PATRULATER ECHIPE 14.03.2010 Fălticeni

cata_60

Echipa AmaTur
Desi nu conteaza in clasament ,am postat topicul despre competitia de echipe la rubrica Amatur deoarece toti jucatorii participanti fac parte din circuit.
La data de14 03,orele 9 30 ne am intalnit in sala de sport a Liceului Bacescu din Fălticeni 4 echipe intr-o competite round-robin .
Echipele participante au fost din:PIATRA NEMAT,RADAUTI,SUCEAVA,Fălticeni fiecare
avand cate 4 membri(+o eventuala rezerva)fiecare partida avand un nr maxim de 17 meciuri(16 simplu+1 dublu) victorioasa fiind echipa ce acumula prima 9 victorii
Componenta echipelor
PIATRA NEAMT-Nitu Bogdan,Gatea Marius,Andrei Dan,Chisalita Gabi
SUCEAVA:Nemtoi Gabi,Morosanu Vasile,Orza Catalin,Subcinski Alexandru
RADAUTI:Ursan Viorel,Tiganasu Mihai,Ilies Ion,Ursuleanu Vasile,Ursuleanu Florin
Fălticeni;Carpovici Boris,Cozma Catalin,Mosneagu Marius,Purdila Vali,Purdila Dan
Rezultate:
Fălticeni-PIATRA NEAMT 9-7
Fălticeni-SUCEAVA 9-4
Fălticeni-RADAUTI 9-0
SUCEAVA-PIATRA NEAMT 9-4
SUCEAVA-RADAUTI 9-7
PIATRA NEAMT-RADAUTI 9-5
Clasament
1.Fălticeni
2.SUCEAVA
3.PIATRA NEAMT
4.RADAUTI
Cel mai bun jucator al turneului-Nitu Bogdan,P.N-nici o infrangere in turneu(am reusit eu cu chiu cu vai sa ii iau 2 seturi:)
Au fost meciuri frumoase,rezultate surpriza,totul desfasurat intr-o atmosfera relaxata .
Multumim participantilor,vom mai organiza acest fel de intalniri.
Avem si ceva poze,le voi posta mai tarziu

Re: PATRULATER ECHIPE 14.03.2010 Fălticeni

Super!
Suntem pentru asemenea turnee.
Atmosfera relaxata , meciuri tari ( toate) , am jucat incalzit aproape toate partidele.
Super , Super incantat.
Peste doua saptamani 27 sau 28.03 vom organiza la Piatra Neamț un turneu din 3 echipe ( avem numai doua mese) si ne-am gandit la Fălticeni ( care au castigat astazi la limita, dar meritat), si la Iași.
Oricum una peste alta a fost deosebit de frumos si speram sa putem sa ne prezentam macar la aceeasi inaltime.
Bravooooooooooo Fălticeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cata_60 a spus:
Cel mai bun jucator al turneului-Nitu Bogdan,P.N-nici o infrangere in turneu(am reusit eu cu chiu cu vai sa ii iau 2 seturi:)

Unde mai pui ca erai si obosit cand ai jucat cu Bogdan , te durea spatele , purtai brau , si erai si putin racit , deci cu alte cuvinte ai jucat cam la 40% din capacitatea ta . Ce sa mai zic ,MARE OM , MARE CARACTER!
ATENTIE! ACEST COMENTARIU ESTE DOAR UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE!

hehe..ai dreptate ..daca eram apt 100% trebuia sa te bat cu 3-0 nu cu 3-2:)

Ma, voi va "iubiti" si nu stiti cum sa v-o spuneti :biggrin:

da..o idee f buna...ar trebui adoptata mai des ( cu siguranta noi am participa). Un mare castig lipsa pauzelor mari intre jocuri...

Vom reedita competitia pe echipe in primul weekend de dupa Paste
Participanti probabili:Fălticeni,P Neamț,Bistrița si o selectionata din jud Suceava(asteptam un raspuns si de la ieseni)
Vom reveni cu detalii mai aproape de data turneului

Orza Catalin a spus:
DE LA SUCEAVA ,O SELECTIONATA DE COTNARI PT.PUFULET_60
:lol:
Pai cam "o selectionata de Cotnari" ati fost si acu Cata, daca ati luat-o asa urat de la Fălticeni.
PS:
Cred ca Gabi ar trebui sa-si schimbe fețele si lemnul mai des, ca nu prea mai face fața.

Ycos3D a spus:
Orza Catalin a spus:
DE LA SUCEAVA ,O SELECTIONATA DE COTNARI PT.PUFULET_60
:lol:
Pai cam "o selectionata de Cotnari" ati fost si acu Cata, daca ati luat-o asa urat de la Fălticeni.
PS:
Cred ca Gabi ar trebui sa-si schimbe fețele si lemnul mai des, ca nu prea mai face fața.

Bine,... nu am avut norocul sa te avem pe tine in echipa , iti dai seama........ ..... tot pierdeam :(

PS: softu" nu-i ca iarba

Back
Sus