AmaTur: Turneu B TURNEU „B” Trofeul COMANESTI-ediția a V-a -6.08.2011

rogerpustiu

senior
Scor reacție
361
Vârstă
48
Locație
Comănești
O sa se desfașoare amestecat (open+amatori)
Mese -5 active(metro)
Filee-Donic,Butterfly
Mingii -la purtator
Spatiu de joc -sala de sport Sc. „Ciprian Porumbescu” COM?NEȘTI(fosta sc. nr.1 langa politie)
Organizatori-Primaria Comanești
Sistem de joc-grupe inferioare ,grupe superioare,eliminatoriu
Taxa de participare-o sa comunic mai tarziu(vreau o ron) in afara de taxa pentru Amatur 5 ron, nu asiguram nimic, avem prin preajma pizerie,sau fast food
Premii -cupe (locurile 1-3),diplome (locurile 1-4)
Persoane de contact-Rosu Gabriel 0745361676 si Anastasiu Constantin 0740042710
O sa va tin la curent cu eventualele schimbari sper eu in bine(ei un „suc” sau o cafea gasim noi)
Asteptam sa vedem cine o sa ne ajute(asteptam sponsorizari)
Ora inceperii -10
Va asteptam!

Ultima editare:
Luati in considerare ca pe aceeasi data se face turneu A la Brașov si cu siguranta va vor fura multi din potentialii participanti din zona (cred, nu stiu zic si eu)... Daca puteti cel mai bine ar fi ori cu o saptamana mai devreme ori cu una mai tarziu ;)

am gasit intelegere de la cineva care intotdeauna a fost langa noi (V.M.)si avem pentru participanti un sandvici ,o cafea o apa si ...,
mai avem si o masa JOOLA de competitie
cred ca o sa fie foarte bine, din toate punctele de vedere
concursul incepe ora la 10, iar inscrierea o sa fie gratis (doar 5 ron cotizatia Amatour)
Fac pe aceasta cale invitatie prietenilor nostri din-Onesti,Adjud,Moinesti,Bacău si celor care inca nu ne cunosc sa vina
o sa mai fie un concurs pentru copii pana 14 ani (cl. VIII) locurile 1-3 cupe,locurile 1-4 diplome
Va asteptam !

asa prieteni ati inceput sa intelege-ti care-i (fisaraia)
---------- Post added 29-Jul-2011 at 10:00 ----------
pe voi poate nu pe noi da
si lasa comentariile si incrie-te sa prinzi primul spritz
ca ala-i bun
te asteptam Aurelian

Otonel, tata, ai uitat sa mentionezi si fileul Tibhar rondo. Asa pentru cunoscatori. Poate ne vedem maine.

daca vine Zoly cu baietii le de Ciuc, atunci suntem cineva
multumim
---------- Post added 01-Aug-2011 at 21:52 ----------
cat despre Onesti, Adjud, Mionesti si Bacău nu acceptam scuze sa nu se prezinte (o sa va tinem minte la pomul de iarna)
revin cu programul de la zilele Comăneștiului
---------- Post added 02-Aug-2011 at 12:10 ----------
Atit simbata cit si duminica, la “Galion”, incepind cu ora 16.00, vor concerta pe linga artistii locali, nume consacrate ale muzicii romanesti: Puya, Connect-R, Dinu Maxer, Taxi, Narcotic Sound si Christian D., Sistem, Pavel Stratan, Simona Nae, Aurel Tamas, Laura Lavric.
mergem dupa turneu la un mic si-o bereee...cine stie ce-o mai fi

Data asta de unde ai sutit afisul? Sau de anu asta esti o persoana bine vazuta? Hai sa fie cu noroc!!!

Back
Sus