Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Pingpongmania", Oradea - 27.07.2019

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Bravo Gelu!!

    Sent from my SM-G975F using Tapatalk

    Comentariu


    • Prea multe polemici pe seama unor lucruri minore parerea mea ! Haideti sa fim mai buni cu totii si sa ii multumim d-lui Marius Sferlea pentru efortul depus in organizarea unui turneu Amatur A in doua sali si pentru conditiile impecabile de care am avut parte cu totii ! Daca nu ar exista oameni ca si ei care mananca tenis de masă pe piine nu am mai avea unde sa jucam dar mai ales sa ne revedem cu totii in aceasta frumoasa familie a Amaturului !!! Felicitari tuturor participantilor ! Pentru ca important este sa participi,iar daca mai si castigi,deja este un bonus Mens sana in corpore sano !

      Comentariu


      • Felicitări Victoras!!

        Comentariu


        • Bravo si lui Rakoczi Patrick de Baia Mare!!!!eu zic ca este revelatia si surpriza placuta a acestui turneu,la numai 10 ani sa obtii locul 6 la open !!!

          Comentariu


          • Pt userul Hua, care ar trebui sa se idetifice cu nume si prenume, si care ma face arogant,vreau sa-i spun ca nu am fost niciodata asa. Sa faci pe cineva arogant gratuit este lipsa de civilizatie. Eu am explicat frumos cum am facut departajarea si nu consider ca am gresit.
            Pt Gelu, da Gelu te cunosc de mult si asa ai ramas, nu te mai poti schimba in bine dupa o anumita varsta. Nu am gresit cu nimic. In loc sa ma pui sa aleg, trebuia sa ne explici cum este corecta departajarea. Prin astfel de afirmatii demonstrezi ca nu esti un amaturist adevarat, esti doar un profitor pe seama amaturului. Lumea stie despre ce vorbesc. Daca taceai filozof ramaneai. Eu nu trebuie sa aleg Amaturul, pt ca eu traiesc spiritul amatur. Tu nu ai dreptul sa pui pe nimeni sa aleaga daca ramane sau nu in amatur.
            ....din fericire .......suntem cu totii diferiti......

            Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
            Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine

            Comentariu


            • Postat în original de MariusBH Vezi post
              Nu am gresit cu nimic. In loc sa ma pui sa aleg, trebuia sa ne explici cum este corecta departajarea.
              Postat în original de Hua Vezi post
              6.2. Departajarea concurenților în grupe;
              Pașii departajării sunt:
              1. Numărul de victorii în clasamentul general al grupei;
              2. Numărul de victorii în clasamentul parțial al grupei (dacă după pasul 1 sunt la egalitate minim 3 jucători);
              3. Diferența dintre numărul de seturi câștigate și pierdute în clasamentul parțial (dacă după pasul 2 sunt la egalitate minim 3 jucători);
              4. Diferența dintre numărul de seturi câștigate și pierdute în clasamentul general (dacă după pasul 3 sunt la egalitate 3 sau mai mulți jucători);
              5. Set de departajare - fiecare cu fiecare cu notarea scorului în setul de departajare (dacă după pasul 4 sunt la egalitate 3 sau mai mulți jucători);
              6. Victoria directă dacă după oricare dintre criteriile de departajare anterioare rămân la egalitate 2 jucători;
              7. în cazul în care se notează scorurile pe seturi (gr. Inf sau gr. Sup) criteriile de departajare de la punctele 4 și 5 se înlocuiesc cu punctaverajul.
              Mi se pare destul de clar.
              Acu` ceva vreme s-a incercat aplicarea regulamentului FRTM-ITTF cu raportul intre numarul de seturi castigate/pierdute, in loc de diferenta si victorie directa, dar au fost mult mai multi impotriva, decat cei care am fost pentru.

              Spui ca ai fost criticat ... vei fi si vom fi mereu, dar este preferabil sa fii criticat pentru ca ai aplicat regulamentul decat invers. Propune schimbarea modului de departajare in Amatur si vom vedea cati vor fi de acord.
              TEnergy 05 FX // Timo Boll ALC 30th A // TEnergy 05 FX

              Comentariu


              • Marius, te deranjează că @Hua te-a facut arogant, pe mine nu mă deranjează că sunt mentionat de tine ca fiind profitor, asa ca am inteles, nu vrei să respecti regulamentul Amatur. Nu este prima dată când faci schimbări nejustificate prin permutări, acum insiști că nu trebuie să ne băgăm in treaba ta . Gresit, nu este treaba numai a ta, noi trebuie să respectam regulamentul, si atunci când ai reclamații să le discutăm ce si cum.
                Se pare că insiști si crezi că ai drept de veto pe turneele organizate de tine.

                P.S. in caz de egalitate, fie ea la setaveraj, când rămân numai două pers se ia victoria directă.

                Dacă nu crezi că ai greșit este una, dacă ai gresit este alta, dar dacă refuzi să ințelegi nu poti să mergi alături de noi.
                Hobby: Motoare si ski !
                http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                Comentariu


                • Postat în original de chira anghel Vezi post
                  Bravo si lui Rakoczi Patrick de Baia Mare!!!!eu zic ca este revelatia si surpriza placuta a acestui turneu,la numai 10 ani sa obtii locul 6 la open !!!
                  Au fost multi copii la acest turneu.Si eu consider ca Patrick a fost revelatia....la Alesia care are 11 ani este deja un lucru normal sa fie in semifinale la Elite.Totusi fanii Alesiei s-au bucurat pt victoria categorica impotriva campionului ELITE a judetului Bihor din ultimii doi ani cu 3-1,Savu C,...demonstrand ca este cea mai valoroasa din Bihor.Aceste rezultate nu sunt intamplatoare,munca,seriozitate...se stie ca Alesia se antreneaza la cel mai titrat club din Europa Statistika din Budapesta,care vor sa o legitimeze.Chiar inaintea acestui turneu Ale s-a pregatit toata saptamana la Budapesta,a venit vineri seara si si-a propus sa ajunga cel putin in semifinale.Bihorul se poate mandri ca are o jucatoare de top.Felicitam toti copii care au participat la acest turneu pt ca ei sunt viitorul.
                  ....din fericire .......suntem cu totii diferiti......

                  Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
                  Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine

                  Comentariu


                  • Postat în original de GeluBv Vezi post
                    Marius, te deranjează că @Hua te-a facut arogant, pe mine nu mă deranjează că sunt mentionat de tine ca fiind profitor, asa ca am inteles, nu vrei să respecti regulamentul Amatur. Nu este prima dată când faci schimbări nejustificate prin permutări, acum insiști că nu trebuie să ne băgăm in treaba ta . Gresit, nu este treaba numai a ta, noi trebuie să respectam regulamentul, si atunci când ai reclamații să le discutăm ce si cum.
                    Se pare că insiști si crezi că ai drept de veto pe turneele organizate de tine.

                    P.S. in caz de egalitate, fie ea la setaveraj, când rămân numai două pers se ia victoria directă.

                    Dacă nu crezi că ai greșit este una, dacă ai gresit este alta, dar dacă refuzi să ințelegi nu poti să mergi alături de noi.
                    Dacă nu crezi că ai greșit este una, dacă ai gresit este alta, dar dacă refuzi să ințelegi nu poti să mergi alături de noi.[/QUOTE]

                    Gelule,poti sa-mi stergi mesajele...voi scrie pe pagina mea de facebook..ce am de scris.......Tu trebuia sa pleci de mult din amatur cand dupa ce am fost la un turneu organizat de tine m-am imbolnavit.Erau 0 grade in sala aceea nenorocita de langa Brașov,in care ti-ai batut joc de noi.La tupeul pe care il ai nu ma mira nimic.Ai gresit mult mai grav decat mine de zeci de ori fata de juicatorii din Amatur.La toate turneele organizate de tine la care am fost,ai facut greseli dar niciodata nu te-am acuzat.Nu merita sa ma cobor la nivelul tau.Doar la fight daca vrei sa mai discutam sau pe fb sau prin telefon live daca esti barbat adevarat.Putem vb si live cand vrei.Ti-am mai spus ..du te la motocicletele tale si ski...nu ai nicio legatura cu tenisul de masa.
                    Cand am facut departajarea cu victorie directa acum ceva ani la un turneu.......am fost criticat.....se poate vedea turneul A de atunci si discutiile ...exact situatia de acuma.....
                    PS.Cei 3 jucatori implicati au fost de fata si le-am explicat.Au fost de acord toti.Trebuiau sa-mi spuna ca nu sunt de acord si sunam pe cineva sa ne lumineze.Cand cineva este de acord mergi inainte.
                    P.S2 Nu consider ca a fost influentat cu ceva acest turneu.Dl Pralea chiar daca a mers de pe locul 2 a jucat cu un jucator de pe locul 1 si l-a batut cu 3-0...dupa care a pierdut greu cu 3-2 cu finalistul.......Am o stima deosebita pt dl Pralea,si daca considera ca am gresit imi cer scuze fata de dansul,dar niciodat nu voi accepta sfaturi de la Gelu.
                    Ultima editare de MariusBH; 28.iul.2019, 13:10.
                    ....din fericire .......suntem cu totii diferiti......

                    Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
                    Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine

                    Comentariu


                    • Pralea Marius Dan

                      Comentariu


                      • Postat în original de Hua Vezi post
                        Pralea Marius Dan
                        Ok.Stiu ca sunteti ruda cu dl Pralea Costi,pt care am un deosebit respect.

                        Am avut aceeasi situatie la un turneu A si am facut departajarea cu victorie direct si am fost criticat.DL Costi a fost de fat si i-am explicat.Daca mi-ar fi spus ca nu este de acord sunam pe cineva.Dl Pralea a fost de fata,daca imi spune ca nu este de acord sunam pe cineva.
                        Ultima editare de MariusBH; 28.iul.2019, 13:24.
                        ....din fericire .......suntem cu totii diferiti......

                        Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
                        Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine

                        Comentariu


                        • Hallo.......bai......GeluBv......cum iti permiti tu sa il critici pe Marius Sferlea ??? Cand tu esti un profitor si ai taxa de participare de 40 de lei la adulti iar la copii 30 de lei ??? Mergi la munca Boss..........pe santier.......ca acolo iti este locul !!! Tenisul de masa nu este o afacere.........este o placere Hai pa

                          Comentariu


                          • Va rog sa incetati cu jignirile! Regulamentul Amatur este clar si a fost prezentat si de domnul Pralea, sustinut de Apian, Gelu si Marcel Giosan iar in cazul de fata Marius a gresit.
                            O sa inchid subiectul pentru a linisti apele.
                            O dupa-masa racoroasa si linistita.

                            Comentariu

                            Who has read this thread:
                            Procesare...
                            X