Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Chestia asta cu ,,HAI AI NOSTRI " ! m-a derutat total si, fiindca n-am stiut cui i se adreseaza, am lasat pe altii sa cistige trofeele .
Dar, cel mai important lucru este ca am vizitat un tinut extraordinar si, culmea, locuit de niste oameni extraordinari.
Bravo Dane ! Nu-mi pare rau ca am facut 1000 de km.
Felicitari tuturor luptatorilor, mai ales lui Coroiu Andrei, care m-a invins de doua ori, dar nu a fost echitabil, fiindca eu am beneficiat de iarba iar el de tinerete . Oricum, sunt sigur ca vom mai auzi de el . A pierdut in semifinala la mustata, contra gladiatorului Vasile, care a jucat extraordinar. Bravo baieti si mosnegi !; ati fost aproape unii de altii .
Pe curind.
Chestia cu " Hai ai nostrii" se adreseasa tuturor prietenilor iubitori de tenis de masă! Ma bucur ca am mai inclus unul in marea gasca a noastra. Am sa va eliberez o legitimatie in acest sens! Sper ca ati petrecut zile placute in Bucovina si va reasteptam pe meleagurile noastre. La buna vedere!
Chestia cu " Hai ai nostrii" se adreseasa tuturor prietenilor iubitori de tenis de masă! Ma bucur ca am mai inclus unul in marea gasca a noastra. Am sa va eliberez o legitimatie in acest sens! Sper ca ati petrecut zile placute in Bucovina si va reasteptam pe meleagurile noastre. La buna vedere!
De data asta, am dus-o pe nevasta-mea la o singura manastire, in speranta ca, pe viitor, o sa vrea sa le vada si pe celelalte
Comentariu