Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Informatii utile Cupa TopTenisArena 18-19 Septembrie

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Informatii utile Cupa TopTenisArena 18-19 Septembrie

    Dragi Concurenti,
    Ne face deosebita placere sa participati la inaugurarea noii sali de tenis de masă din București. Speram ca eforturile noastre sa satisfaca pe deplin nevoile acestui sport si sa va simtiti excelent ori de cate ori veti avea ocazia sa ne vizitati.
    Revenind la concursurile de pe 18-19 Septembrie, dorim sa va aducem la cunostinte cateva informatii utile:
    - sala de tenis se va deschide incepand cu ora 8 dimineata.
    - sala se afla intr-un parc industrial cunoscut sub numele Semanatoarea si mai nou Sema Parc.
    - accesul in Sema Parc se face pe la prima bariera venind dinspre statia de metrou Petrache Poenaru. In intersectii sunt montate totemuri cu sagati indicatoare spre TopTenis.
    - parcarea in Sema Parc, desi este contra cost este supusa unor reguli stricte. Prin urmare, pentru a evita orice neplacere va rugam sa parcati in fata salii de tenis si in parcarea mare din fata spalatoriei auto- fata dreapta fata de sala.
    - la plecare, participantii care su venit cu autoturisme vor primi un singur tichet de iesire gratuita din Sema Parc. Tichetul de iesire se inmaneaza in schimbul celui de intrare. Va rugam nu aruncati tichetele de acces in Sema Parc.
    - accesul in spatiul de joc se face doar cu Incaltaminte Sport Curata! Aceasta regula este valabila si la concurs. Va rugam sa va schimbati incaltamintea de drum cu una dedicata pentru joc. Suprafata nu poate fi curatata in timpul concursului si calitatea jocului va fi afectata daca acesta va fi plina de praf si nisip.
    Deasemenea, va rugam ca traficul in zona meselor sa fie redus la minim astfel incat sa nu deranjam meciurile in desfasurare.
    - pentru a facilita organizarea in cat mai bune conditii cat si pentru a eficientiza startul competitiei va rugam sa va anuntati participarea pana Joi seara.
    Va multumim!
    Echipa TopTenisArena.
Who has read this thread:
Procesare...
X