Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Cepei" - Pericei (jud. Sălaj) - 25/26.09.2021

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • prosopul negru adidas este al meu, Herteg Dorinel -Arad

    Comentariu


    • Va salut! Salajeni respect pentru tot ce ati facut! Alta locatie care trebuie pusa pe harta AMATUR ca locație speciala! Ați fost maxim ! PAPA foarte foarte bun! Nu un ceaun/ doua ceaunuri! Papricaș si Bob Guyas! La aperitiv acel cirnaț extraordinar! Organizatorii de nota 10+++! Ar fi multe de scris dar ma opresc! BRAVO BRAVO BRAVO! ! Sa nu revedem sanatosi in Frumoasa Romanie!

      Comentariu


      • https://www.ztv.ro/sport/cupa-cepei-...PiGFm_XyEBjz0#


        Sent from my SM-G975F using Tapatalk

        Comentariu


        • Salutare tuturor!
          In primul rand, dorim sa felicitam participantii pentru ca au luat parte la prima editie a "Cupei Cepei" si pentru rezultatele obtinute!
          In al doilea rand, felicitam organizatorii care au facut o treaba de nota 10, in toate aspectele. Multumim pentru mesele de pranz oferite si pentru apa din abundenta! Consideram cu tarie ca a fost un concurs reusit si ne dorim sa auzim de urmatoarele editii.
          Nu in ultimul rand, cu o mare bucurie in suflet, va multumim pentru primirea calduroasa si pentru atitudinea prietenoasa cu care ne-ati tratat in cele doua zile petrecute alaturi de dumneavoastra. Cei 1200 km au meritat parcursi pe deplin. A fost o onoare sa primim invitatia de a lua parte la acest turneu si sa fim alaturi de dumneavoastra!

          Cu mult respect si ganduri bune,
          Echipa VivaShop
          Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
          http://www.VivaSportShop.ro

          Comentariu


          • La superioare nu a fos trecut scorul dintre Parus si Savu,a fost 3:2 Multumim pt ospitalitate si mancare extraordinara.Ne-am simtit bine.Va mai asteptam la Oradea.
            ?Mințile luminate discută idei, mințile medii discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.? ? Eleanor Roosevelt

            Comentariu

            Who has read this thread:
            Procesare...
            X