ÎNCHIS Nittaku acustic

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

du-mitru

newbie
junior
Scor reacție
2
Vârstă
52
Locație
Rădăuți
Nittaku acustic carbon flared cu razka 7 red si xiom omega v pro la 650 transport inclus .88gr.
0c8ed8a3e3de2406a9a9af0018acba35.jpg
be3865d0ea7f58bac557137a997dbeac.jpg
2bf6f8062b82f9b572fa5820c35c8aa0.jpg

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

- - - Actualizat - - -

Schimb cu andro ligna off+ fl.sau ligna ci

Ultima editare:
Reducere pret 600 lei . Rakza 7 e doar încercată .detalii la tel. 0742926943

Te mai intereseaza lemnul nitacu

Fără grip
1ae11e983b83fe79d3606736ee7b5762.jpg

v am intrebat daca lemnul este lovit la captul manerului ?..si ca vreau poze cu sigla manerului, si atunci nu ati spus nimic... era normal sa adaugi poze cu asa ceva sa stie cel ce cumpara ca este lovit, fara sa cer eu acest lucru

ca iedei , daca cititi regulamentul sunteti obligat sa scrii in anunt toate defectele pe care le are lemnul!!! nu ati scris nimic si nici poze nu ati pus... si acum vreau poze cu sigla cu ocazia acesta se vede si cum este lovit......

am fost amabil si v am scris in privat nu ai facut nimic si acum scriu aici, am vrut sa te ajut sa vinzi lemnul cand te am intrebat, dar persoana in cauza mi a spus ca nu mai vrea sa cumpere ca nici nu ai scris si nici nu ai adaugat poze sa se vada acest lucru.

sanatate!

Ultima editare:
Momentan sunt plecat din localitate. Revin cu detalii . Multumesc

Ultima editare:
v am intrebat daca lemnul este lovit la captul manerului ?..si ca vreau poze cu sigla manerului, si atunci nu ati spus nimic... era normal sa adaugi poze cu asa ceva sa stie cel ce cumpara ca este lovit, fara sa cer eu acest lucru

ca iedei , daca cititi regulamentul sunteti obligat sa scrii in anunt toate defectele pe care le are lemnul!!! nu ati scris nimic si nici poze nu ati pus... si acum vreau poze cu sigla cu ocazia acesta se vede si cum este lovit......

am fost amabil si v am scris in privat nu ai facut nimic si acum scriu aici, am vrut sa te ajut sa vinzi lemnul cand te am intrebat, dar persoana in cauza mi a spus ca nu mai vrea sa cumpere ca nici nu ai scris si nici nu ai adaugat poze sa se vada acest lucru.

sanatate!

lasa ca nici tu nu prea te obosesti sa raspunzi la mesaje, asa ca ar trebui sa stii cum este . In alta ordine de idei, lemnul este real am jucat cu el cateva minute sa vad diferenta fata de lemnul meu.
Vanzatorul este un om de incredere, il recomand

un pret pt lemn? se pare ca nu mai poti primi mesajele private. multumesc 0740861504

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus