Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

inchis

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #26
    inchis
    Ultima editare de husarul; 11.aug.2021, 21:34.

    Comentariu


    • #27
      Postat în original de husarul Vezi post
      Nu fac concurenta niciunui producator celebru, asa cum nu se poate compara o masa de lemn, facuta de cineva in atelierul propriu, la comanda, cu una din Ikea, chiar daca cea din Ikea e de cea mai buna calitate. Nu bag pe gat nimanui nimic. Doar ca sa stiti, in cei 100 de euro nu exista profit, atat costa materialele. Producatorii mari cumpara cantitati uriase si beneficiaza de discounturi, insa cineva care face hand made, cumpara de 1000 euro furnir exotic, care nu se gaseste la noi, eu folosesc adeziv import SUA, carbon si ZLC import, la care am platit vama, transport etc. Ce fac, fac din pasiune.


      cand ceri 500 de lei pe un lemn, pe un forum de jucatori de tt, fix concurenta faci marilor branduri si cand negi asta crezi ca noi nu stim cu ce se mananca acele produse!

      Evident ca se vor face comparatii pret-produs. Deci se va pune probl calitatii acelui lemn.

      Dar daca dvoastra credeti ca argumentul fac totul din pasiune fara profit e arhisuficient (oare de ce nu scoateti lemne din pasiune la 100-200 de lei?!), ori "va amagiti" ori incercati sa ii amagiti pe eventualii cumparatori ...

      Si la 200 de lei ati face concurenta, ptr ca sunt cel putin 2-3 branduri care vand lemne la banij astia! So?

      Ps: daca urmariti sa faceti ceva serios si de viitor, tre sa reganditi totul, incepand cu raportul calitate-pret. Un brand se cladeste in timp, cu pasi mici, cu produse mai accesibile fata de concurenta si la o calitate cel putin egala, nu cu produse la preturi care te invita sa cumperi ce e deja VERIFICAT!

      BAFTA!



      Viscaria
      FH - tenergy 05
      BH - tenergy 05 fx

      Comentariu


      • #28
        1. Nu am cerut 500 lei pe niciun lemn pe acest forum. Dimpotriva, am dat lemne pe forum, la sectiunea vanzare-cumparare, cu tot cu fete, la 400 lei, Practic, unele lemne au fost aproape gratis. Pretul vazut este pe site, ori site-ul este in engleza, nu va era adresat.
        2. Aveti dreptate, o sa modific toate preturile, o sa le pun la 60 lei, cine stie, poate le voi da gratuit. Multumesc de consultanta gratuita pentru cresterea unui brand.


        O zi buna!

        Comentariu


        • #29
          topic inchis, nu mai sunt interesat sa continui discutia, nu mai am energie pentru asa ceva.

          Comentariu

          Who has read this thread:
          Procesare...
          X