TURNEU B - BUCURESTI

LOCALITATEA: București
DATA: Sambata 16 septembrie 2006
ORA: 9:00
SALA: IDM
TIP MESE: Butterfly
NR. MESE: 2 (3)
SPATIU DE JOC: conditii de joc bune
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 9 - 13
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 20
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: 5-10 ron, depinde de nr. jucatorilor
TAXA ORGANIZARE: 0 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: diplome
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: 2 grupe (3 din 5) + eliminatoriu (sferturi (semifinale pt. nr mic de jucatori) - 3 din 5)
NR. DE CAPI DE SERIE: conform clasamentului AMATour
POSIBILITATE GRUPE SATELIT: nu
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: forum ; telefonic 0721 828272 ; la inceputul turneului.
Organizatori : Dinu Laurentiu si Mykerinos

vin si eu, insa nu pot garanta decat pe vreo 90%, restul se adauga la sansele lui bogdanel sa ia unul din locurile de pe podium :lol:

Eu maine la ora 9 ma infiintez acolo la idm....poate nu aveti mese ocupate , liste, hartii cu grupele, clasamentul AMATour si asa mai departe ca va omor cu mana mea..... :D !

Gata... s-a terminat alt turneu B.... am fost doar 6 oameni (cea mai slaba participare din București la vreun turneu...poate si din cauza celor care inca mai sunt sau se mai cred in vacanta) dar important e ca ne-am revazut si ne-am distrat si ne-am simtit bine.....ii las pe organizatori sa publice si rezultatele mai incolo.

REZULTATE

REZULTATE

Inca un concurs exemplar organizat , pacat totusi de prezenta scazuta. In virtutea acestui fapt, am hotarat ca jucatorii sa joace cate doua meciuri fiecare cu fiecare.
Rezultatele sunt :

1.Ciobanu Alex - 10 pct. (28 in AMATour)
2.Trifu Bogdan - 8 pct. (17 in AMATour)
3.Mircea Valentin - 6 pct. (16 in AMATour)
4.Suchea Serban - 6 pct. (51 in AMATour)
5.Iosif Daniel - 4 pct. (65 in AMATour)
6.Dinu Laurentiu - 4 pct. ( >150 in AMATour)

Turneul s-a desfasurat pe 2 mese iar taxa a fost de 10 lei (plata celor doua mese).

P.S.: Cat de curand sper sa avem si poze de la concurs.

Back
Sus