Sibiu TABARA de Tenis de Masa Editia A III-A ,EMI-TT & ARIA SPORT 5-12 Februarie 2017

Zosim1

organizator principal
TABARA de Tenis de Masa Editia A III-A ,EMI-TT & ARIA SPORT 5-12 Februarie 2017 SIBIU

Detali,Afisul,Desfasuratorul si Invitatia le gasiti in atasament.

INSCRIERILE AICI PE FORUM,TELEFONIC 0747630959,db@yahoo.de.

Va asteptam cu drag!
EMI

Rezervat detalii si inscrieri.

Persoane prezente la tabara

1.Sterea Viorel
2.Balauca Cornel
3.Dragoman Andreea
4.Binta Claudia
5.Toth Beatrice
6.Dorling Raul
7.Voin Doru
8.Voin Nicoleta
9.Draghici Darius
10.Mihai Alex
11.Puscasu Călin
12.Havris Rares
13.Ardelean Antonio
14.Ardelean Fiu
15.Ardelean Sotie
16.Roman Iulian
17.Beltechi Dumitru
18.Balbarau Razvan
19.Stoica Emanuel.
20.Berila Radu
21.Portariuc Gheorghe
22.Zamfirache Ioan
23+24 Avram Nicolae +insotitor
25.Beches Andrei
26.Sarcani Andrei
27.Pop Sabin
28.Zugravu Tudor
29.Sandu Andrei
30. Apolzan Eduar

Ultima editare:
Cum se face cu transportul de la Șipote , mai ales dimineața când micul dejun este de la 8 la 9 și antrenamentul imediat de la 9.

Cum se face cu transportul de la Șipote , mai ales dimineața când micul dejun este de la 8 la 9 și antrenamentul imediat de la 9.

Micul dejun la Pensiunea Casa de sub Sipote e servit la Pensiunea Casa de sub Sipote si transportul si-l asigura fiecare in parte sau grupat .35 de km dintre care 15km autostrada si are o capacitate de 8-12 persoane,si este destinata celor ce vor sa isi petreaca sejurul in munti aproape de Varful Negoiu si au posibilitatea de transport.

Suntem in Tabara si nu in armata Gelu.Si programul este orientativ si il putem modela in functie de doleantele participantiilor.Dar asta stabilim Duminica la deschidere si ori de cate ori este nevoie pe parcursul taberei.Regulile si programul sunt orientative si pe tot parcursul taberei asteptam si ne adaptam la dorintele majoritatii.

Gesendet von meinem SM-J320F mit Tapatalk

4 ore garda, 4 de veghe, 4 somn ... doar somnul era obligatoriu, bineinteles :)

... sau 3 ... nu mai stiu, ca m-am straduit sa uit ...

4 ore garda, 4 de veghe, 4 somn ... doar somnul era obligatoriu, bineinteles :)

... sau 3 ... nu mai stiu, ca m-am straduit sa uit ...

Eu nu m-am straduit de loc sa uit, a mers de la sine...Totusi ,parca ne intreba cineva: ce planton alegem? parca erau 3 schimburi ,si,mai mereu, schimburile 1 si 3 erau <<ocupate>>...Alegeam 2 ,normal...Cred ca era de la ora 0.00 la 3.00, pazeam bocancii pe holul dintre dormitoare,sa nu-i fure cineva!?! Mai schimbam ciorapii intre ei ,de plictiseala...mie-mi erau toti buni ,aveam 39 la picior...

Back
Sus