Cand incepi sa te obisnuiesti cu raul, devine incredibil binele... :lol:
Lasind gluma deoparte, scopul feedbackului (mai ales dupa inca un an de AmaTour in care am mai facut diverse experimente organizatorice) este sa ajungem la niste sisteme stabile de joc, si mai ales sa nu repetam din greseli.
Cit timp critica nu e indreptata impotriva unei persoane (gen atac personal), nu cred ca cineva are motive de suparare sau de riposta.
Trebuie sa domneasca puterea argumentului, nu argumentul puterii...
Si practica a demonstrat in ultima perioada ca puterea organizatorului poate fi destul de redusa : degeaba vrea el sa faca ce crede ca e mai bine ... opinia participantilor (a beneficiarilor turneului pina la urma) sub forma de vot democratic decide !
Organizatorul are la el foi pregatite pentru diverse scenarii si se adapteaza, pentru a multumi toti participantii. (ma rog, aproape pe toti

)
Nu stiu daca e bine sau rau, nu stiu daca organizatorul trebuie sa fie inflexibil si dictatorial ... e de discutat ... unii zic ca esti slab si cedezi presiunii maselor, altii zic "clientul nostru, stapinul nostru".
Cei mai multi asteapta probabil sistemul UNIC-acceptat, generalizat si fara exceptii la orice turneu, ca sa stie de ce pleaca de acasa si sa estimeze corect ora de intoarcere....
Mai ramin probleme delicate
-cu criteriul orasului in grupa inferioara...daca-l satisfacem, ne trezim mai degraba cu jucatorii din acelasi oras in grupa superioara

...
-apoi acelasi criteriu al orasului la eliminatoriu, combinat cu criteriul de a nu fi jucat in grupa superioara + tragere la sorti = nu garanteaza solutionarea din prima tragere, uneori aceste restrictii necesitand o a doua tragere la sorti ....
Ca de obicei, sunt dispus sa risc, provocind discutia deschisa !
Nu de alta, dar operatorii de telefonie mobila cistiga prea bine, iar martorii argumentarii sunt doar 2 de fiecare data :wink: