Dezbateri curente

• Autor subiect Autor subiect dantim
  • Dată creare Dată creare
D

dantim

Guest
Vad ca sa discutat de turnee,profit, figuri,imbogatiri,daca nu mai face nimeni turnee B in București ca nu sint profitabile se pot organiza si de alte persoane in afara de cei care
sint agreeati de conducerea Amaturului?:confused:

Vad ca sa discutat de turnee,profit, figuri,imbogatiri,daca nu mai face nimeni turnee B in București ca nu sint profitabile se pot organiza si de alte persoane in afara de cei care

Eu te-as agrea pe tine, dar s-ar putea sa nu ne agreeze Catalin, organizatorii au spatiul rezervat langa frigiderul cu bere...

Ce va mai mai iubiti voi acolo! A inceput din nou sa imi placa forumul..:D:D:D

Faci pe interesantul? Pana una alta am calitatea de coordonator pe zona București si ti am spus sambata ca poate face si altcineva turnee in București.De ce mai intrebi? Ti am explicat si de ce nu mai sunt momentan turnee B, din lipsa de organizatori. Aia vechi s au scarbit printre altele de vorbe proaste ca astea aruncate de tine si nu mai vor sa faca.
P. S. Merci pentru berea rece de sambata

Eu te-as agrea pe tine, dar s-ar putea sa nu ne agreeze Catalin, organizatorii au spatiul rezervat langa frigiderul cu bere...

Ce romantic esti;)

Apropo vrem si noi la București turneele A care sau anulat deoarece eu cred ca se justifica:!:

Repartizarea turneelor sa se faca in functie de nr de participanti in zona respectiva ,pai exista o zona unde ii numeri pe degete dar ii inerveaza turneele;)

Cred ca ar fi interesant un turneu organizat de un pinguin sef precum Danut :)

Buna seara. Vreau sa ma adresez in primul rand coordonatorilor Amatur cat si organizatorilior de turnee:
In ultima perioada ,mai exact incepand cu data de 01.07. 2017 au aparut indivizi(ca nu pot sa le spun jucatori) care nu au inteles spiritul Amatur si vor sa pacaleasca acest sport prin diverse metode neortodoxe.
Au inceput sa apara jucatori care jucau cu "ierburi " care au fost interzise dupa data de 01.07 si la care le-ati oferit un timp decent de acomodare cu materiale omologate ittf si care s-au adaptat teoretic la ierburi permise dar modificate in general in comunitatea europeana contra unor sume cuprinse intre 20-30?.
Ca sa fiu mai concis este vb de fete long pips omologate si aprobate la care s-a intervenit si le-au luat frictiunea!!!!
Problema e ca frictiunea luata intr-un atelier improvizat face din aceste fete niste arme letale mult mai letale ca cele interzise gen dr Neubauer,Hallmark etc deoarece frictiunea nu a fost luata uniform!!!!
Nu dau nume dar am ramas masca cand am vazut la un turneu zilele trecute o astfel de fata la turneu in mana unui jucator pe care a si folosit-o si culmea acest jucator este "Organizator de Turnee" !!!!!!!!
Si eu am folosit o fata care a fost interzisa si cu milta rabdare si antrenament si nu in ultimul rand cu multe costuri materiale! m-am adaptat la cateva ierburi omologate! Acelasi lucru l-au facut si Roman Bogdan Norocel si multi altii din Amatur.
Vreau sa luati masuri drastice asupra indivizilor care folosesc asemenea fete.
Atentie: toate fetele frictionless au fost interzise adica si daca fata respectiva e pe lista aprobata asta nu inseamna ca prin modificarea ei mai este si legala!
Metoda pt verificare este f simpla : controlul suprafetei de contact; daca e pe lista si are frictiune e buna dar daca e pe lista si nu are frictiune at e modificata . Nu mai exista pe lista nici o fata frictionless!!!!! chiar daca denumirea ei se regaseste in lista aprobata!

Vasile, daca nu dai nume tot degeaba, El o foloseste mai departe, noi iti dăm dreptate si tot asa!

Important este ca atunci inainte de meci să faci verificarea fețelor și dacă nu-ti convine ceri sa se joace meciul cu fețe omologate și fără "imbunatatiri"

Dacă el refuză mergi la organizator si daca nici atunci nu se rezolva stai la masa sa vina mai mulți cunoscători ca poate nu ai avut dreptate. Abia atunci este depășită situatia si vedem ce se poate face .

Tu ai schimbat fețele pentru ca esti de fel unul dintre cei care practica acest sport cu fair play, dar sunt si multi ce nici nu merită să joci cu ei. Eu chiar ieri am avut sc?rba să joc cu două exemplare, unul țipa la fiecare minge ca maimuța în junglă (Nu aia de la zoo) si unul care striga cat putea ciooo la tușuri sau nețuri.

Vasile, daca nu dai nume tot degeaba, El o foloseste mai departe, noi iti dăm dreptate si tot asa!

Important este ca atunci inainte de meci să faci verificarea fețelor și dacă nu-ti convine ceri sa se joace meciul cu fețe omologate și fără "imbunatatiri"

Dacă el refuză mergi la organizator si daca nici atunci nu se rezolva stai la masa sa vina mai mulți cunoscători ca poate nu ai avut dreptate. Abia atunci este depășită situatia si vedem ce se poate face .

Tu ai schimbat fețele pentru ca esti de fel unul dintre cei care practica acest sport cu fair play, dar sunt si multi ce nici nu merită să joci cu ei. Eu chiar ieri am avut sc?rba să joc cu două exemplare, unul țipa la fiecare minge ca maimuța în junglă (Nu aia de la zoo) si unul care striga cat putea ciooo la tușuri sau nețuri.

Ce nume sa mai dau. Si asa prob mi i-am pus in cap pe acei indivizi. Jucatorii de open si elite o sa-si dea seama si nguri dupa primele mingii!!! Mai greu cu cei de la avansati si incepatori! In mod sigur la Ploiești vine cel putin unul si te trimit la el Gelule! Propun ca cei ce joaca cu fete preparate la suprafata de contact (atentie:suprafata de contact!- nu schimbarea buretelui) sa primeasca la primul avertisment cartonas rosu iar la a doua abatere excluderea din Amatur pe minim 6 luni chiar si dupa terminarea meciurilor din grupa! Daca joaca cu o fata interzisa de pe lista e alceva e problema partenerului ca accepta sau nu verifica paleta dar cei cu fete modificate sunt un fel de infractori pt ca partenerul de joc degeaba verifica ca fata sa fie pe lista daca nu stie sa se uite la frictiune! Aceasta lege nu am impus-o eu sau tu au hotarat-o forurile mondiale . Saracul Aftenie aproape a disparut din Amatur din aceasta cauza si tin sa-l felicit pe aceasta cale ca nu a devenit un Trisor!

Ce nume sa mai dau. Si asa prob mi i-am pus in cap pe acei indivizi. Jucatorii de open si elite o sa-si dea seama si nguri dupa primele mingii!!! Mai greu cu cei de la avansati si incepatori! In mod sigur la Ploiești vine cel putin unul si te trimit la el Gelule! Propun ca cei ce joaca cu fete preparate la suprafata de contact (atentie:suprafata de contact!- nu schimbarea buretelui) sa primeasca la primul avertisment cartonas rosu iar la a doua abatere excluderea din Amatur pe minim 6 luni chiar si dupa terminarea meciurilor din grupa! Daca joaca cu o fata interzisa de pe lista e alceva e problema partenerului ca accepta sau nu verifica paleta dar cei cu fete modificate sunt un fel de infractori pt ca partenerul de joc degeaba verifica ca fata sa fie pe lista daca nu stie sa se uite la frictiune! Aceasta lege nu am impus-o eu sau tu au hotarat-o forurile mondiale . Saracul Aftenie aproape a disparut din Amatur din aceasta cauza si tin sa-l felicit pe aceasta cale ca nu a devenit un Trisor!

Back
Sus