Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

PandeMie!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • PandeMie!

    Strangerea mainii drepte e o traditie care a pornit din Grecia Antica si arata ca persoana nu e inarmata. Pupatul pe obraz, s-a format in timpul Revolutiei Franceze, ca obicei republican bazat pe principiile: libertate, egalitate, fraternitate. Amintesc de aceste lucruri pentru a accentua faptul ca unele obiceiuri raman, chiar daca motivele pentru care au fost initiate dispar. Insa, pentru orice invat exista dezvat. Si mi-am dat seama ca aceste contacte fizice, care tin de eticheta, sunt pe cale de disparitie zilele trecute cand m-am reintalnit cu un prieten drag si am vrut sa-i strang mana si sa-l imbratisez. Reactia lui de jucator defensiv parca a umbrit orice comunicare si nu am mai putut tine o discutie lunga si echilibrata asa cum mi-as fi dorit. Nu numai ca aceasta moda noua injectata ne indeparteaza dar ne si intraineaza. Uitam sa mai zambim si culmea o facem intrun mod atat de constient. AmaTurul ar mai putea face ceva in aceasta privinta dar trebuie sa redevina acea familia primitoare cu reguli nu de armata ci de bun simt. Propun reintoarcerea la inocenta. Aceptati omul de langa voi si nu jucatorul. Lasati-l liber sa joace cu ce doreste si cum doreste. Va fi din nou bine. Pentru toti. Stima!
    Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

  • #2
    Apelul ministrului Ionuț Stroe: “Deschideți sălile și bazele sportive. Se poate practica orice sport, dacă respectați legile”
    Citește întreaga știre.....sa ne revedem cu bine !

    Comentariu


    • #3
      O mică "corectură". Nu se poate practica orice sport dacă respectăm legile. Există sporturi unde protagoniștii se apropie foarte mult, chiar intră in contact direct. Acolo nu se pot respecta toate legile...

      Comentariu

      Who has read this thread:
      Procesare...
      X