUACATORI:
54 (30 AMATORI + 24 OPEN).
TIMPUL ALOCAT: 10:00 - nelimitat.
TAXA PARTICIPARE: - adulti: 20,00 RON.
- copiii sub 14 ani: 10,00 RON.
- persoanele cu dizabilitati locomotorii beneficiaza de intrare gratuita.
- taxa 1,00 ron va fi achitata in contul Amatur.
SISTEMUL DE JOC: grupe inferioare (6 jucatori), grupe superioare si eliminatorii (3 seturi din 5).
MATERIALUL DE PREMIERE: diplome si medalii, pentru primii trei clasati.
SE ASIGURA: cafea, apa plata, rachie banateana (pentru cei care au emotii).
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: pe forum, la sala si telefonic, pina in 24.04.2015, ora 20:00.
ORGANIZATOR: CLUB 11 Timișoara - Bogdan Danescu, tel: 0722.54.22.32.

IN FUNCTIE DE NUMARUL INSCRIERILOR, VOI ANUNTA PINA JOI, 23.04.2015, DACA JUCATORII DE OPEN VOR INCEPE LA ORA 14:00.

Multumim Bogdan pentru organizarea ireprosabila a concursului ! FELICITARI si.....o sa mai venim !!!

- - - Actualizat - - -

Cei care a-ti facut poze sau filmari postati-le aici sa le vedem si noi ! Multumim !

Felicitari organizatorului si tuturor participantilor,sa ne revedem cu bine la viitoarele concursuri! Un weekend fain! Horia Arad

- - - Actualizat - - -

Concursul s a desfasurat foarte bine personal m am simtit excelent,in primul rand conteaza buna dispozitie din asta ai cel mai mult de castigat! Felicitari tuturor inca o data!

A fost un concurs excelent. Atmosfera a fost foarte faina, lumea relaxata si binedispusa.
Multumim pentru organizare Bogy.
La cat mai multe concursuri.

Scuze domnul Horia din greseala am dat nu imi place.Dar in alta ordine de idei chiar asa nu se poate posta un clasament, tot timpul la Timișoara nu se listează clasamentul sau se posteaza mult prea tarziu.

Back
Sus