furca alexandru
cadet
Propun aceasta lista , deorece mai sunt si utilizatori neseriosi , care dau "tepe".
Aici sa se posteze numele lor si ce au facut.(concret)
Aici sa se posteze numele lor si ce au facut.(concret)
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pai daca iasa asta e.Dar macar nu o sa mai fie prostiti unii ca la usa cortului.Eu unul am patito.Dado.daniel a spus:aoleeeuuuuu o sa iasa la discutii!
dar e util...
Nu dau nume inca.Astept sa vad in ce categorie a neseriosilor intra: neseriosi nesimtiti sau neseriosi simplii!marqq a spus:cu cine?)
..un ''clasament'' pe aceste criterii nu-si are rost pentru ca nu toata lumea vinde aceeiasi marfa, unii au o gama variata de echipament in timp ce altii sunt reprezentantii unui singur producator, cand cauti numai chilipiruri atunci iti asumi si un risc..harciu a spus:Daca tot se fac liste,propun si una alba in care sa primeasca voturi cei de buna credinta.Ceva cu clasament pe voturi,sau gen e-bay,sau pe puncte functie de numarul vanzarilor.Astfel,cei noi pe forum care doresc sa cumpere,sa stie si cine e serios,nu numai "tzeparii".
Alex, oamenii se vor certa in urma celor scrise pe acest topic vrand-nevrand. Nu trebuie sa te simti vinovat pentru asta. Totul este urmarea faptelor lor.furk a spus:Se pare ca incepe sa fie interesant topicul, sper sa nu se iste niste certuri inutile!Nu vreau ca prin acest topic deschis de mine sa se certe omenii, ma-s simtii vinovat.Asa ca va rog daca vreti sa va certati o puteti face linistiti pe mp.
Clarmarqq a spus:Mi se pare chiar esential sa avem ambele puncte de vedere![]()
E limbaj de Yahoo Messenger Florine :lol: :wink:FlorinBN a spus:Ceva asemanator cu "bah", dar mai de pe la oras.
Am sa ii explic la Mihnea cum sa posteze pe forum maine la antrenament.Nuprea stie cum sta treaba pe aici.noro a spus:ce inseamna "mah"?