La Teiuș pe 22 mai 2010 se mai tine turneul cat B sau???

nicuHD

junior
Scor reacție
1
Vârstă
52
Locație
Hunedoara
nu am mai vazut nici un semn de viata de la prietenii de la Teiuș, se mai tine oare turneul cat B programat pe 22 mai 2010, ar fi destul de bine daca s-ar tine ca nu am mai vazut sa se desfasoare turnee in zona Deva, Petrosani, Hunedoara, Alba, noi cei impatimiti inca asteptam un semn, nu ne uitati :biggrin:

Re: La Teiuș pe 22 mai 2010 se mai tine turneul cat B sau???

nicuHD a spus:
nu am mai vazut nici un semn de viata de la prietenii de la Teiuș, se mai tine oare turneul cat B programat pe 22 mai 2010, ar fi destul de bine daca s-ar tine ca nu am mai vazut sa se desfasoare turnee in zona Deva, Petrosani, Hunedoara, Alba, noi cei impatimiti inca asteptam un semn, nu ne uitati :biggrin:
salut.am vb cu dl.ispas si mi-a zis ca se tine....o sa il sun si pe raducu..te anunt.mai vb pe mess.te salut

Salut Nicu si Silviu.
Da,turneul de la Teiuș se tine,este de categorie A!
Spre sfarsitul saptamanii o sa postez anuntul pe forum,o sa fie conditii excelente si mese foarte foarte bune de joc.
Am vorbit cu Silviu la telefon si ia-m explicat cum sta treaba,daca stiam ca esti interesat in 24.04.2010 am fost la Hunedoara la Cupa Bujorului unde puteam vorbi mai multe!
Revin cu detalii,toate cele bune.

ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru B? ( sau e la fel pt A?) trebuie doar sa te prezinti, sa te inscrii si sa platesti taxa ... mersi

Back
Sus