Precizari legate de turneul din București din 11 martie

• Autor subiect Autor subiect filo
  • Dată creare Dată creare

filo

Membru Fondator AmaTur
Am vorbit cu Mihai Dascalitei si am hotarat in felul urmator:
Organizarea concursului o voi face eu (stabilirea sistemului competitiei, stabilirea capilor de serie, repartizarea jucatorilor in grupe, si tot ce tine de AMATouR) in rest (scrierea rezultatelor si arbitrajul competitiei) o vor face niste domni arbitri din cadrul salii respective.
Detaliile am sa le pun imediat pe forum.

PREZENTARE TURNEU

LOCALITATEA: BUCURESTI
DATA: 11 MARTIE 2006
ORA:9:30

SALA: liceului Creanga
ADRESA+INDICATII ACCES:centru, langa mag.Unirea.
TIP MESE: profesionale(ittf)
NR. MESE: 6
SPATIU DE JOC:exceptional (s-a jucat top 12 romania in sala respectiva)

PLATA ORARA A MESELOR: plata salii este de 5 ron per jucator
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 9:30 - 18:00
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 48
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: 15 ron
TAXA ORGANIZARE: 5 ron per jucator (aceasta suma nu este pentru organizarea ca atare ci intra in protocolul salii)
MATERIALUL DE PREMIERE: diplome+premii locurile 1,2 si 3

SISTEMUL PROBABIL DE JOC: Grupe de 6-8 jucatori din care primii 3 sau 4 se califica in 2 grupe superioare ducand rezultatul din grupa, primii 2 intra in semifinale
NR. DE CAPI DE SERIE:repartizarea in grupe se va face in ordinea punctajelor AMATouR, se admit maxim 25% din fiecare numar de cap de serie din afara circuitului.
POSIBILITATE GRUPE SATELIT:posibil, depinzand si de numarul de participanti, grupa consolare se face cu siguranta, restul in functie de numarul de participanti din categoriile respective.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: forum, telefonic, loco
ORGANIZATORI: DASCALITEI MIHAI, ROZESCU VALENTIN, MIRCEA VALENTIN, IACOB CLAUDIU

Se accepta maxim 1 jucator legitimat activ si neinscris in circuit per grupa acesta jucand in afara turneului.

De la Oradea vor fi prezenti:
Iacob Claudiu
Tic Ioan
Borodan Cristian.

Am rugamintea daca cineva poate caza in noaptea de vineri pe sambata pe cei doi colegi ai mei (eu am cazarea asigurata) as fi recunoscator. Precizez ca acestia vor sosi in București vineri seara in jurul orelor 22-23.

ne mai inscriem odata:
03.03.2006
bogdan trifu
0722.309679
marius popa
0722.833032
valentina craciunica
0726.110536
gabriel craciunica
0726.110535

multumim

AM SA ROG IN MOD DEOSEBIT JUCATORII CARE VIN DIN ALTE ZONE DECAT BUCURESTIUL SA SE INSCRIE CAT MAI RAPID !!!!!!!!

Am shi eu o intrebare legat de turneul de pe 11 Martie.Eu stiu ca la sala de la liceul creanga se organizeaza Memorialul,,Andrei Cioran".Asa ca nu vad cum se va organiza turneul AMATour la București. Informatia legata de turneu este absolut corecta astfel incat nimeni sa nu creada ca am inventat asa ceva.Este venita de la antrenori de la pro auto shi chiar de la antrenorul meu care a primit invitatie la turneu.

Mihai Pingpongistu a spus:
Am shi eu o intrebare legat de turneul de pe 11 Martie.Eu stiu ca la sala de la liceul creanga se organizeaza Memorialul,,Andrei Cioran".Asa ca nu vad cum se va organiza turneul AMATour la București. Informatia legata de turneu este absolut corecta astfel incat nimeni sa nu creada ca am inventat asa ceva.Este venita de la antrenori de la pro auto shi chiar de la antrenorul meu care a primit invitatie la turneu.
Looolz :P in cazul asta am si eu o intrebare! Cand se poate organiza un concurs A in cadrul circuitului AMATouR? Sau cand organizam noi concurs apare imediat si un concurs de profesionisti care se desfasoara in aceeasi zi si in aceeasi sala :P
Si de asemenea am o intrebare pentru Mihai Dascalitei! Cand a zis ca organizeaza acest turneu nu stia de acel memorial? Sau el zicea de prganizare in sala de la Stirom? Chiar! Daca nu se poate organiza in sala la Creanga ... de ce nu il organizeaza in sala de la Stirom! Cu toate ca acolo sus nu se poate organiza acel concurs! Deoarece nu putem organiza un astfel de concurs doar pe 4 mese .. sau maxim 5 daca se scoate robotul! Ce facem? Astept si eu un raspuns cat mai rapid!

Ar trebui totusi inainte de a scrie ceva pe forum sa va documentati mai bine. Concursul la care faci referire se tine pe 12 martie (duminica)si nu pe 11 martie (sambata).

Back
Sus