Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fete din magazin Decatlon

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Fete din magazin Decatlon

    Ce parere aveti de fetele aparute in DECATLON?
    Le-a probat cineva?

  • #2
    Nu stiu ce fețe sint, nu l-am vazut.
    Ce va pot spune e ca in Paris, la Dechatlon, pe linga multe alte marci am vazut Donic Acuda, Desto, am vazut si TEnergy (mai ramasesera niste exemplare de 25, restul se vindusera).
    Nu m-ar surprinde sa le aduca si in RO. Daca le comercializeaza in FR, de ce nu si in RO?
    Timo Boll ALC
    FH: DHS 3 NEO 2.2
    BH: DHS 3 NEO 2.2

    Comentariu


    • #3
      Par a fi fete vechi, greu vandabile. Nici felul in care stau aruncate nu ma face sa am prea mare incredere in ele. Iar pretul...
      Poate daca lasa din pret.
      TsE

      Comentariu


      • #4
        Am trecut pe la Tm, este si acolo acum DECATLON, si am vazut cate ceva dar nu este mare branza,,, TOT ERA NOU SI BUNE... ... ceva lemne si fete TIBHAR, si ceva fete de la Donic, dar la mare pret... .... haine de sport erau la pret bun,,, si multe altele...
        Ultima editare de leo33; 06.iun.2012, 10:50.

        Comentariu


        • #5
          In afara de joola energy x-tra totul este cu 30 mai mult.

          Comentariu


          • #6
            Dupa mine, magazinele DECATHLON de oriunde din România nu sunt decât o gluma proasta...M-am uitat acum cca 3-4 luni pe site-ul lor și...m-a luat fara sa vreau râsul...Culmea...managementului Decathlon mi s-a parut la rubrica Cariere...unde potențialilor viitori manageri de raioane, sau sectoare...li se cerea parerea...ce-ar trebui schimbat la diferitele secțiuni ale site-ului Decathlon...respectiv aranjarea produselor, preț, reduceri, promoții...Imaginea pe care o transmite Decathlon clientului potențial e cea a unui negustor...mai puțin simțit, total în afara jocului (de orice fel), care ia marfa de unde-o fi cu 50 de bani și-o vinde cu 5 lei...sa-i ram?na și lui ceva acolo...de vreun BMW X5 macar. Sincer vorbind, nu știu cum de rezista așa ceva pe piața...ce-i ține-n viața de fapt, ca vânzari pe la firmulița asta...nu știu, nu cred ca-s asaltați de mușterii...Nu mai spun ca am vazut ca și la promoții...prețul era mai mare decât a oricarui concurent de pe piața. în final, nu-i treaba mea ce fac ei cu marfa lor...dar dac-aș fi vreun cadru cu putere de decizie pe la vreun minister, i-aș acuza fațiș de tentativa de bancruta frauduloasa...
            Singura bila alba ce le-o pot acorda stimabililor de la Decathlon, o daruiesc celor care-au g?ndit vânzarea separata a blaturilor meselor de pingpong de picioarele meselor respective, reducând astfel mult cheltuielile în cazul achiziției unei mese de tenis de masă de competiție cu o suma semnificativa...caci de multe ori blatul cedeaza mai repede...nu picioarele meselor...
            Ultima editare de emil,braila; 06.iun.2012, 22:34.

            Comentariu


            • #7
              Ultima oara când am vizitat un magazin Decathlon în Franța a fost în 2004. Pe cât de mult m-am bucurat atunci când s-a deschis în Iași un magazin, pe atât de mare mi-a fost dezamagirea. Las la o parte comportamentul angajaților - fara alte comentarii. Marfa expusa la noi și modul de prezentare nu au nimic de a face cu ce se întâmpla în Franța, cel puțin magazinul Iași (?n altele din țara nu am intrat) nu se ridica nici macar la rangul de copie de franciza.

              Nu cunosc prea bine echipamentele pro pentru alte sporturi, dar cel puțin la tenis de masă lucrurile sunt sub orice critica. 90% din marfa este produsa de o firma al carui nume îmi scapa cu desavarșire. Cea mai buna masa este construita din PFL vopsit în albastru pe suport de profile de tabla pentru placi rigips, cu fileu built-in. Nici urma de fețe sau lemne de exemplu. Singurele chestii pro sunt niste huse de paleta Stiga, la un preț cu 50% mai mare decât pe site. Cum spune Emil mai sus, sentimentul încercat în magazin este de butic, un pic mai mare ce-i drept.

              BTW și un pic off topic: Am fost în Decathlon saptam?na trecuta pentru ca sunt preafericitul posesor al unui voucher de 400 lei, câștigat la un concurs de tenis de masă Vreau sa-mi fac un cadou, și anume o pereche de pantofi sport evident pentru tenis de masă. Singurele chestii mai rezonabile pe care le-am vazut au fost Adidas cu adiPrene în raionul pentru tenis de câmp, ?nsa din pacate talpa mi s-a parut foarte rigida, pur și simplu nu puteam sa ?ndoi laba piciorului. Mi-aș fi dorit ceva cu asics, dar nu am vazut. Aveți cumva alte idei/sugestii? Mulțumesc!
              TB ZLF & T05/T05FX

              Comentariu


              • #8
                Uita-te cu atentie. Cred ca vei gasi si Asics. Cel putin la Decathlon Cluj au vreo 3-4 modele.

                Comentariu


                • #9
                  Postat în original de anomis Vezi post
                  Uita-te cu atentie. Cred ca vei gasi si Asics. Cel putin la Decathlon Cluj au vreo 3-4 modele.
                  Pe moment am primit raspunsul ca nu au gama ASICS, dar sar putea sa primeasca in a doua jumatatea a anului.

                  Comentariu


                  • #10
                    (at)macoco & (at)antal denes: Pe www.decathlon.ro alegi magazinul dorit, apoi dai cautare dupa Asics si se poate vedea stocul curent din magazinul respectiv pentru fiecare model/masura in parte.
                    Eu zic ca preturile sunt bune, iar despre oamenii din magazin - e o chestiune care nu are legatura cu managementul neaparat. Personal, am gasit oameni OK, care m-au ajutat cand am avut nevoie, cel putin in magazinele de la București.
                    Altfel, la magazinul din Berceni se gasesc niste pantofi Stiga Pro cu vreo 150 de lei care sunt chiar ok (am cumparat o pereche).
                    Marfa de tenis de masă este mai scumpa decat la distribuitorii cunoscuti, dar nu foarte. Sunt lemne Tibhar, Donic, dar si Artengo, fete Joola (Energy X-tra este cea mai noua dintre ele), Tibhar, Artengo (nu cred ca sunt tensor sau similar, mai degraba sunt pentru speedglue). Chestii misto - adeziv pe baza de apa Artengo 500ml - 64 lei - destul de ok, cred ca lipeste cam tare (nu l-am probat, doar l-am vazut; Spring Fresh e mai ieftin si mai bun).
                    Mingile Cornilleau sunt, probabil, ok, Artengo sunt jalnice. Nittaku si Tibhar sunt foarte ok. Banda de cant este cam scumpa - cea de marca, insa banda Artengo este ieftina si buna. Robotii Buddy (daca mai sunt) sunt ieftini. Despre mese - sunt sigur ca sunt pentru toate gusturile, dar si ca sunt preturi mai bune in alte parti.
                    Despre incaltaminte: eu imi caut incaltaminte la oricare raion de sporturi indoor in Decathlon - la badminton, la volei, la handbal, futsal etc. Pot fi modele interesante din cand in cand si poti prinde oricand o reducere la o lichidare de stoc.
                    Blog de tenis de masă

                    Comentariu


                    • #11
                      La Dechatlon Militari au reduceri destul de ok la incaltaminte ... Am vazut Asics si Mizuno ( rara marfa ) !!!! reduse de la vreo 540 la 430 aprox si poate mai jos.... dar bineinteles nu la sectorul de tenis ci asa cum spunea Grasomega .. la alte sporturi.... Erau la Sfarsit Colectie, numerele incepeau de pe la 47 !!! - si se opreau la 39-40 dar nu cred ca aveau 2-3 perechi din fiecare si cred ca intre 40-43 se duc destul de repede ....Trebuie luat raion cu raion la puricat pt ca unele sunt aruncate si aiurea de cei care probeaza si le lasa de izbeliste.
                      Mingiile Cornilleau sunt ok la banii lor, bune de antrenament, eu unul prefer mingiile mai grele ... dar destul de echilibrate astea MADE in France....insa atentie la mingii, ca eu m-am tepuit cu un pachet luat in graba si neverificat, lipseau mingii !!! Atasta-i TARA.
                      Cat despre Dechatlon, cel putin cu mine au fost ok, mi-au rezervat, verificat si adus Asics din Franta repejor si mi-au facut si un megadiscout pe sfarsit de colectie.
                      Bafta
                      Cristake
                      Mizutani ZLC | MX-S

                      Comentariu


                      • #12
                        Mulțumesc tuturor pentru sugestii. Intr-adevar, pe situl lor am vazut o gama larga de produse in magazinul din Iași, dar ele nu sunt disponibile, se pot doar comanda. In privința încalțamintei am o mare problema de când eram copil, în sensul ca sunt lat de picior și nu-mi pot permite sa cumpar ceva fara a-l fi încercat în prealabil. Aș putea oare comanda în magazin pantofi sport de pe site, fara a fi obligat sa-i cumpar în cazul în care nu-mi vin? Sincer, nu prea cred, dar când ajung pe la ei întreb.
                        TB ZLF & T05/T05FX

                        Comentariu


                        • #13
                          La rezervare nu te obliga nimeni sa ii cumperi si din cate imi aduc aminte, rezervarea este in jur a 48 sau 72 ore.
                          Mizutani ZLC | MX-S

                          Comentariu


                          • #14
                            Preturile sunt... asa si asa. Am vazut si mai ieftin dar si mai scump!
                            Ultima editare de laky; 07.iun.2012, 13:32.
                            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

                            Comentariu


                            • #15
                              Postat în original de emil,braila Vezi post
                              Dupa mine, magazinele DECATHLON de oriunde din România nu sunt decât o gluma proasta...M-am uitat acum cca 3-4 luni pe site-ul lor și...m-a luat fara sa vreau râsul...Culmea...managementului Decathlon mi s-a parut la rubrica Cariere...unde potențialilor viitori manageri de raioane, sau sectoare...li se cerea parerea...ce-ar trebui schimbat la diferitele secțiuni ale site-ului Decathlon...respectiv aranjarea produselor, preț, reduceri, promoții...Imaginea pe care o transmite Decathlon clientului potențial e cea a unui negustor...mai puțin simțit, total în afara jocului (de orice fel), care ia marfa de unde-o fi cu 50 de bani și-o vinde cu 5 lei...sa-i ram?na și lui ceva acolo...de vreun BMW X5 macar. Sincer vorbind, nu știu cum de rezista așa ceva pe piața...ce-i ține-n viața de fapt, ca vânzari pe la firmulița asta...nu știu, nu cred ca-s asaltați de mușterii...Nu mai spun ca am vazut ca și la promoții...prețul era mai mare decât a oricarui concurent de pe piața. în final, nu-i treaba mea ce fac ei cu marfa lor...dar dac-aș fi vreun cadru cu putere de decizie pe la vreun minister, i-aș acuza fațiș de tentativa de bancruta frauduloasa...
                              Singura bila alba ce le-o pot acorda stimabililor de la Decathlon, o daruiesc celor care-au g?ndit vânzarea separata a blaturilor meselor de pingpong de picioarele meselor respective, reducând astfel mult cheltuielile în cazul achiziției unei mese de tenis de masă de competiție cu o suma semnificativa...caci de multe ori blatul cedeaza mai repede...nu picioarele meselor...
                              M-ar interesa si pe mine blaturi separate, poate imi aratati unde le-ati gasit.
                              Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                              Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

                              Comentariu


                              • #16
                                Postat în original de emil,braila Vezi post
                                Dupa mine, magazinele DECATHLON de oriunde din România nu sunt decât o gluma proasta...M-am uitat acum cca 3-4 luni pe site-ul lor și...m-a luat fara sa vreau râsul...Culmea...managementului Decathlon mi s-a parut la rubrica Cariere...unde potențialilor viitori manageri de raioane, sau sectoare...li se cerea parerea...ce-ar trebui schimbat la diferitele secțiuni ale site-ului Decathlon...respectiv aranjarea produselor, preț, reduceri, promoții...Imaginea pe care o transmite Decathlon clientului potențial e cea a unui negustor...mai puțin simțit, total în afara jocului (de orice fel), care ia marfa de unde-o fi cu 50 de bani și-o vinde cu 5 lei...sa-i ram?na și lui ceva acolo...de vreun BMW X5 macar. Sincer vorbind, nu știu cum de rezista așa ceva pe piața...ce-i ține-n viața de fapt, ca vânzari pe la firmulița asta...nu știu, nu cred ca-s asaltați de mușterii...Nu mai spun ca am vazut ca și la promoții...prețul era mai mare decât a oricarui concurent de pe piața. în final, nu-i treaba mea ce fac ei cu marfa lor...dar dac-aș fi vreun cadru cu putere de decizie pe la vreun minister, i-aș acuza fațiș de tentativa de bancruta frauduloasa...
                                Singura bila alba ce le-o pot acorda stimabililor de la Decathlon, o daruiesc celor care-au g?ndit vânzarea separata a blaturilor meselor de pingpong de picioarele meselor respective, reducând astfel mult cheltuielile în cazul achiziției unei mese de tenis de masă de competiție cu o suma semnificativa...caci de multe ori blatul cedeaza mai repede...nu picioarele meselor...
                                emil ....rulesss.....romanul de obicei cu bani multi este si snob pe deasupra si cumpara de obicei din magazine de genul decathlon sau altele asemanatoare,laudandu-se ca o facut shopping ,de obicei au produse umflate la pret,si asa zisele reduceri nu sunt chiar ok,marfa sta aruncata vraiste pe rafturi ca nu au personal calificat si bine motivat,li se da la angajati 7-8 sute de lei pe luna,de unde si grija lor pt marfa........nu isi permit sa aduca marfa de calitate pt ca la adaosul lor comercial de bar de lux,nu o vand intr-un timp util lor...si poate ca rezista pe piata si cu sprijinul politicienilor aia cinstiti....
                                fh-xiom vega-pro 2mm
                                blade--galaxy-v16
                                bh-xiom omega tour--max

                                Comentariu


                                • #17
                                  Da, am fost la Decathlon, am întrebat, mi s-a raspuns cât se poate de amabil: daca pantofii sport comandați pe situl web nu îmi vin, vor ram?ne în magazin la vânzare la raft, fara a fi obligat sa-i cumpar. Ram?ne doar sa ma hotarasc la ce anume, în Iași în raft am vazut Asics doar la raionul de volei, ?nsa materialul din care e confecționata talpa nu mi-a inspirat mare încredere, pare foarte fragil. Voi studia problema mai târziu, acum sunt destul de prins cu altele....
                                  TB ZLF & T05/T05FX

                                  Comentariu


                                  • #18
                                    Se mai gasesc articole ajutatoare gen ;glezniere,cotiere,genunchiere,pantaloni suspensor,etc.

                                    Comentariu


                                    • #19
                                      Nu-s un mare fan al produselor decatlon. Mi se par cam scumpe si de calitate medie spre slaba.
                                      __________________________________________________ ________________________________
                                      Steve Works
                                      Sistem ERP

                                      Comentariu


                                      • #20
                                        Ce fete sunt pana la urma in decathlon la momentul asta ...? Sunt fete profesionale ca la un magazin de tenis de masă ?
                                        Preturile sunt mai mici ca ale pietei ?
                                        Blade : Stiga Allround wood NCT
                                        FH : Tenergy 05
                                        BH : Tenergy 05fx

                                        Comentariu


                                        • #21
                                          Postat în original de emil,braila Vezi post
                                          Dupa mine, magazinele DECATHLON de oriunde din România nu sunt decât o gluma proasta...M-am uitat acum cca 3-4 luni pe site-ul lor și...m-a luat fara sa vreau râsul...Culmea...managementului Decathlon mi s-a parut la rubrica Cariere...unde potențialilor viitori manageri de raioane, sau sectoare...li se cerea parerea...ce-ar trebui schimbat la diferitele secțiuni ale site-ului Decathlon...respectiv aranjarea produselor, preț, reduceri, promoții...Imaginea pe care o transmite Decathlon clientului potențial e cea a unui negustor...mai puțin simțit, total în afara jocului (de orice fel), care ia marfa de unde-o fi cu 50 de bani și-o vinde cu 5 lei...sa-i ram?na și lui ceva acolo...de vreun BMW X5 macar. Sincer vorbind, nu știu cum de rezista așa ceva pe piața...ce-i ține-n viața de fapt, ca vânzari pe la firmulița asta...nu știu, nu cred ca-s asaltați de mușterii...Nu mai spun ca am vazut ca și la promoții...prețul era mai mare decât a oricarui concurent de pe piața. în final, nu-i treaba mea ce fac ei cu marfa lor...dar dac-aș fi vreun cadru cu putere de decizie pe la vreun minister, i-aș acuza fațiș de tentativa de bancruta frauduloasa...
                                          Singura bila alba ce le-o pot acorda stimabililor de la Decathlon, o daruiesc celor care-au g?ndit vânzarea separata a blaturilor meselor de pingpong de picioarele meselor respective, reducând astfel mult cheltuielile în cazul achiziției unei mese de tenis de masă de competiție cu o suma semnificativa...caci de multe ori blatul cedeaza mai repede...nu picioarele meselor...
                                          Cred ca astepti un pic prea mult de la un magazin sportiv dedicat amatorilor. Deja lemnele si fetele tibhar, joola, tenergy sunt considerate "profesionale". O paleta lipita cu adeziv pe baza de apa e numita, chiar si aici pe forum o paleta profesionala. Decathlonul se adreseaza sportivilor amatori, probabil la fel de neprofesioniste sunt produsele si la celelalte sporturi. Probabil Federer n-ar putea sa joace cu nici o paleta de tennis de camp din cele ce se gasesc in Decathlon. Asta e scopul lui, se adreseaza marii mase de oameni care practica un sport doar la nivel hobby. Bineinteles intotdeauna e loc de mai bine, dar sa te oftici ca nu gasesti produse profesionale in Decathlon e ca si cum te-ai supara ca nu gasesti Rolex-uri in piata.
                                          Eu am cumparat o gramade de haine de la ei, relativ ieftine (tricou cu micro fibre la 34 lei, pantaloni scurti 20 lei, adidasi buni si usori 60 lei) cu scopul de a le folosi la tennis de masa si nu numai. Nu mi-am luat NICIODATA palete sau fete de acolo.
                                          PS: vezi ca nu exista cuvantul "bancruta" si cu atat mai putin frauduloasa.
                                          - - - Actualizat - - -
                                          Postat în original de tudor500 Vezi post
                                          Ce fete sunt pana la urma in decathlon la momentul asta ...? Sunt fete profesionale ca la un magazin de tenis de masă ?
                                          Preturile sunt mai mici ca ale pietei ?
                                          Nu, nu sunt fete sau palete profesionale sau eu unul nu am vazut nici una. Nivelul Decathlonului e la nivel de hobby. Adica gasesti doar palete lipite din fabrica, care nu se merita decat daca joci de 2 ori tennis de masa in viata ta.
                                          La Decathlon gasesti in schimb multe altele ieftine : tricouri, pantaloni scurti, adidasi, prosoape. Pentru munte gasesti mai multe, ce-i drept si acolo practic trekking la nivel de incepator. Mi-am luat de la bocanci pana la cort si lada frigorifica si sunt multumit. Preturile variaza, gasesti si reduceri si oferte cu preturi mult mai mici ca ale pietei, dar si rahaturi incredibil de scumpe. Ca in toate magazinele mari tre' sa casti ochii la ce cumperi si cat costa.
                                          Ultima editare de UnKN; 18.dec.2013, 12:05.

                                          Comentariu


                                          • #22
                                            Gama de produse este destul de larga, cel putin pe site. http://www.decathlon.ro/2194-structu...invelis-paleta
                                            Joola, Stiga, Tibhar, Donic, Yasaka.
                                            Dar, ca si preturi, sunt mai scumpi decat http://www.vivasportshop.ro/
                                            Tenergy 05 - Yasaka Alnade - Tenergy 05

                                            Comentariu


                                            • #23
                                              La articole pentru tenis de masă profi, preturile sunt cam mari spre f mari, dar la adidasi ex.asics, adidas preturile sunt bune, unele chiar sub magazinele destinate tenisului de masa.
                                              Mingiile de antrenament artengo de 1 stea sunt f bune, nu sunt ovale si tin destul de mult. Eu le folosesc la antrenamente gen cutie si sunt f ok, tin destul de mult. Mai sunt mingi artengo de 2 si 3 stele iar pret/calitate este f ok.
                                              13 Rules

                                              Comentariu


                                              • #24
                                                La raft n-am vazut niciodata asa ceva si am fost destul de des in Decathlon-urile din București. Probabil tre' sa faci comanda sau ceva asemanator. Eu unul m-as fi bagat sa cumpar un lemn daca m-ar fi lasat sa incer mai multe. Adica daca le-as fi gasit la raft. Altfel la preturile alea nu are sens.

                                                Comentariu

                                                Who has read this thread:
                                                Procesare...
                                                X