AmaTur: Turneu B TURNEU B Brăila-20 FEBRUARIE 2010

TURNEU B Brăila(CUPA ACTIV)
Pe data de 20 Februarie 2010,Clubul Sportiv Activ TT din Brăila,organizeaza un turneu "modest" de tip B!
LOCALITATEA-Brăila
Data-Sambata,20 Februarie 2010,ora 10(inceperea turneului)
Locatia-Cartier Hipodrom(ptr informatii suplimentare:Boros Doru-0745084068)
Nr mese:5
Numar maxim de jucatori:40(din pacate,dar atat ne este permis ptr conditii bune de joc)
Taxa de participare:25 RON
Premii:cupe,medalii,diplome(locurile 1,2 si 3)
Avem rugamintea ca participantii sa se inscrie pana pe data de 18 Februarie,ora 20(telefonic sau pe forum)
Asteptam in mod special:Cazasu,Galați si Brăila(desigur),insa daca nu s-a atins limita maxima de jucatori sunteti bineveniti si ceilalti...Voi reveni cu detalii imediat ce aflu mai multe...

Re: TURNEU B Brăila-20 FEBRUARIE 2010

Uraaa!!! Inca un turneu la Brăila... Sunt de garda duminica, deci a doua zi, iar spitalul este aproape de sala ;-) Daca nu este cutremur intre timp, sper sa vin si eu. Si poate si altii...
Ne vedem la sala :mrgreen:

Ptr moment,am dori sa suspendam un pic inscrierile(lasandu-le deschise doar ptr Galați si Brăila)....In cazul in care
vor mai fi locuri va vom anunta si vom mai face inscrieri si pentru persoanele din celelalte judete...
TOTI CEI INSCRISI PANA ACUM(INCLUSIV BUCURESTI-UL)SUNT ASTEPTATI CU MARE PLACERE...

Fara suparare, dar suna a discriminare! daca e B atunci poate veni oricine in teorie, sau ma insel eu?

Nu vorbesc sa ma aflu in treaba, dar stiu cel putin 2 baieti din Slobozia care ar dori sa participe.

Nu este deloc discriminare...Doar ca nu vrem sa depasim nr maxim de jucatori,ptr ca dupa accea ne va fi mai greu cu conditiile de joc...Imediat ce aflu cati se mai pot inscrie,sunteti primii care vor fi adaugati pe lista...

Dragomir Paul a spus:
Din Galați :
- Dutu Constantin
- Cumelschi Sergiu
- Zainescu Corneliu
- Am sunat cel putin 30 de persoane si doar aceste confirmari le am pina in aceasta clipa. ( Cu toate ca am spus ca nu sun dar... :wink: )...
- Mai asteptam telefon de la doctorul Gogot si citeva persoane din anturajul dinsului.
Va multumesc frumos Domnule Dragomir...Ne vom revansa fata de dvs sambata cu siguranta :biggrin:

Cine se inscrie si este in primii 40 inscrisi, are drept de joc in turneu.
Asta e regula?

Din acest moment(din pacate),inscrierile ptr primul concurs din cadrul AMATUR organizat de Clubul Sportiv Activ TT se incheie.
Toti jucatorii inscrisi pana acum(telefonic sau prin intermediul forumului)sunt asteptati cu placere.
Ultimile detalii: -turneul se va desfasura pe 6 mese cu ajutorul unui corp de arbitri(6 la numar)!
-grupele vor fi stabilite prin tragere la sorti
-toate meciurile se vor disputa sistem 3/5
Din cele 6 grupe(nu stim exact nr de jucatori din fiecare grupa) se vor califica in turul eliminatoriu 2,adica 12 in total,care vor juca prin eliminare pane se va ajunge la un nr de 3 jucatori.Acestia vor juca fiecare cu fiecare ptr a stabili locurile 1,2 si 3.
De asemenea oferim si o mentiune(adica locul 4) si un premiu special pentru cel mai tanar concurent!
Pe langa premiile mentionate la pagina 1 adaugam si cateva "surprize" la primii 4 jucatori.
Dimineata:oferim cafea,fursecuri,saratele,apa
Gustare:platouri cu aperitive
Multumim celor inscrisi ptr increderea acordata.Sa ne vedem sanatosi!

Domnule Dragomir,daca intamplator aflati ceva de la domnul Uzuneanu va rugam frumos sa ne Comunicati.
In legatura cu locatia: cartier hipodrom,vis-a-vis de fostul milenium(actualul bamboo),oricum va las nr meu in caz ca nu gasiti...0754423321(Ion Marius Laurentiu)
Va multumesc,

Back
Sus