AmaTur: Turneu B TURNEU B" - Cluj-Napoca - Amatori-"A" + OPEN - 25.06.2011

LOCALITATEA:CLUJ-NAPOCA
DATA: 25 Iun 2011
Ora acces sala: 08.00
Ora start turneu : 09.30
Adresa:STRADA PASTEUR NR.56, Cartierul Zorilor
TIP MESE:10 x DONIC PERSON 25
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 09.30- pana se termina
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: nelimitat
TAXA PARTICIPARE:20 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: Pt. loc.1-2-3-4 cupe si diplome-Amatori-"A" + OPEN
SISTEMUL DE JOC: Sistemul clasic, cu grupe inferioare, grupe superioare si eliminatoriu, (seturi 3 din 5). Se va juca la "gramada" calificandu-se primii 4 din inferioare Amatori + cati sunt in cei patru de la Open!
Expl: Daca in primii 4(dintr-o grupa) sunt 2 Amatori + 2 Open se vor califica 6, adica 4 amatori si 2 Open.
Aceiasi regula se aplica la superioare unde se califica primii 2 Amatori + Open.
Apoi urmeaza eliminatoriu unde Amatorii vor juca intre ei , iar cei de la Open intre ei.
SE VA JUCA LA "GRAMADA" CATEGORIE “AMATORI”- "A" jucatori care nu au fost niciodata legitimati + OPEN-Avansati-"O".

ORGANIZATOR : Rusu Stefan 0728131731, 0745159144

INSCRIERILE se pot face telefonic la numerele mai sus mentionate, la sala, la data concursului sau pe forum. Ultima modalitate, forum, poate fi folosita pana sambata 18.06, aspect mai putin placut, dar pentru 10 zile din acel moment voi avea accesul la net mai rar.

PS: folositi cu incredere telefoanele lui Stefan iar pentru dl Radu Serban, sa nu se supere pentru plagiatul partial al anuntului domniei sale:-).

Radu Serban-Cluj-Amatori "A"
Loc.150, MA-14
Nu ma supar, din contra va urez mult succes!
Cred ca ar fi de mare ajutor ca toti cei care se inscriu sa specifice :
-localitate de unde sunt
-la ce categorie doresc sa participe
-locul si MA in clasamentul "AMATUR".

Ultima editare:
Din punctul meu de vedere jocul impotriva amatorilor nu prezinta nici cel mai mic interes,deoarece nu am nici o satisfactie sa tot castig impotriva lor.Asta va spun din experienta acumulata din cele 2 concursuri anterioare la care am participat.Propun ca cei de la OPEN sa joace intre ei FIECARE CU FIECARE pentru alcatuirea unui clasament al lor cat mai fidel si nu sa se joace eliminatoriu la sfarsit.Apoi mai intervine si oboseala acumulata in timpul zilei care-i afecteaza intr-o mai mare masura pe concurentii mai in varsta,precum si scaderea concentratiei asupra ultimelor jocuri disputate.Va rog sa specificati in anunt daca openistii vor juca FIECARE CU FIECARE ,indiferent cati se vor inscrie la aceasta categorie in concurs.

Ultima editare:
Apoi mai intervine si oboseala acumulata in timpul zilei care-i afecteaza intr-o mai mare masura pe concurentii mai in varsta,precum si scaderea concentratiei asupra ultimelor jocuri disputate.Va rog sa specificati in anunt daca openistii vor juca FIECARE CU FIECARE ,indiferent cati se vor inscrie la aceasta categorie in concurs.

Mie de obicei imi scade puterea de concentrare dar vad ca unora le scade "concentratia"...care poate scadea probabil din cauza transpiratiei...

Se inscrie Denes Ferenc din Praid - Harghita; Loc-320 ; Media: - 13

Daca este cineva din Tg-Mureș sau Sighișoara si are un loc liber in masina, il rog frumos sa ma sune la: 0740 055 530

Din Cluj: - Hriscu Florentina - Amatori
- Boby Simion - Amatori
- Deak Sandor - Amatori
p.s: Stefan scuze ca nu am scris si locul si Ma,dar nu cunosc clasamentul

Din Salciua se inscriu la amatori :

-Bunea Alexandru
-Bunea Aurel
-Oltean Dan

Scuze pentru lipsa locului din clasament , dar cum au spus si altii , nu stiu locurile :) .

Back
Sus