Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu A - BISTRITA - 03 martie 2012 - Open+Amatori

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • DOMNILOR ORGANIZATORI FELICITARI. Meritati si dumneavoastra o medalie,dar adevarata si mare cat inima dumneavoastra. Domnule APIAN meritati tot ce este mai bun pentru tot ceea ce ati facut.Fiti sigur ca o sa aveti si nemultumiti dar assta duce la progres . FELICITARI
    ---------- Post added 04.03.2012 at 09:01 ----------
    Domnilor care ati facut poze va rog postatile , nu am avut aparatul la mine si mi-ar parea nespus de rau daca nu asi salva niste poze .Va multumesc
    Blade . PHOTINO
    Fh. Tibhar ev. Mx-p
    Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

    Comentariu


    • hai clujul , a inviat din nou jocul clujenilor si nu numai si din judetul cluj. BRAVO
      Organizare excelenta FELICITARI

      Comentariu


      • Felicitari Silviu pt castigarea turneului Open!

        Comentariu


        • Ultima editare de FlorinBN; 04.mar.2012, 23:56.

          Comentariu


          • Felicitari participantilor,invingatorilor si in special lui Forin si Dorel gazde de exceptie.

            Comentariu


            • Bravo Silviu !!!
              BTY-----Fx 05

              Comentariu


              • Turneu de nota ZECE!Bravo Florin! Te iertam pentru "asteptarea" neprevazuta pentru ca ne-a-ti oferit ,tu si Marius,un meci demn de o finala!!!Sunt convins ca nu-l vei uita curand,dar asta este!Am participat la cel mai tare turneu din Ardeal din anul acesta,unde toate au fost la superlativarticipare,logistica si organizare!Au fost multe meciuri "pe muchie" la open dar si la amatori,foarte multe partide spectaculoase si cu rasturnari incredibile de la 2-0(campionul "ratarilor" de azi fiind,din pacate pentru el,prietenul nostru din Sighișoara Gabi Tipser!!).Felicitari invingatorilor,cei mai buni de data aceasta,bravo invinsilor(care au stiut sa piarda cu demnitate!).
                Un cuvant de incurajare pentru colegii mei din Agnita,in special cei doi copii prezenti in "premiera" la un turneu de asemenea anvergura si care nu s-au facut de "rusine".O remarca particulara ,plina de admiratie si respect ,pentru "micutul" clujean Mihai Pop caruia ii urez mult succes in activitatea sportiva de performanta!Sunt convins ca vom auzi tot mai des numele lui in lumea tenisului de masa romanesc si international!
                Va salut cu respect pe toti!La buna REvedere!
                I love table tennis !

                Comentariu


                • Dupa parerea mea numele finalistilor nu este mare surpriza, deja se stia din start ca locurile 1 si 2 sunt ocupate. Mai degraba eu as vrea sa-l felicit pe Dorel si pe Catalin care au reusit sa obtine locurlie libere ramase din primi 4. Dar nu ne dam batuti, incercam si data viitoare sa jucam cel mai bun tenis al nostru, ca sa ajungem cat mai sus "posibil". In rest felicitari organizatorilor, intotdeauna ne face mare placere sa venim la voi!

                  Comentariu


                  • Un turneu spectaculos si de nota zece ca organizare.
                    Eu personal multumesc tuturor care m-au sustinut pana la sfarsit, sincer nici acuma nu-mi vine sa cred ca am reusit sa revin de la 0-2 in semifinala contra doctorului Ciobanu Gabriel. Niciodata n-am jucat atat de mult la un concurs, ultimele 4 meciuri ale mele au fost toate 3-2.
                    Felicitari tuturor castigatorilor!
                    Sa ne vedem cu bine.
                    PS:Rog foarte mult pe cei care au filmat si au facut poze sa posteze aici. Mersi mult
                    Blade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
                    Backhand> Yasaka Raksa 9
                    Forehand> Yasaka Raksa 7

                    Comentariu


                    • Un turneu excelent, o organizare impecabila si participanti de exceptie. Totul la superlativ!!! Bravo Bistrița, bravo Florin!!!

                      Comentariu


                      • Cu atitea laude, ma faceti sa-mi para rau ca nu am venit. Dar si la Timișoara a fost la fel de frumos. Aceleasi gazde bune si primitoare , ca si la Bistrița.
                        Felicitari participantilor si cistigatorilor, dar mai ales organizatorilor !

                        Comentariu


                        • Multumesc domnule toth , va saluta de la dorna marcu cu stima
                          Blade . PHOTINO
                          Fh. Tibhar ev. Mx-p
                          Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

                          Comentariu


                          • TEnergy 05 FX // Timo Boll ALC 30th A // TEnergy 05 FX

                            Comentariu


                            • Postat în original de Kantor Imre-Zoltan Vezi post
                              Un turneu excelent, o organizare impecabila si participanti de exceptie. Totul la superlativ!!! Bravo Bistrița, bravo Florin!!!
                              Ma alatur si eu celor zise aici foarte bine de domnul KANTOR si le doresc organizatorilor sa o tina tot asa pe viitor si sa organizeze cat multe (dese) concursuri.De asemenea multumesc diriguitorilor acestui concurs pentru frumoasele premii oferite.
                              Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
                              Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

                              Comentariu


                              • ma simt mîndru și eu pentru un lucru nu lipsit de importanța: am avut onoarea și placerea sa joc în aceeași grupa cu doi dintre cei mai buni, în cazul asta locul 1 și locul 3! ce și-ar putea dori mai mult un „profan” ca mine în ale tenisului de masa?!? n-am valoare nici cât negru sub unghie, dar atrag valorile, iar asta îmi este mai mult decât o consolare! în condiții normale, oamenii aștia n-ar fi pierdut probabil 5 minute din timpul lor ca sa oboseasca degeaba fugind dupa mingile lovite aiurea de mine...! competiția, ?nsa, i-a obligat... eu le mulțumesc în primul rând pentru ca au ramas la masa ca sa suporte chinul de a juca 3 seturi în compania mea!!
                                domnule Zoli (Zolike....așa-i spuneam eu colegului meu de banca din clasa a 12-a de liceu), cu seriozitatea dumneavoastra și cu tenisul „curat” pe care-l jucați m-ați facut din nou sa vreau sa ?nvaț neaparat tenis de masă...
                                domnule doctor Ciobanu, cu umorul nelipsit și...„incomparabil” pe care-l adaugați mereu celorlalte calitați necesare oricum în sportul asta, m-ați facut sa gîndesc din nou ca merita sa pleci de acasa pe drumurile țarii și sa speri ca acolo unde ajungi vei gasi o sala plina din care sa poți „alege” doar ?ntorcând ușor privirea...
                                oameni cu suflet de copil, dar cu caractere extraordinare!!! nu știu daca toata lumea va fi de acord, dar cred ca fiecare din noi ar trebui sa-și ia la masa de joc, împreuna cu husa în care ține paleta, o palarie...., iar de câte ori simte ce-am simțit eu sa faca gestul acela simbolic pe care unii îl uita uneori!!!... poate la mine faptul ca gîndesc așa se datoreaza lipsei totale de „cunoștințe” în ale acestui sport, iar atunci tot ce-mi ram?ne de facut este sa am tot timpul „palaria” la mine!
                                ...dar mai observ ceva în acest forum....nu știu daca e doar o întâmplare sau chiar așa simt oamenii nu se mai simte dorința aceea permanenta a tuturor de a critica neaparat ceva dupa orice turneu; observ ca oamenii au ales sa caute în experiența avuta la Bistrița acele momente placute și cu efect pozitiv și sa vorbeasca doar despre ele....e fantastic ca se întâmpla așa. și probabil de aceea am postat și eu acum în „stilul” asta, cu intenția „subconștienta” de a influența oarecum lumea sa lase tema asta așa cum e...sa nu se gîndeasca deloc la ce „n-a ieșit bine” în sala de la Bistrița.

                                și de fapt cred ca prin asta se deosebesc turneele AMATUR de orice fel de alta competiție „oficiala”: în locul dorinței permanente de a ajunge undeva pe niște podiumuri și de a învinge orice adversar, aici avem acea „palarie imaginara” și acel „gest simbolic” pe care-l facem toți pâna la urma macar odata...
                                sa ma iertați de v-am plictisit a nu știu câta oara...!

                                Comentariu

                                Who has read this thread:
                                Procesare...
                                X