Turneu Open+Amatori - Bistrița - 19 mai

FlorinBN

ET
Membru personal
LOCALITATEA: Bistrița
DATA:19 mai 2010 (miercuri)
ORA inceperii: 10.00, intentionam sa terminam in jur de ora 17.
SALA: Sala de tenis de masă a CSM Bistrița, intre stadionul Gloria si supermarketul Plus.
NUMAR DE MESE: 16-18 Butterfly si Tibhar
TAXA PER JUCATOR: 15 RON, se asigura doar apa minerala, telefonic se poate comanda pizza.
SISTEM DE JOC: Open + Amatori, grupe de cate 5, se califica primii 2, apoi eliminatorii de 16 sau 32.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: pe forum, la sala miercuri dimineata intre orele 10-11.
Materiale de premiere: cupe si diplome, locurile 1-3 open si locurile 1-3 amatori.
Organizatori: Rasvan Crisan - 0721-223501, Apian Florin - 0745 590519
Turneul are loc in avanpremiera showului 'Galaxia Campionilor', cei 2 castigatori urmand sa joace cu Waldner si Persson conform anuntului facut de Rasvan Crisan.
Probabil se vor puncta doua turnee B separate si voi muta topicul in sectiunea Amatur cu o saptamana inainte.

Re: Turneu Open+Amatori - Bistrița - 19 mai

VINE DEJUL :: EU SI INCA 3 PRIETENI NE AUZIM PE TEL 0748352369

cum se stabileste cine joaca la open si cine la amatori ?
ramane valabila si aia cu primii 80 sau numai media punctelor ?
mie nu mi se pare corect sa fie considerati mai buni , cei care sunt in primi 80 si au media chiar si sub 16 , si sunt in primi 80 numai pt. ca au mai multe participari...

Ma antrenez si eu zilele astea poate-i bat pe Waldner si Persson :crazy:

acidutzu a spus:
Ma antrenez si eu zilele astea poate-i bat pe Waldner si Persson :crazy:
Cred ca daca te antrenezi ca pana acum o sa-i bati si pe "Paldner si pe Wersson" la ....sr...ba :biggrin:

ursuleanvasile a spus:
mie nu mi se pare corect sa fie considerati mai buni , cei care sunt in primi 80 si au media chiar si sub 16 , si sunt in primi 80 numai pt. ca au mai multe participari...
Departajarea intre OPEN si amatori nu se modifica; Intre primii 80 sunt 14 jucatori care au media mai mica de 16 la turneele A, dar acestia au demonstrat valoare si au punctaje bune la turneele A+: 22, 25, 28 p! Eu sunt printre cei 14 si nu ma simt defavorizat...

Mai stii, poate daca-l bate intai pe Persson o sa vrea Waldner sa apere onoarea echipei. :)

Dan2 a spus:
ursuleanvasile a spus:
Departajarea intre OPEN si amatori nu se modifica; Intre primii 80 sunt 14 jucatori care au media mai mica de 16 la turneele A, dar acestia au demonstrat valoare si au punctaje bune la turneele A+: 22, 25, 28 p! Eu sunt printre cei 14 si nu ma simt defavorizat...
am urmarit mai atent si mi-am dat seama ca aveti dreptate.

FlorinBN a spus:
Mai stii, poate daca-l bate intai pe Persson o sa vrea Waldner sa apere onoarea echipei. :)
Eu ma tem ca daca-i bat pe suedezi incep sa ma caute chinezii :wtf: :wtf: :lol: :lol:

salutari,
se poate participa la ambele competitii, open si amatur? daca da, taxa e tot 15 lei sau dublu?
multumesc

Nu se poate la amandoua, vor fi deodata si chiar daca s-ar putea face exceptie pentru cateva persoane, vor mai vrea apoi si altii si se complica treaba.

de cand incep inscrierile ,SI CUM SEFACE PLATA PT PARTICIPARE

Rabdare, mai este o luna pana la eveniment!
Mai intai intreba si tu de unde poti cumpara bilete, care sunt pozitiile cele mai bune in sala, fa mult antrenament, pune ceva bani deoparte si citeste zilnic informatiile de pe site :D

cat costa un bilet la GALAXIA CAMPIONILOR SI DE UNDE SE POT PROCURA? taxa de participare la open este separat de sHOw

DNU DAN AVETI DREPTATE CU CE ATI ZIS IN MESAJUL ANERIOR acum astept sa aflu de unde se pot procura bilete le eu sunt un amator de tenis joc numai de placere si am mai participat la un semiturneu la DEJ si mia placut f mult showul este important de vazut ,dar mai important pt mine este sa particip la open sper sa ma intelegeti multumesc

AMATORI POP DANUT ,MOLDOVAN DORU SI SEBI DEN DEJ

Back
Sus