AMANAT!!! Turneu B5 - Cluj 22.10.2006

bilutza

cadet
AMANAT!!!

Pentru ca sunt clujeni care n-au putut veni la Bistrița si care nu vor ajunge nici la Mirecurea-Ciuc, facem un turneu B si la Cluj.

Descrierea turneului

LOCALITATEA: Cluj-Napoca
DATA: 22 octombrie 2006
ORA: 10:00
SALA: SALA SPORTURILOR, corpul din spate, intrarea pe partea laterala stanga
ADRESA+INDICATII ACCES: in apropierea stadionului U; tramvai de la gara
TIP MESE: Stiga Expert
NR. MESE: 4
SPATIU DE JOC: conditii de joc bune
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: intre 09:30 si 19:00
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 24
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: max. 5 ron, depinde de nr. jucatorilor
TAXA ORGANIZARE: 0 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: diplome
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: grupe preliminare (3 din 5) - 3 calificati per grupa + 1 sau 2 grupe finale (3 din 5)
NR. DE CAPI DE SERIE: conform clasamentului AMATour
POSIBILITATE GRUPE SATELIT: nu
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: forum; telefonic (0740 665821 sau 0721 012229); la inceputul turneului pana la ora 10:00

Mii de scuze pentru greseala de la data si inadvertenta fata de titlul topicului. Luna este octombrie si nu noiembrie.

Inscriere pt.Turneul B-Cluj-Napoca-Radu Serban

Inscriere pt.Turneul B-Cluj-Napoca-Radu Serban

salut

salut

eu personal vin la cluj sa -mi fac datoria adica sa fiu prezent la acest turneu ca sa vad in ce forma sint pentru Miercurea Ciuc

Daca numarul de participanti permite, in sensul ca nu suntem prea multi si nu e prea tarziu :-) din Zalău venim 4 persoane : Potra Dan, Pop Dan, Bob Marius, Carmen Mureșan. Posibil sa vina si Luk ( dar pt el o sa confirmam sau nu in zilele urmatoare ). Multumim.

Din Bistrița vor sa vina:

1. Nistor Dorel - 33 ani - Bistrița - tel. 0740/511665
2. Ivan Alexandru - 16 ani - Bistrița - tel. 0745/257130
3. Scurtu Nicolae - 48 ani - Bistrița - tel. 0744/616987
4. Dumitru Ioan - 43 ani - Bistrița - tel. 0747/063405
5. Apian Florin - 35 ani - Bistrița - tel. 0745/590519

Turneul de la Cluj s-a amanat

Turneul de la Cluj s-a amanat

Datorita Campionatului Mondial de Karate - Wuko - copii, cadeti si juniori, sala in care ar fi trebuit sa se desfasoare turneul B este ocupata astfel incat ne vedem nevoiti sa-l amanam pentru o data ce o vom comunica ulterior.

Ne cerem scuze pentru faptul ca nu v-am putut anunta mai repede despre anularea turneului, dar sala a fost "confiscata" fara sa fim anuntati.

Back
Sus