TURNEU B - AKC BUCURESTI ED III - 11.09.2010

Durdun Gheorghe

organizator principal
Turneul face parte in circuitul AMATuR, deci se va puncta conform regulamentului.
TURNEU AKC "Animal Kingdom Club" Editia III
LOCALITATEA: București
DATA: Sambata, 11 Septembrie, 2010
ORA: 10:00
SALA: Sala de tenis de masă AKC
ADRESA+INDICATII ACCES: Strada Tabacarilor nr.4, etajul 3, langa sediul central BGS (Scrie pe fatada cladirii la etajul 3 Tenis de masa)
TIP MESE: Sponeta Profesional ITTF
NR. MESE: 5 -10
SPATIU DE JOC: Excelent
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 10:00 - Pana la sfarsit
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 60
TAXA PARTICIPARE: 10 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: Medalii, diplome, premii in bani pentru primii 3 clasati.
SISTEMUL DE JOC: Grupe inferioare, grupe superioare, eliminatoriu 4/6.
CONDITII DE JOC: Spatiul este foarte foarte bun, nu mai este problema cu caldura fiind vremea numai buna pentru tenis.
SE VA ORGANIZA UN SINGUR TURNEU NUMAI PENTRU AMATORI
SUNT ACCEPTATI TOTI JUCATORII DIN AMATUR CAT SI JUCATORII DIN ONOARE, CALIFICARI.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: Forum, telefonic, pana sambata ora 21:00
ORGANIZATORI: Durdun Gheorghe 0766 544 295 & 0744 839 041
Va asteptam in numar cat mai mare, pentru orice alte probleme, detalii sau orice alte nelamuriri nu ezitati sa ma contactati atat pe forum, prin mesaj privat cat si pe telefon.
Rog sa postati unde doriti sa jucati.

Re: TURNEU B - AKC BUCURESTI ED III - 11.09.2010

Chiar v-as ruga sa ne raspundeti daca se mai tine turneul. Vad ca nu sunt inscrisi!

Turneul se va desfasura !
Va asteptam in numar cat mai mare !
Mai sunt multi care se vor inscrie la fata locului !
Gh. Durdun,

Un turneu foarte reusit zic eu, din toate punctele de vedere, cu 29 de jucatori, cu chef de tenis, cu surpriza turneului domnisorul Rada Catalin care a jucat foarte bine, peste asteptarile mele si cred a multura care nu l-au cunoscut, cu rasturnari de situatie pe podium, meciuri echilibrate si voie buna.

Clasament :
1. Dona Eugen
2. Sobetki Arcadi
3. Rada Catalin
4. Dinu Gheorghe (Gigi Spin)
5. Constantin Teodor
6. Cristescu Cristian
7. Constantin Gabriela
8. Gherasim Costel (Diploma pentru cel mai bun fotograf din cadrul turneelor unde am mai participat eu)
9. Petrisor Alexandru
10. Andrei Vasilescu
11. Mihai Caraman
12. Toma Cristi
13. Pana Alin (Diploma pentru cel mai bun tata din cadrul turneului) (Si-a adus micutzul de numai 8 ani sa joace la concurs)
14. Bahraneanu Florin (Diploma pentru cel mai tanar talent) (un pic ironic)
15. Stefanescu Marian
16. Comanescu Eugen
17. Iulian Matei
18. Florin Lungu
19. Condescu Mihail
20. Pana Robert (Diploma pentru cel mai tanar jucator din turneu, numai 8 anisori)
21. Placinta Aurel
22. Costescu Aurelian
23. Radu Alexandru
23. Vasuian Tiberiu
24. Irimia Sergiu
25. Nedelcu Alin
26. Alecu Ion
27. Mateescu Cosmin
28. Angehel Cornel
29. Iamandi Cornel
Toti sunt din București.
Multumesc tuturor pentru acest turneu si o sa ne vedem peste 3 saptamani la urmatorul, revin mai tarziu cu poze si filmulete.

Si sper ca data viitoare sa nu mai plece nimeni si sa ramana pana la final.
P.S. Propun regula sa nu se paraseasca concursul pana la final :lol:

Am facut cateva poze, imi cer scuze pentru rezolutia slaba cu care au fost facute, am folosit un telefon mobil atat pentru poze cat si pentru video.
Multumesc,

Sper ca v-ati simtit bine la turneu si sper sa mai am ocazia sa mai organizez si alte turnee daca nu se inchide sala :(
Va multumesc inca o data si va doresc numai bine,
Gheorghe Durdun

Buna treaba din partea lui Georgica,poate intr-o zi o sa fii in locul lui Popovici ca si asa s-a cam saturat lumea de el si de "mutra" lui.....FELICITARI lui Dona( stie sa-si aleaga concursurile) si lui Gigi spin dar,acum sa vorbim serios.....dupa parerea mea cel mai mare cistig ar fi acel copil Catalin care este de mare perspectiva,ar trebui sa se ocupe cineva de el,este pacat de mina si talentul lui.....BRAVO GEORGICA !

Am uitat ceva si ceea ce voi scrie acum nu vreau sa-l jigneasca pe George ,ci vizez alta persoana ,se stie ea.......daca acest concurs a fost de B,atunci cel de acum 2( doua) saptamini de la Betaco a fost de A+

Back
Sus