Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

diferente intre diferitele tehnologii pentru fetele donic

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • diferente intre diferitele tehnologii pentru fetele donic

    As vrea sa stiu si eu care sunt diferentele dintre cele 4 tehnologii de la donic si cam ce imi recomandati voi. Respectiv: Donic Acuda S3, Donic Coppa X3 (Tehnologia FD3), Donic Baracuda Big Slam, Donic Desto F3 Big Slam (Tehnologia New Formula), DONIC Coppa Speed MS (Tehnologia Sound System), Donic Vario (Tehnologia Classic). Multumesc anticipat!

  • #2
    nu stiu daca are vreo relevanta, insa exista un spot publicitar de la Donic despre seria Acuda.
    Boys, be ambitious !

    Comentariu


    • #3
      Postat în original de TimeShift Vezi post
      nu stiu daca are vreo relevanta, insa exista un spot publicitar de la Donic despre seria Acuda.
      ms de rasp. mai mult m-ar interesa care dintre aceste tehnologii mi-ati recomanda voi pt ca pe foaie aceste fete au cam aceleasi proprietati si nu stiu ce sa aleg.

      Comentariu


      • #4
        Fetele pe care tu le-ai enumerat mai sus au viteze, efecte (spin) si nivele de control foarte foarte diferite... daca tu nu ne spui cam pe unde esti tu si ce intentii ai in aceasta faza, din text nimeni nu va putea sa iti faca o recomandare care sa te nimeresca cu o probabilitate mare de succes.. tu pe lemn va trebui sa lipesti o fata care sa se potriveasca cu stilul tau de joc si cu nivelul tau de acum, nu cred ca vei pune pe lemn o tehnologie, iar daca zici ca nici nu prea iti trebuie backhand dupa cum ai scris in semnatura chiar ca te cautam prin ceata
        Nittaku violin​Fastarc C-1 / Fastarc S-1

        Comentariu


        • #5
          Postat în original de adishorul Vezi post
          Fetele pe care tu le-ai enumerat mai sus au viteze, efecte (spin) si nivele de control foarte foarte diferite... daca tu nu ne spui cam pe unde esti tu si ce intentii ai in aceasta faza, din text nimeni nu va putea sa iti faca o recomandare care sa te nimeresca cu o probabilitate mare de succes.. tu pe lemn va trebui sa lipesti o fata care sa se potriveasca cu stilul tau de joc si cu nivelul tau de acum, nu cred ca vei pune pe lemn o tehnologie, iar daca zici ca nici nu prea iti trebuie backhand dupa cum ai scris in semnatura chiar ca te cautam prin ceata
          A vrut sa spuna ca nu ii trebuie fata pentru BH deoarece are deja. (cred)
          Se pare ca ai o semnatura cam ambigua, NuSeek
          www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
          http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

          Comentariu


          • #6
            Noua tehnologie FORMULA Donic generatia a treia - FD 3.
            Noua serie ACUDA începe cu cea mai rapida versiune, ACUDA S1. ACUDA este o fața adecvata pentru un joc foarte agresiv, cu accent pe spin maxim. Buretele a fost ingenios conceput cu pori mai deschiși pentru acest tip de joc. Noul X1 COPPA Turbo (Platin) si COPPA X1 (Gold) sunt de asemenea, concepute special pentru atacatori, dar tind sa fie chiar mai rapide. Versiunile mai moi ACUDA S2 si S3, precum si COPPA X2 (Soft Platin) si COPPA X3 (Silver) sunt relizari deosebite deoarece fețele atât de moi ca acestea nu au fost niciodata atât de rapide si nu a fost niciodata atât de placut sa joci cu ele. Fara lipire cu speed glue. Fara tuning, fara jonglerii. Era tenisului de masa modern a început. Mai multa distractie. Distractie pura în joc. Victorii oneste.
            Generatia urmatoare de fețe combina totul:
            FD 3 FORMULA Donic - a treia generatie
            - Durata de viata Plus: Numarul de ore posibile de joc va fi majorat cu aproximativ 50%.
            - Catapult PLUS: Efectul catapulta al buretelui cu noii pori mari, ofera mai multa precizie atunci când returnezi, chiar si în pozitii dificile.
            - Tensiunea PLUS: Tensiune interioara âmbunatațita implica sentimentul de chiar mai multa energie "speed glue".
            Donic ACUDA S1
            Cu aruncare maxima. ACUDA S1 este o fața foarte rapida, cu calitati deosebite de spin. Aproape sau departe de masa, este posibil sa jucati "loop-loop", ca în zilele fețelor lipite cu spee glue. în ciuda buretelui mediu dur ACUDA S1 este usor controlabila si are un simț minunat. Puteti conta pe ACUDA S1 chiar si într-o situatie deranjanta. Aceasta fața poate ca este rapida, dar controlul mingii este excelent. Caracterul de baza: optimizata pentru spin - fața rapida de mare precizie. Recomandat pentru: atac agresiv, atac la prima minge, aproape de masa.
            Donic S2 ACUDA
            Fața ideala pentru jucatorii de atac care au utilizat anterior fețe moi cu speed glue. S2 este o fața ACUDA rapida cu un burete mediu moale cu pori mari. Acest lucru produce viteze mari si are un sunet unic puternic. S2 ACUDA este potrivita atât pentru jocul aproape de masa cât și de la distanta de masa. Va produce un avantaj în duelurile top spin - top spin. Aceasta fața este deosebit de placuta la joc din cauza simțului sau precis. Duritate burete: mediu moale. Caracteristicile de joc: optimizat pentru spine, moale si rapid, cu un control perfect. Recomandat pentru: Allrounderi puternici și jucatorii atac:
            Donic ACUDA S3
            Ca si alte fețe din seria ACUDA, ACUDA S3 produce un spin excelent. Buretele foarte moale marește simțul și sunetul si ofera o viteza suficienta pentru spinuri puternice si un joc pozitiv de blocare. Jocul cu Donic ACUDA S3 va garanta succesul si placerea. Are un sunet unic! Burete duritate: moale Caracteristicile de joc: optimizata pentru spin, rapid, asociata cu un sunet perfect. Recomandat pentru: jucatori de spin si Allround care au nevoie de un control excelent.
            Donic COPPA X1 Turbo (Platin)
            Viteza si spin maxime. Fata de predecesorii sai, noua serie COPPA va produce mai mult spin si un arc mai mare la viteza maxima. COPPA X1 Turbo este adecvat în special pentru topspin de la distanța de masa. în comun cu toate fețele noi din seria FD3, COPPA Turbo X1 se va asigura ca jocul este mai precis si mai putin predispus la erori. Caracteristici de baza: optimizata pentru viteza, fața de mare precizie cu spin extrem. Stilul jucatorului: ofensiv, contra spin rapid, joc la semi- distanța.
            Donic COPPA X1 (Gold)
            Precizie maxima de atac. Variatie a seriei COPPA X cu un burete mediu dur. Control chiar mai bun al mingii și simț cu viteza si spin ridicat. Precizia si controlul lui COPPA X1 este unic. Fața ideala pentru cei mai multi jucatori de atac. Caracteristici de baza: fața rapida de ?nalta precizie cu spin, atingere perfecta. Stilul jucatorului: ofensiv cu topspin rapid, joc la semi distanța.
            Donic COPPA X2 (Platin Soft)
            Acest nou COPPA X2 ofera un bun echilibru între un tenis de masă de atac si un allround agresiv. Fie ca cineva joaca aproape sau departe de masa, viteza, spinul și controlul vin în mod natural. Viteza este desigur încorporata dar durabilitatea a fost de asemenea crescuta. Un bonus este ca aceasta fața este bine adaptata pentru a produce energie pentru un jucator puternic de rever. Duritate burete: mediu moale. Caracteristici de baza: Fața bine echilibrata, oferind atât viteza cât si control. Recomandat pentru: Power-Allround, Spin, Block si Smash.
            Donic COPPA X3 (Silver)
            Aceasta fața evoca amintiri din vremurile speed glue! Sunetul Mega puternic al lui COPPA X3 și viteza ușor de controlat va oferi o mare placere. Aceasta fața ofera un control perfect și este potrivita pentru un joc de topspin activ din toate pozitiile. Cu Donic Coppa X3 este foarte ușor de jucat. Jucatorii Allround vor descoperi asemenea o âmbunatatire în jocul lor. Duritate burete : moale Caracteristicile de baza: Foarte moale cu control superb si un sunet unic. Recomandat pentru: Jucatori Allround care au nevoie de un control bun plus de viteza.
            ---------- Post added 02-Nov-2011 at 12:10 ----------
            Selecție fețe din seria Donic Formula:
            Mai jos sunt descrieri de baza pentru a va ajuta sa alegeti între fețele Donic Formula cu efect de speed glue:
            Coppa JO Platin:
            Duritate burete: tare -
            Jucatorii care acorda o mare importanta dinamicii si rotației returnarii serviciului.
            O alternativa pentru jucatorii care obișnuiau sa lipeasca cu speed glue urmatoarele fețe Donic: JO Waldner, Coppa (mai mare importanta dinamicii/ vitezei), Vario, Sonex JP
            Coppa JO Gold
            Duritate burete: tare
            Jucatorii care acorda o mare importanta dinamicii și topspinului
            O alternativa pentru jucatorii care obișnuiau sa lipeasca cu speed glue urmatoarele fețe Donic:
            JO Waldner, Coppa, mai mare importanta dinamicii/ vitezei), Vario, Sonex JP
            Coppa JO Platin Soft
            Duritate burete: medie
            Jucatorii care acorda o mare importanta dinamicii, rotatiei, sunetului si simțului.
            O alternativa pentru jucatorii care obișnuiau sa lipeasca cu speed glue urmatoarele fețe Donic: Coppa, Coppa JO, Sonex JP soft, Vario Cooper S
            Desto F1
            Duritate burete: mediu +
            Jucatorii care acorda o mare importanta dinamicii si spin-ului cu un simț oarecum mai dur atunci când lovesc mingea
            O alternativa pentru jucatorii care obișnuiau sa lipeasca cu speed glue urmatoarele fețe Donic: Coppa, Coppa JO, Sonex JP (puternic lipite)
            Sonex JP Gold
            Duritate burete: medie -
            Jucatorii care acorda o mare importanta dinamicii, spinului si sunetului, dar prefera fețe mai moi
            O alternativa pentru jucatorii care obișnuiau sa lipeasca cu speed glue urmatoarele fețe Donic: Sonex JP soft, Vario Cooper S, Coppa, Vario Soft
            Coppa JO Silver
            Duritate burete: moale +
            Jucatorii care acorda o mare importanta spinului / vitezei, sunetului si controlului
            O alternativa pentru jucatorii care obișnuiau sa lipeasca cu speed glue urmatoarele fețe Donic: Vario soft, Coppa Tenero, Gallardo sound
            Coppa JO Silver are mai mult spin și este mai rapida decât Desto F2
            Desto F2
            Duritate burete: moale +
            Jucatorii care acorda o mare importanta spinului/ vitezei si controlului
            O alternativa pentru jucatorii care obișnuiau sa lipeasca cu speed glue urmatoarele fețe Donic: Vario soft, Coppa Tenero, Gallardo sound
            Desto F2 se simte un pic mai dur decât JO Silver
            Desto F3
            Duritate burete: moale
            Jucatorii care acorda o mare importanta spinului și controlului foarte bun.
            O alternativa pentru jucatorii care obișnuiau sa lipeasca cu speed glue urmatoarele fețe Donic: Gallardo sound, Gallardo Power Sound, Vario soft (o mai mare importanta controlului)
            Desto F3 joaca un pic mai dur decât F3 Big Slam
            Desto F3 Big Slam
            Duritate burete:: moale -
            Jucatorii care acorda o mare importanta pentru sunetului extrem, spinului și controlului foarte bun:
            O alternativa pentru jucatorii care obișnuiau sa lipeasca cu speed glue urmatoarele fețe Donic: Gallardo sound, Gallardo Power Sound, Coppa Tagora
            Desto F3 Bigslam joaca un pic mai moale si cu mai mult simț, dar cu aceeasi viteza ca si F3.
            Cu toate acestea creeaza un pic mai mult spin.
            DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
            BH: DONIC ALLIGATOR DEF
            FH: DONIC ALLIGATOR ANTI

            Comentariu


            • #7
              Daca te intereseaza, am la vânzare o pereche de fete Donic Coppa X2 Platin Soft, în stare foarte buna. înainte de a juca cu Donic Coppa X2 Platin soft am jucat cu Acuda S1 max. Nu ?ti cunosc stilul de joc, dar daca faci atât aparare cât si atac (allrounder), fetele pe care le am eu la vânzare sunt o alegere mai potrivita. Ca o opinie proprie, aceste noi tehnologii sunt mai mult reclame care sa puna în evidenta faptul ca firma scoate mereu câte ceva nou care sa înlocuiasca cu succes caracteristicile atinse de fete atunci când folosirea speed glue era permisa. ?i nu în ultimul rând, Adishorul are mare dreptate atunci când spune ca tu vei lipi pe lemn o fata si nu o tehnologie.
              Daca esti interesat de fetele pe care ti le-am propus la un pret rezonabil, citeste threadul de mai jos:
              http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ft-grosime-2.0

              Comentariu


              • #8
                Tehnologia Donic Sound System
                Noua tehnologie de fețe Donic. Gallardo POWERSOUND si Gallardo SOUND constau dintr-o combinatie de burete natural si sintetic, dezvoltat din cea mai noua tehnologie japoneza pentru fețe de paleta. Bureti naturali si sintetici sunt adesea combinați pentru a asigura o fața mai dinamica. Daca proportia de burete sintetic este prea mare, fața va fi extrem de elastica, dar se va destrama cu usurinta. De aceea necesita o tehnica speciala de a combina diferite tipuri de burete sintetic, fara a pune în pericol durata de viata a fețelor. Acesta este secretul Noului Sound System de la Donic: Este foarte elastic, are un sunet distinct puternic, este extrem de puternic si rapid, dar controlul mare este asigurat datorit[ cauza bureti special selectați. Acest lucru duce la un simț fantastic, plus o durata de viata mai lunga a fețelor.
                DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
                BH: DONIC ALLIGATOR DEF
                FH: DONIC ALLIGATOR ANTI

                Comentariu


                • #9
                  Postat în original de Sil Vezi post
                  Daca te intereseaza, am la vânzare o pereche de fete Donic Coppa X2 Platin Soft, în stare foarte buna. înainte de a juca cu Donic Coppa X2 Platin soft am jucat cu Acuda S1 max. Nu ?ti cunosc stilul de joc, dar daca faci atât aparare cât si atac (allrounder), fetele pe care le am eu la vânzare sunt o alegere mai potrivita. Ca o opinie proprie, aceste noi tehnologii sunt mai mult reclame care sa puna în evidenta faptul ca firma scoate mereu câte ceva nou care sa înlocuiasca cu succes caracteristicile atinse de fete atunci când folosirea speed glue era permisa. ?i nu în ultimul rând, Adishorul are mare dreptate atunci când spune ca tu vei lipi pe lemn o fata si nu o tehnologie.


                  Daca esti interesat de fetele pe care ti le-am propus la un pret rezonabil, citeste threadul de mai jos:
                  http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ft-grosime-2.0

                  multumesc de sfat si de oferta dar fetele nu le achizitionez acum ci peste 1 luna

                  ---------- Post added 02-Nov-2011 at 21:18 ----------

                  Postat în original de Sheshu Vezi post
                  Tehnologia Donic Sound System
                  Noua tehnologie de fețe Donic. Gallardo POWERSOUND si Gallardo SOUND constau dintr-o combinatie de burete natural si sintetic, dezvoltat din cea mai noua tehnologie japoneza pentru fețe de paleta. Bureti naturali si sintetici sunt adesea combinați pentru a asigura o fața mai dinamica. Daca proportia de burete sintetic este prea mare, fața va fi extrem de elastica, dar se va destrama cu usurinta. De aceea necesita o tehnica speciala de a combina diferite tipuri de burete sintetic, fara a pune în pericol durata de viata a fețelor. Acesta este secretul Noului Sound System de la Donic: Este foarte elastic, are un sunet distinct puternic, este extrem de puternic si rapid, dar controlul mare este asigurat datorit[ cauza bureti special selectați. Acest lucru duce la un simț fantastic, plus o durata de viata mai lunga a fețelor.
                  multumesc de informatii. ce vreau eu defapt este sa stiu daca intr-adevar tehnologia fd3 este mai buna decat new formula sau este doar o chestie de marketing asa cum a zis si "Sil". In momentul de fata joc cu un lemn OFF- destul de moale si Samba FH, Vario Soft BH (deci 2 fete clasice fara efect SG inclus). As vrea ceva mai rapid pe FH si o leaca mai tare decat Samba, iar pe BH putin mai moale si mai incet decat pt FH. nu e bine asa?
                  ---------- Post added 02-Nov-2011 at 21:24 ----------
                  am uitat sa precizez ca nu trebuie ca fata sa fie obligatoriu de la donic. pt FH ma tenteaza si razka 7 soft (ce parere aveti se incadreaza in ce am scris mai sus?), iar pt BH nu stiu ce sa aleg...
                  Ultima editare de NuSeeK; 02.nov.2011, 21:19.

                  Comentariu


                  • #10
                    Deci daca nu ne spui cum joci nu cred ca te putem ajuta. Toate fetele sunt bune la ceva. Depinde ce vrei tu. Eu am jucat cu Butterfly multa vreme, am trecut la Donic si acum am si o paleta cu fete chinezesti care-mi place foarte mult. Partea buna la aceste fete este ca daca nu-mi place o combinatie le arunc si incerc altceva. Asa ca daca vrei sfaturi spune ce vrei. Daca esti incepator ia ceva de control, un lemn Allround si dupa ce progresezi pui niste fete mai de viteza. Cel mai bine este sa mergi la un turneu organizat aproape de tine si sa rogi baietii sa te lase sa incerci paletele lor. Si vezi ce ti se potriveste. A si apropo... chestia cu semnatura ta este cel putin ciudata.
                    Ultima editare de Sheshu; 02.nov.2011, 21:35.
                    DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
                    BH: DONIC ALLIGATOR DEF
                    FH: DONIC ALLIGATOR ANTI

                    Comentariu


                    • #11
                      semnatura e pusa la misto (aluzie la aia care pun t05, t05 doar asa sa se laude), o sa o actualizez acum cu echipamentul care joc.


                      Stilul meu e echilibrat usor orientat spre atac, imi place sa pun pe masa de oriunde, si de aproape si de la distanta, nu am tehnica excelenta insa am un timp de reactie foarte bun si asta e principalul meu atuu. Nu imi place jocul drept, mi s-ar potrivi ceva cu care sa dau spin, topspin foarte usor sa ma ajute in rally-uri, nu sa imi dau duhu' sa imi intre mingiile cum trebuie (am intalnit si astfel de fete, nu radeti) ) si sa pot sa dau si un chop la nevoie. Banuiesc ca pt stiul meu s-ar potrivi niste fete asa cum am zis in postul de mai sus.

                      La lemn m-am gandit si cred ca pe acesta o sa il iau: DONIC Appelgren Allplay Senso V1

                      Astept pareri, multumesc!
                      Ultima editare de NuSeeK; 02.nov.2011, 22:42.

                      Comentariu


                      • #12
                        Ce iti displace la 729 Bomb pe care il ai de la mine?
                        www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
                        http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

                        Comentariu


                        • #13
                          Cred ca numai Dl. Tibi poate gasi o combinatie asa cum vrei tu. Ai incercat sa vorbesti cu dansul?
                          Pentru Donic si Xiom ti-l recomand cu caldura. Are numarul de telefon pe forum.
                          DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
                          BH: DONIC ALLIGATOR DEF
                          FH: DONIC ALLIGATOR ANTI

                          Comentariu


                          • #14
                            Daca vrei sa pui pe masa si mingi de la distanta cu topspin (3-4 m fata de masa) un lemn ALL sau ALL+ nu te va ajuta...iti trebuie cel putin un OFF- pentru distanta aia...deci va trebui sa te decizi unde iti place sa joci cel mai mult si in ce fel (aproape de masa, departe de masa, cu lovituri drepte, cu capace, cu topspin, cu chop, cu topspin de pe masa etc.) si dupa ce decizi asta si esti 200% sigur ce vrei de la sportul asta si de la tine, abia atunci iti alegi un lemn si fete potrivite stilului tau. Just my 2 cents...
                            --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
                            --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

                            Comentariu

                            Who has read this thread:
                            Procesare...
                            X