Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu A Ploiești 20.06.2015

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Postat în original de Cornel 67 Vezi post
    Vai, ma scuzati, probabil v-ati exprimat prea filozofic, eu sunt obisnuit mai mult cu limbajul de la tara.
    Aveti timp sa va redresati! Scuze ca v_am raspuns! Nu-mi sta in obicei dar nu pot sa ma abtin...!!

    Comentariu


    • " Eu am pierdut la nr.1 din grupa, iar la cealalta masa, cel care nu mai avea vreo sansa sa se califice, l-a invins pe celalalt participant cu scorul de 3-1: in aceste conditii cel care se califica mai departe eram eu. Rezultatul celor doi a fost inscris in foaie, dar dupa vreo cateva minute cei doi au modificat in foaie rezultatul in victorie cu 3-2 pentru persoana care pierduse meciul cu 3-1 la masa . Faptul a fost observat de niste prieteni, i-am adus la cunostinta d-nului Bodeanu acest lucru, iar in momentul in care acesta a intrebat participantul de ce a modificat rezultatul din foaie, raspunsul a fost halucinant:
      "Pentru ca lucrul acesta se practica in Amatur".
      Cum asa?
      Eu vreau sa cred ca majoritatea covarsitoare a celor inscrisi in Amatur vine la turnee pentru a se bucura de joc, pentru a se bucura de victorii si pentru a-si felicita adversarul atunci cand pierde. Nu toti avem aceleasi aptitudini pentru tenisul de masa, de aceea este esential sa stim sa pierdem. Amaturul traieste prin noi toti: castigatori si pierzatori.
      Ceea ce m-a intristat cel mai tare este faptul ca cei care au modificat rezultatul din foaie sunt foarte tineri (14 si 16 ani). Nu este atat de important numele lor, de aceea m-am ferit sa-l spun, pe cat este de important ca ei sa constientizeze ca au gresit.
      Toate cele bune!

      Trebuiau eliminati ambii. !!! Nu este normal sa accepti asa ceva! Pana si tentativa se pedepseste.... Dl. Bodeanu... Aplicati regulile corect pentru ca altfel o sa pierdem ce abia am reusit sa castigam pana acum.... Fair_play_ul!!!. Inca ceva.... Ar trebuii spuse numele celor doi jucausi mazluitori.... Sa ne ferim de ei si noi...! "

      Sa fim seriosi....ce dracu, chiar este prima data cand se intampla asa ceva???? Mi-a fost dat sa asist la "n" partide jucate ca intre "prieteni" .
      Nu are rost sa agit apele si mai mult.... Sunt putini cei care si-au aparat sansele in mod onest.

      Comentariu


      • Secvente din timpul competitiei



        - - - Actualizat - - -

        Partea aII a
        http://youtu.be/gVJmFD6SOV8

        - - - Actualizat - - -

        Partea aII a

        https://www.facebook.com/pages/Tenis...81358215226673

        "Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
        George Bernard Shaw

        https://www.facebook.com/profile.php?id=100076731614144


        https://youtube.com/c/MarianBogdanPloiesti

        Comentariu


        • Va salut cu drag Dl. George Iancu. Stiti ca aveti toata consideratia mea .!!! Sunt sigur ca aveam aceeasi gandire si scopuri nobile fata de acest sport, iar fata de situatia data am inteles cum au stat lucrurile si imi pare bine ca s-au clarificat. In ceea ce priveste opinia personala, va asigur ca nu incalc nicio norma de bun-simt. Apreciez miscarea AMATUR precum si pe dl. Bodeanu, insa uneori, fara sa am o intentie directa, imi exprim si eu opinia ca si atribut constitutional. Nu vreau sa deranjez pe nimeni si nici nu vreau sa fiu eu "Gica-Contra", insa cred ca acest forum poate gazduii si postaci cu idei "trasnite", altfel intram intr-o monotonie din care numai AMATUR ne poate scoate. .... Felicitari mentorului , pentru ca fara el nu mai ajungeam la aceste discutii....CONSTRUCTIVE. O zi buna!!!

          Comentariu

          Who has read this thread:
          Procesare...
          X