concurs tenis de masa Bacău

tenis

boboc
ESTI PASIONAT DE TENIS???
Ai calitati si iti place competitia? Atunci inscrie-te la concursul de tenis de masă ce v-a avea loc la CLUB TABLE TENNIS BACAU situat langa Plus-ul de la gara, in data de 9.05.2009 la ora 9:00.
Cum puteti sa participati la acest concurs?
E simplu... ne puteti contacta la nr de telefon: 0746.134.200 sau ne gasiti intre orele 12:00 ? 23:00 la Club Table Tennis pentru inscrieri. Pentru mai multe detalii contactati-ne!
Va asteptam!

Re: concurs tenis de masă Bacău

Daca are vreo legatura cu Amatur-ul, poate apare si clasamentul de la ultimul turneu B din Bacău, cu ocazia asta :idea:

tenis a spus:
Ai calitati si iti place competitia? Atunci inscrie-te la concursul de tenis de masă ce v-a avea loc la CLUB TABLE TENNIS BACAU situat langa Plus-ul de la gara, in data de 2.05.2009 la ora 9:00.
E simplu... ne puteti contacta la nr de telefon: 0746.134.200 sau ne gasiti intre orele 12:00 ? 23:00 la Club Table Tennis pentru inscrieri. Pentru mai multe detalii contactati-ne!
Va asteptam!
L-ati pus rau, ca pe 02.05.09 este turneu A la Reghin.
Mai bine puneti pe 09.05.

tenis a spus:
Ai calitati si iti place competitia? Atunci inscrie-te la concursul de tenis de masă ce v-a avea loc la CLUB TABLE TENNIS BACAU situat langa Plus-ul de la gara, in data de 9.05.2009 la ora 9:00.
Va asteptam!

Din cauza turneului de la Reghin amanam concursul pe data de 9.05.2009 la ora 9:00.

tenis a spus:
Din cauza turneului de la Reghin amanam concursul pe data de 9.05.2009 la ora 9:00.
nu s-ar putea la ora 10.00? pentru ca multi dintre noi avem ceva de mers pana la Bacău... :?

Va rugam postati detalii pe forum(este mult mai usor pentru cei interesati):
Daca este sau nu inclus in circuitul AMATuR(turneu B sau A), sistemul de joc, taxa de inscriere, conditii oferite, etc...
Multumim....

Turneul B Bacău
Prezentare turneu:
Data:09 mai 2009,ora 10:00
Locatia:Club Table Tennis Bacău,situat langa Plus-ul de la gara(str.Mioritei)
Nr.de mese:4 mese in grupe;2 dupa incheierea grupelor(TIP SPONETA)
Taxa de participare:30 de lei
Nr admis de jucatori:40
Premii:protocol,diplome si premii in bani pentru primele 2 locuri
Persoana de contact:0746.266.462-Munteanu Liviu;
0746.134.200-Table Tennis;
Mentiune:Pentru jocul din grupe atasam poze pentru a va face o idee asupra spatiului de joc.In functie de cati participanti se vor inscrie se vor face grupele.Se vor juca 2 seturi din 3 in faza eliminatorie;dupa incheierea grupelor se vor juca 3 din 5 urmat de eliminatoriu.Vor fi capi de serie in functie de ordinea clasamentului AMATUR,celelalte locuri se vor stabili prin tragere la sorti.
Inscrierea se poate face pe site sau telefonic pana joi 7 mai 2009.
In functie de candidatii inscrisi vor mai surveni modificari.

Din Pascani:
Dascalescu Ionut
Dascalescu Bogdan
PS: Poate se joca si in inferioare si superioare tot 3din5...
Asa e corect, si la 40 de insi maxim nu cred ca e mult..., oricum tre sa fie minim 6 in grupa..

DIN BACAU SE INSCRIE,
GHEORGHIU VIOREL
SI DACA SE POATE IN GRUPE SA MERGEM PE SISTEMUL 3/5 (STIU K VA DURA MAI MULT DAR CINE VREA SA PARTICIPE ESTE PREGATIT SA STEA SI PINA SEARA TARZIU ) :D

GHEORGHIU VIOREL a spus:
DIN BACAU SE INSCRIE,
GHEORGHIU VIOREL
SI DACA SE POATE IN GRUPE SA MERGEM PE SISTEMUL 3/5 (STIU K VA DURA MAI MULT DAR CINE VREA SA PARTICIPE ESTE PREGATIT SA STEA SI PINA SEARA TARZIU ) :D
Asa este, cine vine la turnee, va sta pana se finalizeaza, e vorba doar de cateva ore in plus la jocul din grupe, eu sustin ideea 3 din 5 in grupe (inf+superiore)...
Cine nu se califica din grupe si nu vrea sa stea pana la final poate sa plece oricand, nu este obligat sa ramana...
Asteptam reactii de la organizatori referitor la acest lucru...

Am luat in considerare parerea dumneavoastra si am decis sa se joace 3\5 deoarece meciurile din grupe se vor juca la 4 mese

Back
Sus