Ce conditii trebe indeplinite pentru a organiza un turneu

crysty23

junior
Mi-ar place sa pot organiza un turneu la Petrila.Exista o sala care are vreo 6 mese si mesele sunt bune.Nu stiu exact firma pentru ca am fost de vreo 2 ori acolo la sala.Altceva ce trebe indeplinit conditii de cazare sau ce.Puteti spune va rog si poate reusesc sa fac rost de conditiile necesare?:D
Sper ca nu va rapesc prea mult timp
Multumesc anticipat

Re: Ce conditii trebe indeplinite pentru a organiza un turneu

prima data iti trebuie multa bunavointa , apoi un organizator mai vechi care sa te indrume , dupa care urmeaza trecerea lui in calendar in functie de datele disponibile , trebuie incercat mai intii unul de tip B , local , care o sa fie mai mic , si fara mari pretentii .
Cu cazarea ... nu e greu trebuie doar sa mergi la locatiile apropiate de sala , sa alegi unul , doua , apoi sa incerci sa faci reduceri ca cei care doresc cazare sa suporte un minim de cheltuiala.
Mai sint amanunte , dar acelea le poti afla pe parcurs de la cei mai vechi in asa ceva , si care s-au lovit de problemele organizari si acum elimina cit mai multe din ele . Evident sint unele care nu se pot evita dar .. una peste alta nu are cum sa nu fie bine .
Succes !

Back
Sus