AmaTur: Turneu A TURNEU A LA ADJUD PE 28 APRILIE...

filo

Membru Fondator AmaTur
Coordonator Onorific
Scor reacție
1
Vârstă
53
Locație
Alesd
Daca cei din Adjud vor sa organizeze turneul sau altcineva din alta localitate doreste sa organizeze in locul celor de la Adjud trebuie sa o faca cat mai rapid, altfel nu programam nici un turneu in data respectiva (am incercat sa-l fac eu la Alesd dar datorita faptului ca nu am facut rost de despartitoare nu pot sa-l organizez asa de repede, daca am sa pot totusi am sa anunt cel tarziu pana marti)

au cumparat deja cupele si vor sa organizeze.
....si din cate am inteles vor fi si despartitoare!
Voi posta detaliile turneului marti.

triumph a spus:
au cumparat deja cupele si vor sa organizeze.
....si din cate am inteles vor fi si despartitoare!
Voi posta detaliile turneului marti.
.......................man................pai de ce nu ma-ti anuntat si pe mine?................deja vorbisem sa facem la Piatra Neamț.

in cazul asta turneul de la Piatra Neamț se va tine la o data pe care o sa o stabilim impreuna cu cei care vor sa organizeze acolo.

Turneul de la ADJUD nu se mai anuleaza (sper) si ramane dupa programul stabilit.

DETALIILE TURNEULUI DIN ADJUD:

SALA DE DESFASURARE:sala de sport(Nastase) de langa stadion sau mai precis cum intri in oras dinspre Focșani pe dreapta.
TIP MESE: Active
NR. MESE:9 [cine are un fileu BUN e rugat sa l aduca]
SPATIU DE JOC: BUN
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 09.00-17.00
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 80
PLATA ORARA A MESELOR:nu
SALA:din taxa de participare
TAXA JUCATOR:10-20 ron,
MATERIALUL DE PREMIERE:CUPE,MEDALII,DIPLOME si premii in bani pt. locurile 1-4 de catre SC. VRANCART SA.

SISTEMUL PROBABIL DE JOC: grupe preliminarii in care se califica primii 4 apoi grupe superioare si eliminatoriu.

ORA DE INCEPERE A TURNEULUI: 10.00
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: loco(pana-n ora 09.30)si forum
ORGANIZATORI:Turcu Florin(0745334948)si Vlase Ciprian

...locurile 1-4 vor fi sponsorizate in bani de SC. VRANCART SA.

LOCUL 1: 250 LEI
LOCUL 2: 150 LEI
LOCUL 3-4: 100 LEI

...deci in final premiile acordate de SC. VRANCART SA vor fi de 700 ron
pt locurile 1-4 .

LOCUL 1 : 300 RON

LOCUL 2 : 200 RON

LOCUL 3-4 : 100 RON

...PLUS O MICA GUSTARE(sandwich)!! 8)

.....am sa va rog sa va inscrieti si pe forum pt a sti in mare cati participanti vor fi :!:

taxa nu e batuta in cuie,poate fi si 15 si 10lei,asta in functie de nr-ul participantilor!

Succes baieti! Cu asemenea premii..300 de RON locul I chiar ca-ti vine sa participi, dar sa mai si castigi. De asemenea bravo sponsorilor
La Constanța sponsorii sunt tot participantii saracii in numar de vreo 20 si ceva, iar premiul I nu-ti ajunge decât de o bere cu prietenii, iar locul II - stai de dou? ori mai mult la masa de joc si GATA!

FUN a spus:
Succes baieti! Cu asemenea premii..300 de RON locul I chiar ca-ti vine sa participi, dar sa mai si castigi. De asemenea bravo sponsorilor
La Constanța sponsorii sunt tot participantii saracii in numar de vreo 20 si ceva, iar premiul I nu-ti ajunge decât de o bere cu prietenii, iar locul II - stai de dou? ori mai mult la masa de joc si GATA!

Adjud-ul e destul de aproape de Costanta, deci ma astept ca o delegatie de acolo sa participe la Adjud la turneu........

Aviz amatorilor de curs? lung?...totusi!! Dupa cunostintele mele cozmetizate dupa GPS-ul zonei, un dus - intors fara stationarea la meci face egal cu aproximativ 800 si chiar mai bine de km pana la Adjud, daca nu e vorba de alta localitate decat cea de dupa Bacău cum urci la deal?

FUN a spus:
Aviz amatorilor de curs? lung?...totusi!! Dupa cunostintele mele cozmetizate dupa GPS-ul zonei, un dus - intors fara stationarea la meci face egal cu aproximativ 800 si chiar mai bine de km pana la Adjud, daca nu e vorba de alta localitate decat cea de dupa Bacău cum urci la deal?

E mai putin decat 1400 de km dus-intors cat am facut eu ca sa ajung acolo anul trecut................

Salut!
Din M-Ciuc venim doi deocamdata:

Farkas Lorant
Pui Daniel

Ne vedem acolo, succes!!

Turneu A la Adjud pe 28 aprilie

Turneu A la Adjud pe 28 aprilie

Din București doua persoane deocamdata :

Silviu Niculae
Laurentiu Dinu

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back