ANULAT Turneu " A " la Gura Humorului ANULAT

Dakiro

Coordonator Onorific
TURNEUL DE LA GURA HUMORULUI SE ANULEAZA !!!

Iarasi imi cer scuze pentru neplacerile pe care vi le-am produs. Din cauze obiective acest turneu se anuleaza deoarece datorita temperaturilor foarte scazute din ultima saptamana coloana de apa care alimenteaza sala de sport a inghetat undeva intre oras si complexul turistic. Cu toate eforturile depuse de catre autoritatile locale si cei de la regia apelor problema nu a fost rezolvata. Ma simt nevoit sa anulez turneul fiind in imposibilitatea de a da drumul la centrala , de a asigura o temperatura optima conditiilor de joc, deasemenea functionarea grupurilor sanitare este periclitata.
Sper ca aceasta problema sa se rezolve cat mai curand pentru a putea organiza in cel mai scurt timp un nou turneu.
Multumesc mult pentru intelegere !
Dan Chirap

Ultima editare:
Rezervat inscrierilor si clasamentului.
Open:
1. Mosneagu Marius Fălticeni 20
2. Morosanu Vasile Suceava 24
3. Ursulean Florin Straja 36
4. Toma Iulian Brăila 53
5. Purdila Dan Fălticeni 140
Amatori:
1. Ursulean Vasile Straja 94
2. Marcu Vasile Vatra Dornei 141
3. Vlase Dorin Adjud 143
4. Gipsy King Alba Iulia 183
5. Chirap Dan Gura Humorului 196
6. Pogorevici Mircea Gura Humorului 671
7. Tatarau Tudor Gura Humorului 874
8. Geaman Pompiliu Adjud 1666
Copii:
1. Ursulean Daniel Straja 379

Ultima editare:
tot din Straja:

Ursulean Florin-open
Ursulean Vasile-amator(posibil ultimul turneu la amatori, regulamentul o sa ma oblige la open...ar fi si cazul):D
Ursulean Daniel-copii
Ursulean Geta-posibil spectator

Radu George - Marasesti - Amatori
Daca veniti dinspre Buzău si aveti un loc liber in masina , merg si eu ! 0734833684

Buna,
Inscrieri:
Amatori: Foca Dorin - locul 348 la data inscrierii
Copii: Foca Stefan - locul 465 la data inscrierii
Copii: Foca Ciprian - locul 523 la data inscrierii
Bafta

aloha dragilor....indiferent de vreme sau de vremuri..,incearca sa faca tot posibilul si sa ajunga pentru prima oara la Gura Humorului, dar mai ales pentru a vedea Manastirea Voronet in toata splendoarea ei, ..de la Alba Iulia GIPSY KING --Amatori-..Un salut voios din Ardeal.....LONG LIVE ROCK AND ROLL.

Privind de departe, am impresia ca minunea asta de statiune se pregateste special pentru turneul nostru de tenis de masă!
Toate facilitatile posibile sunt la indemana: ski,, sanie, plansa, punga, patinaj, piscina, drumetie, excursii, serbarile zapezii, spectacole, toate par pregatite sa primeasca amaturisti si prieteni gata de distractie intr-un week-end de vis!
Atatea posibilitati concentrate intr-un singur orasel care ne primeste cu bratele deschise, la mai putin de doua ore de Bacău, Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Bistrița!
Mai ca-mi vine sa urc in masina si sa conduc cale de 500 de km ca sa pot spune “Et in Arcadia ego!”

Buna Dan incerc ajung si eu acolo si sigur mai fie de la noi mai multe. Open Incepe la ora 14.00 nu asa am inteles.
Mehmet SENGOZ OPEN

Buna Dan incerc ajung si eu acolo si sigur mai fie de la noi mai multe. Open Incepe la ora 14.00 nu asa am inteles.
Mehmet SENGOZ OPEN
:shock::shock: Da Mehmet openul incepe la 14.00 da' cred ca acolo la Botoșani e frig tare rau , nu ca aici la Suceava unde numai la Ciprian acolo sus bate vantul...
Te asteptam cu drag ! ;)

Back
Sus