Cupa Romaniei - Turneu A+ - Bistrița 13 iunie 2009

FlorinBN

ET
Membru personal
LOCALITATEA: Bistrița
DATA: 13 iunie 2009
ORA: 10.
SALA: Sala de tenis de masă a Centrului Olimpic Bistrița
ADRESA+INDICATII ACCES: str Parcului, linga magazinul Plus, coordonate 47?07?55?? // 24?30?13??
TIP MESE: Butterfly si Tibhar
NR. MESE: 16+4
SPATIU DE JOC: conditii de joc foarte bune
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: nelimitat
TAXA PER JUCATOR: 25 RON
MATERIALUL DE PREMIERE: diplome, cupe, medalii
SISTEMUL DE JOC:
- 16 sau 20 grupe inferioare cu 4 sau 3 calificati
- 16 grupe superioare cu 2 calificati
- eliminatoriu de 32
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR:
- pe forum, telefonic, la sala intre orele 08.00 - 09.30
PERSOANE DE CONTACT : Nistor Dorel - 0740 511665, Apian Florin 0745 590519
Repartizarea pe tabloul eliminatoriu de 32 (http://tenisdemasa.amatur.ro/download/eliminatorii.xls):
Primele 8 locuri 1 din grupele superioare (conform clasamentului Amatur) vor ocupa pozitiile 1-8 de pe tablou; urmatoarele 8 locuri 1 vor trage la sorti pentru ocuparea pozitiilor 9-16;
Locurile 2 vor trage la sorti pentru pozitiile 17-32.
-----------------------------------------------
Edited on 04 iunie
Au intervenit ceva modificari in desfasurarea turneului:
In perioada 9-16 iunie sala va fi ocupata de juniorii care se pregatesc pentru Balcaniada asa ca simbata va avea loc un antrenament intre orele 9-11 (aseara ne-a fost anuntat acest lucru).
Inscrierile se vor face intre orele 10 - 10.45, la 11 se va intra la mese, iar la 11.15 vor incepe meciurile - cel putin asa avem intentia.
Se vor servi cafea, ceai, ness (de la un automat de cafea pus in hol), apa minerala - 1 sticla/jucator, mere, sandwichuri.
Taxa va fi de 25 ron.
Se va juca la 20 de mese asa ca probabil vom compensa acel timp pierdut.
Pe de alta parte, unii jucatori nu mai trebuie sa se trezeasca la ora 4 dimineata ca sa ajunga la timp.

Re: Cupa Romaniei - Turneu A+ - Bistrița 13 iunie 2009

Posibilitati de cazare:
Pensiune Azzuro, hotel Cora, hotel Codrisor - preturile urmeaza sa le actualizez.

Dupa multa vreme am si eu un sfarsit de saptamana liber. Asa ca vin si eu la concurs. Deci, din Rădăuți:
Strugariu Ciprian
E posibil sa vina si urmatorii (vom confirma ulterior):
Tiganas Mihai
Ursescu Iulian
Ilies Ioan

Ca de obicei,masa se serveste la supermarketul PLUS? :D

Din Brașov:
Vasile Mircea
Popa Mircea
Marin Floricel
Antal Denes

Nici de noi nu scapati :-)
Din Brăila, ajung la Bistrița:
Toma Iulian (sigur)
Pusca Sergiu
Gaitan Tiberiu
etc ;-)

PRIZA TOK a spus:
Ca de obicei,masa se serveste la supermarketul PLUS? :D
Dupa cate probleme intampin la organizarea unui turneu, nu mai vreau sa mai suport si ironiile cuiva .
Imi cer scuze celor care sunt de alta parere decat *priza tok*, dar pentru a evita alte discutii, am hotarat ca partea "culinara" (sandwich, apa, cafea, suc, mere, alune, saratele s.a.m.d ) sa si-o asigure fiecare individual.
Drept urmare, taxa de participare coboara de la 25 lei, la 15 lei, in schimbul careia va punem la dispozitie:
O sala olimpica de tenis de masă, pentru toti cei care vor sa joace tenis.
Persoanele care au alte scopuri nu sunt obligate sa ne onoreze cu prezenta si nu stiu daca le vom simti lipsa.....
Va astep si va multumesc anticipat pentru participare.....

dorel nistor a spus:
[quote="PRIZA TOK":hs66fr9i]Ca de obicei,masa se serveste la supermarketul PLUS? :D
Dupa cate probleme intampin la organizarea unui turneu, nu mai vreau sa mai suport si ironiile cuiva .
Imi cer scuze celor care sunt de alta parere decat *priza tok*, dar pentru a evita alte discutii, am hotarat ca partea "culinara" (sandwich, apa, cafea, suc, mere, alune, saratele s.a.m.d ) sa si-o asigure fiecare individual.
Drept urmare, taxa de participare coboara de la 25 lei, la 15 lei, in schimbul careia va punem la dispozitie:
O sala olimpica de tenis de masă, pentru toti cei care vor sa joace tenis.
Persoanele care au alte scopuri nu sunt obligate sa ne onoreze cu prezenta si nu stiu daca le vom simti lipsa.....
Va astep si va multumesc anticipat pentru participare.....[/quote:hs66fr9i]
Poate n-ar fi rau daca ati mai reflecta asupra problemei mesei. Nu stiu daca este cea mai buna solutie sa se descurce fiecare cum poate, pt. ca este posibil sa fie perturbat turneul si, pe de alta parte, este pacat ca intr-un turneu de o astfel de anvergura ( cel putin, cum cred eu ca va fi ) sa te gandesti unde sa alergi sa iei masa. Nu vreau sa dau sfaturi celor care organizeaza acest turneu, insa pare ca solutia aleasa este una care - e adevarat - ii scuteste de anumite griji pe organizatori, insa ii incarca cu alte probleme pe participanti.

nu e extraordinar de greu sa iei 5 sandwich-uri cu tine! Te duci sa joci tenis nu la nunta!

In imediata apropiere a salii se gaseste un supermarket si un restaurant acceptabil atat din pct de vedere a preturilor cat si a serviciilor oferite.Ne vom descurca cumva:)

ideea e ca dl "PRIZA TOC" nu a fost rautacios,curios este insa, cum a gustat dl.NISTOR aceasta glumita......cat despre gustare,se poate apela si la supermaketul din apropiere.....

Decit sa ajungem in situatia ca unii organizatori renunta a mai face turnee, din cauza ca nu se pot incadra in anumite standarde, mai bine fiecare isi aduce 2-3 sandwich-uri si restul isi poate procura de la supermarket sau poate comanda pizza, telefonic.
Nu peste tot sint conditii de a pregati masa in aer liber iar sandwichurile, chiar daca stai toata noaptea sa le faci, tot nu ajung de dimineata pina seara.

Privind situatia din punctul de vedere a unui organizator,inclin sa-i dau dreptate lui Florin.S-ar putea aduce,totusi, un aparat de apa calda-rece cu 3-4 cutii de 3in1 si doua seturi de pahare de unica folosinta,ca oamenii sa bea o cafeluta de dimineatza,sa se dezmeticeasca.Deasemeni,incercati sa contactati un producator de pizza care face si livrari,participantii avand posibilitatea sa-si comande fiecare ce doresc la nr de tel pus la dispozitie.Banuiesc ca s -ar putea obtine si un discount rezonabil de vreo10%,tinand cont ca se vor consuma in jur de 80-100 buc

Din Reghin se inscriu urmatorii:
Zidar Victor
Toncean Mircea
Nagy Endre
Nagy Csongor
Kantor Imre-Zoltan
Din Targu-Mureș se inscriu :
Dendea Silviu
Farkas Gabor

Dado.daniel a spus:
nu e extraordinar de greu sa iei 5 sandwich-uri cu tine! Te duci sa joci tenis nu la nunta!
Probabil ca aveti D-vs. un stil propriu de a incuraja ideile altora, ca altfel as crede ca ma certati pt. ca imi spun parerea :). Stiu si ca nu suntem la un "brainstorming", insa eu chiar credeam ca asa se fac lucrurile mai bine: tinand cont si de parerile celorlalti, chiar daca unele dintre ele nu sunt, poate, corecte ori oportune ori, pur si simplu, altii au o alta parere.
Si, credeti-ma, nu confund lucrurile: stiu ca suntem la un concurs de tenis de masă si nu la nunta. Poate ne si intalnim, sa va arat o "batuta" :D :twisted:

..eventual anuntat vre-un mic intreprinzator de prin partea locului sa amplaseze cateva vitrine frigorifice in fața salii, sau pe hol, pline cu bere si alte cele, eventual cu de-ale gurii, nu de alta, dar sa fie mai "la botu' calului"...poate este necesar, nu stiu topografia locului, si cat de aproape este supermarketul...
in rest, bafta si minuni... :) :wink:

Din Călărași:
- Dinca Dorinel
- Chirita Cristian
- Craciunica Gabriel
- Stanciu Silviu
Edited: ...retrasi...

raducu a spus:
Dado.daniel a spus:
Probabil ca aveti D-vs. un stil propriu de a incuraja ideile altora, ca altfel as crede ca ma certati pt. ca imi spun parerea :). Stiu si ca nu suntem la un "brainstorming", insa eu chiar credeam ca asa se fac lucrurile mai bine: tinand cont si de parerile celorlalti, chiar daca unele dintre ele nu sunt, poate, corecte ori oportune ori, pur si simplu, altii au o alta parere.
Si, credeti-ma, nu confund lucrurile: stiu ca suntem la un concurs de tenis de masă si nu la nunta. Poate ne si intalnim, sa va arat o "batuta" :D :twisted:
Cine nu ar vrea sa se faca lucrurile cum credeti dvs. ca e mai bine! Si criza financiara ar trebui sa nu existe! Ideea e ca pentru organizatori e o problema! Ganditi-va ca pt. un participant e poate un efort modic sa-si asigure masa, dar logistica pt organizator este egala cu efort modic x 150 de persoane!!!= mare problema, problema care nu tine de tenis de masă!Organizatorul dupa parerea mea ar trebui sa-si canalizeze energia si resursele pentru mese, sala, filee, mingi, mantinele etc. nu sarmale si pahare de plastic!
Si da, aveti perfecta dreptate; parerea mea conteaza exact la fel de mult ca si a dvs. nici mai mult nici mai putin, nici nu incurajez parerile altora nici nu le trec cu vederea, pur si simplu imi exprim opinia privitor la subiectul mancarii la concursuri: Eu vin la un turneu sa joc tenis nu sa am pretentii culinare si creez probleme unor organizatori care si asa fac un efort consistent! Cat despre batuta poate va intalniti cu altii de pe forum care au aceeasi atitudine ca a dvs. Nu dau nume ca se stiu ei! :lol:

Back
Sus