AmaTur: Turneu B TURNEU 'B'- RADAUTI- Sambata18.06.2011

cata_60

Echipa AmaTur
LOCATIE: Sala de sport a Sc.Generale nr.5 (locul obisnuit de antrenament a celor din Rădăuți),vor fi la dispozitia concurentilor 6 mese PIV
ORE DESFASURARE:Ar fi bine daca am incepe pe la 9:30,sa nu ne intindem chiar toata ziua,poate mai vreti sa mergeti la strand sau padure pe dupa-amiaza.Rugamintea mea e ca pana in ora 9.30 sa fiti deja inscrisi,grupele le vom schita seara
MOD DE DESFASURARE: 2 concursuri separate,Avansati-Amatori (fiecare joaca unde vrea) ,gr inferioare ,superioare eliminatorii totul 3 din 5,grupele inferioare vor fi de minim 5 concurenti(garantandu-se astfel minim 4 jocuri ).Nu se asigura mingi de concurs
TAXA DE CONCURS : 20 lei adulti,10 lei copii
PREMII:cupe,diplome, locurile 1-4 la ambele categorii
Se va amplasa un mini bufet cu dulciuri apa cafea in cantitati suficiente
ORGANIZATORI
TIGANASU MISU:0741128310
COZMA CATALIN 0744544510
Ar fi indicat sa va inscrieti pe forum sau telefonic,sa facem o estimare aproximativa a nr de participanti.
Am rugamintea ca la inscriere sa specificati daca doriti sa jucati la Avansati sau la AMatori

Ultima editare:
MOD DE DESFASURARE: 2 concursuri separate,Avansati-Amatori (fiecare joaca unde vrea)

---------- Post added 08-Jun-2011 at 23:45 ----------

Vaculisteanu Ionut-Nicolae SV open - daca se poate...
fiecare joaca unde vrea...desi nu e tocmai corect... de exemplu daca ar vrea Gabi Stanga sa joace la amatori , nustiu daca ...
cred ca tot dupa sistemul open-amatori se va juca si nu avansati-amatori...
dar nu vreau sa starnesc nici-o discutie in contradictoriu !

---------- Post added 08-Jun-2011 at 23:48 ----------

ci sa veniti cat mai multi la acest concurs , si sa jucam de placere,
si sa iasa totul ok.
succese !

Ultima editare:
Vasile, multumesc pentru "botez", dar cred ca fiecare isi stie valoarea si va juca unde crede el de cuviinta , desi unii....

din Straja :
Hasna Cosmin jr. - amator
---------- Post added 10-Jun-2011 at 02:31 ----------
din Vicov de Jos :
Spanu Vasile-open
---------- Post added 10-Jun-2011 at 02:32 ----------
din Rădăuți :
Ilies Ioan-open

Back
Sus