Concurs intre medici?

dr.Toma

senior
Salutare tuturor, domnul cu PRIZA TOK mi-a propus sa incercam sa facem un concurs intre medici, la tenis de masă.
Un concurs similar, la tenis de camp, exista si se joaca an de an, inca de pe vremea cand eram eu student (deci de peste 20 de ani). Sincer sa fiu, as juca la un astfel de concurs cu placere.
Mai intai, ar fi bine sa vedem daca mai sunt medici care sa joace tenis de masă, abonati pe forum sau cu acces la informatiile de aici, apoi daca sunt de acord cu un astfel de concurs, apoi sa stabilim care ar fi conditiile de participare si eventual un loc si o data care sa convina pt cat mai multi dintre cei posibil implicati... Calea este lunga, dar hai sa o luam pas cu pas...
Aici adaug si lista preliminara cu cei interesati, pt a fi cat mai vizibila:
Doctori:
1. Ciobanu Gabriel Vatra Dornei
2. Dragomir Paul Galați
3. Toma Iulian Brăila
4. Peiov Petru Timișoara
5. Gogot Mugur Galați
6. Stolearenco Igor Galați
7. Vulpe Gheorghe Brăila
8. Szocs Reka TgMureș
9. Ene Costica Brăila
10. Ursulean Vasile Straja (sigur este veterinar?)
11. Sacagiu Radu Iași
12. Iurco Nicolae Reghin
13. Stoica Dan? București?
14. Vasilache Gicu Galați
15. Julea Ionel Galați
16. Lovin Ciprian Galați
Asistenti & Co
1. Durdun George București
2. Dinu Gheorghe București
3. Norocel? Galați

Re: Concurs intre medici?

NU vad de ce nu, mai ales ca pana acum nu am vazut alte reactii la aceasta propunere. Credeam ca sunt mai multi doctori pe lista asta (dr.Neubauer nu se pune :-)) Cred ca e mai bine sa pun lista aici, sa fie pe prima pagina:
1. Ciobanu Gabriel- Vatra Dornei
2. Dragomir Paul- Galați
3. Toma Iulian- Brăila
4. (petrupeiovTM)- Timișoara
5. Gogot Mugur- Galați
Sper ca lista asta sa creaaaaaaasca...

Primul pas a fost facut prin deschiderea acestui topic.As dori ca toti cei ce lucreaza in bransa medicala sa se inscrie pe acest site si sa-si exprime punctul de vedere.De asemenea ii rog pe toti cei care cunosc jucatori de T.D.M.care lucreaza in sectorul medical sa-i anunte de intentiile noasre si sa se inscrie in acesta locatie(rubrica).Putem face o derogare de la intentia noastra si sa inscriem si sotii personalului medical ,dar cu conditia dovezii ca lucreaza in sectorul medical.Nu se accepta cei ce joaca in divizia B,A,sau in superliga(daca este cazul).

Cel mai simplu ar fi o "circulara" catre toate colegiile medicale judetene cu rugamintea expresa de a transmite dorinta dv de organizare a unui astfel de concurs, catre tot corpul medical al judetului respectiv.

Nu inteleg ce cauta acest topic la rubrica Amatur.Amaturul a fost creat pentru a usura asocierea iubitorilor acestui sport,lucru ce l-a reusit de minune.Daca va considerati o casta aparte,postati la rubrica"Competitii".

cata_60 a spus:
Nu inteleg ce cauta acest topic la rubrica Amatur.Amaturul a fost creat pentru a usura asocierea iubitorilor acestui sport,lucru ce l-a reusit de minune.Daca va considerati o casta aparte,postati la rubrica"Competitii".
Buna ziua la toata lumea!
Desi sunt mai nou inscris pe forum, il urmaresc de ceva timp - circa 1 an, iar cu aceasta ocazie transmit tuturor un "Bine v-am gasit!".
In opinia mea forumul in sine este o idee grozava, si, sincer, am gasit extrem de multe lucruri folositoare rasfoind diversele rubrici, iar unii dintre voi deja imi sunteti prieteni - chiar fara a ne fi intalnit sau vorbit vreodata - doar prin post-urile citite.
Nu vreau sa intru in polemica si nici "sa debutez" :lol: pe forum intr-un mod brutal sau nepotrivit, dar cred ca este loc pentru toata lumea, fie ca este medic, inginer, sofer, director, paznic, zugrav, liber profesionist, etc. Cred ca ideea AMATuR-ului este aceea de a-ti gasi prieteni cu o pasiune comuna, aceasta pentru tenisul pitic, chiar daca ei apartin unei "caste" sau alteia.
Subscriu la ideea unui concurs intre medici amatori - "casta" careia apartin - si nu cred ca trebui sa ma simt vinovat din aceasta cauza, ma simt chiar mandru daca vrei, iar acest post chiar isi are locul aici - daca erai mai atent sub rubrica Competitii mai este ceva adaugat - Competitiile nationale si internationale oficiale - ceea ce cred nu este cazul :)
Multumesc anticipat pentru intelegere si sa auzim numai de bine!

Stimati colegi!!!
In Amatur este loc pentru oricine! Domnilor medici, e o initiativa laudabila, care poate "prinde " la orice meserie! Suntem profesori, ingineri, juristi, hai sa ne cunoastem si in acest mod!
Eu unul sunt 100% pentru turneul medicilor, la care, daca se respecta regula Amatur de a inscrie si invitati in afara concursului, promit sa ma inscriu si eu! Si nu singur, o inscriu si pe Bunica, poate in pauza dintre meciuri... o consultatie? :lol:

Domnu' Mugurescu, va rog sa-mi explicati daca "Ce te uiti ma!....etc" face parte din limbajul "castei" !?

Vad ca topicul incepe sa starneasca interes, ceea ce eu cred ca este bine.
Ma surprinde putin totusi usoara deriva spre existenta sau absenta pozelor de pe avatar. In fine...
Cred ca ideea de a organiza un concurs pt medici (repet, nu este ideea mea, dar o sustin fara rezerve) nu este rea si am senzatia ca s-a mai incercat asa ceva in trecut si chiar exista o traditie in acest sens la tenis de camp. Nu vreau ca aceasta initiativa sa-i faca pe ceilalti jucatori de tenis de masă sa se simta exclusi, ideea de concurs deschis tuturor merita luata in calcul. Consider ca inca ne aflam in faza de tatonare, pt ca:
- Numarul de medici interesati de idee este (inca) relativ redus
- NU cunoastem inca disponibilitatea celor potential implicati ca timp si localizare
- Mai sunt multe de pus la punct pana ca un astfel de concurs sa fie organizat si inca si mai multe pana ca acesta sa devina ceva cu traditie...
Astept in continuare opinii, reactii (favorabile, sper :-))

Eu as putea participa dar depinde de multi factori pe care nu ii enumar aici. Am o gramada de probleme care ma cam tin departe de AMATuR...

Dragomir Paul a spus:
Pot participa si cei care au fost cindva la facultatea de medicina ??!!!... :!: :wink:
Pentru d-nul DRAGOMIR PAUL putem face o exceptie de la regula si sa-l asimilam ca absolvent al FACULTATII DE MEDICINA VETERINARA,ca doar a "DISECAT"oaia si berbecul si le-a facut pastrama mult apreciata de cei care au mancat-o.Sunteti "PENTRU"?

va salut,
cu permisiunea dvs.as vrea sa fac si eu o propunere,
sunt un politist comunitar in somaj tehnic si as vrea daca se poate sa organizam un turneu al politistilor in somaj tehnic ca tot stam si jupuim banane :wink:

Cu atat mai bine :-)
La Bistrița am aprofundat putin subiectul, desi, cu regret, nu am mai gasit prea multi colegi prin zona. Lista ramane deschisa, subiectul continua sa fie activ, sper ca nu peste mult timp sa putem trece la treburi mai concrete (conturarea listei de potentiali jucatori, gasirea unei locatii si a unei date convenabile etc)
Sper sa mai apara si alte nume de jucatori-medici care sa fie interesati. Haideti, curaj :-)

Se mai inscriu urmatorii concurenti:
Dr. Neubauer si Dr. Oetker. Restul abia acum isi dau masteratul.Doctoratul peste doi ani.

Back
Sus