Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Mă bucura faptul ca sunt menționat in pronosticurile dumneavoastră dar totuși cred ca sunt mulți mai buni ca mine pentru a ocupa primele locuri.Cu multă stima pentru încrederea acordată al dumneavoastră partener de joc si nu in ultimul rând prieten Ungureanu Florin
ei abia aici este lucratura , presiunea se pune pe tine ca sa nu treci de grupe
Avansati - Macari, Dragan Ionut, Iacob Gabriel,Stefan Alexandru ( ca sa fiu partinitor)
Lucian multumim frumos de increderea acordata, dar ca sa fiu sincer eu m-as bucura daca as ajunge pe tabloul eliminator. Daca am sa urc mai sus fii sigur ca am sa incerc sa iti sustin pronosticul dar imi e greu sa cred ca un mos de 53 de ani poate face fata la atata presiune din partea tinerilor
Se retrag din Toplița :Colcer Niculae, Tornea Daniel, Aros Istvan, ne pare rău, unul s-a âmbolnăvit și ceilalți nu au mașină cu ce merge,mult succes și mulțumim pentru înțelegere
Se retrage Ungureanu Danut de la avansati, din Iași ( probleme cu serviciul ).
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Acum la sfarsit de zi,ma hazardez si eu intr-un pronostic, strict personal..
OPEN..
1)VASILACHE SEBASTIAN
2)NEMACIUC MIHAI,tanara speranta bucovineana.
3)AGA ALEXANDRU
4)CRETU FLORIN
Amatori avansati.
1)COTCA DACIAN
2)NISTOR FLORIN(desi nu-l cunosc de loc,l-am pus in functie de m.p.-ul ce-l recomanda).
3)VOLOSCIUC MARIUS(doar un ierbar trebuie musai sa fie pe podiumul de premiere)
4)TICU DORIN.
Amatori incepatori..
1)VOLOSCIUC TIBERIU-VATRA-DORNEI,constituie speranta noastra bucovineana de netagaduit,de o ?valoare?tenisistica de-a dreptul diabolica ,omul care practic s-a nascut cu paleta de tenis in mana stanga si probabil va muri cu ea in mana dreapta ,deoarece cea stanga va fi ?ocupata ?cu crucea-i vesnica.Locurile 2,3, si 4 nici nu se vad ,deoarece acest grandios,colosal jucator ,ii eclipseaza in totalitate,iar toti jucatorii din urma lui sunt de-a drepturi minusculi,neimportanti,practic sunt ca niste jaloane tenisistice.
Doctore, în ciuda faptului ca ai unele lacune de mentalitate privind sectiunea la care ar trebui sa joci,eu am apreciat întotdeauna umorul tău fin (și malițios) ...referitor la cea ce ai scris despre mine as putea sa găsesc vreo zece tendințe diferite dar.....ținând cont că suntem în prag de sărbători eu ?ți urez cele mai SINCERE sarbatori fericite !
Favoritii mei:
-Open:Mosneagu Marius,Carpovici Boris,Nemaciuc Mihai,Cretu Florin
-Avansati:Ticu Dorin,Rosca Niculai,Balanescu Florin,Corneanu Sorin
-Incepatori:Capra Artur,Badaluta Marian,Donisan Costel,Pralea Marius
Doresc mult succes tuturor si o zi de exceptie.
Comentariu