AmaTur: Turneu B TURNEU B - LUNCA DE SUS cu ocazia zilelor comunei 14. IULIE 2012

simonfery

junior
LOCALITATEA: Lunca de Sus - jud. Harghita
DATA: 14. Iulie 2012
SALA: Sala de sport tip Nastase
ADRESA: Langa drumul national 12/A
INDICATII ACCES: Din directia Miercurea Ciuc spre Comănești 30 km de Miercurea Ciuc,din Comănești spre Miercurea Ciuc 52 km de Comănești

TIP SI NR MESE: Butterfly x 3 buc, Sponetta 1 buc,Activ 3 buc
SPATIU DE JOC: Bun
TIMP ALOCAT: De la 09:00 pana se termina
ORGANIZARE: La gramada, grupe inferioare, grupe superioare si eliminatorii cu capi de serii prestabiliti dupa clasamentul amatur
TAXA: 15 roni
PREMII: Cupe si premii in bani acordat din sponzorizari locurile 1-3, si diplome locurile 1-8
SE ASIGURA: Cafea, apa si mingi de joc
INSCRIERI: Pe forum, telefonic la organizatori sau la sala
ORGANIZATORI: Simon Ferenc tel: 0749-165152, Fancsali Kalman tel: 0724-236340 cu srijinul Primariei comuna Lunca de Sus

Mi-ar fi placut tare mult sa particip la turneul vostru Fery(ar fi fost prima data in Lunca de Sus),dar obligatii de familie ma tin "arestat" in acest week-end in Agnita.Ramane pe data viitoare!Va doresc un turneu reusit si mult succes la toti!

Doresc sa felicit in primul rand organizatorii (Simon Ferenc si Fancsali Kalman), care s-au straduit ca primul turneu organizat la Lunca de Sus sa fie cat mai reusit, participantii sa fie cat mai multumiti. Am auzit ca atmosfera a fost excelenta. Regret ca nu am putut fi alaturi de voi, dar data viitoare sper sa nu fiu in spital.
Felicit toti concurentii care au participat la acest turneu, nu multi, dar valorosi. Nu este un secret, ca ne-am asteptat sa fie castigat de Pal Zoltan, cu atat mai mult ca lipsea Erdos Ferenc, dar surprizele ii dau culoare acestui sport. Sunt sigur ca data viitoare Zolika v-a fi finalist. Sper din suflet ca aceste cuvinte nu jignesc pe cei care au terminat inaintea lui, eu cred ca meritul lor este cu atat mai mare.
In final felicit castigatorul turneului, Tamas Nagy Jeno, coechipierul (number 1) nostru din echipa "Secuii", care dupa un inceput mai slab, a reusit sa treaca de adversarii care initial au castigat inpotriva lui. Multe meciuri frumoase cu rasturnari de scor.

Bravo Jeno, bravo Lunca de Sus!

Ultima editare:
grupele inferioare
grupa 1 Nistor Iosif
Pal Zoltan
Fancsali Kalman
Biro Attila
Ujica Daniel
Borbely Karoly
Tanko Szabolcs
grupa 2. Tamas Nagy Jen?
Lakatos Zsolt
Szakali Csaba
Predescu Levente
Simon Ferenc
Szocs Istvan
Petra Ioan
- - - Actualizat - - -
grupe superioare
1 Pal Zoltan
Szakali Csaba
Lakatos Zsolt
Borbely Karoly
grupa 2
Simon Ferenc
Nistor Iosif
Biro Attila
Tamas Nagy Jeno
- - - Actualizat - - -
semifinale
Biro Attila - Borbely Karoly 3 - 2
Tamas Nagy Jeno - Szakali Csaba 3 - 1
Finala mica
Borbely Karoly - Szakali Csaba 3 - 2
Finala mare
Tamas Nagy Jeno - Biro Attila 3 - 2
- - - Actualizat - - -
Clasament final>
Locul 1 - 4
Tamas Nagy Jeno Miercurea Ciuc
Biro Attila Miercurea Ciuc
Borbely Karoly Miercurea Ciuc
Szakali Csaba Miercurea Ciuc
Locul 5 - 8
Lakatos Zsolt Miercurea ciuc
Nistor Iosif Siculeni
Simon Ferenc Lunca de Sus
Pal Zoltan Miercurea Ciuc
Locul 9 - 14
Fancsali Kalman Lunca de Sus
Predescu Levente Siculeni
Szocs Istvan Siculeni
Ujica Daniel Siculeni
Tanko Szabolcs Lunca de Sus
Petra Ioan Balan
- - - Actualizat - - -
Multumim foarte mult participantilor, sper sa ne revedem cat mai curand.Cu ajutorul sponsorilor premiile au fost:
locul 1 cupa, diploma si 80 ron
locul 2 cupa, diploma si 50 ron
locul 3 cupa, diploma si 30 ron
locul 5 - 8 diploma si placheta
sonsorii turneului:
Primaria comunei Lunca de Sus
Sc. Mini - Centrum Srl Lunca de Sus
Sc Unio Lunca Srl Lunca de Jos
Sc Piposz Impex Srl Lunca de Sus
Sc Bertis Srl Sf Gheorghe Jud Covasna
Sc Esperancs Estella Srl Lunca de Sus
- - - Actualizat - - -
Cateva Poze...
- - - Actualizat - - -

In primul rand as vrea sa multumesc organizatorilor acestui turneu(Simon Ferenc si Fancsali Kalman) felul cum ne-au primit, au facut tot posibilul sa ne simtim ca acasa si au reusit :) o sa ne intoarcem cu mare placere la prietenii din Lunca de Sus, daca mai organizeaza turnee. In cea ce priveste turneul...nu au fost multi, dar conteaza ca s-a jucat...meciuri frumoase, rasturnari de scoruri si daca-mi permiteti sa o numesc asa...chiar si cateva surprize. Felicitari castigatorilor si participantilori, sper sa ne mai revedem la cat mai multe turnee. Cu respect...Leo Se Hyuk :D

Multumesc organizatorilor!!Totul a fost foarte frumos.Multi prieteni nu au putut sa vina la turneu.Sper ca se reface piciorul lui Ferenc cat mai repede.

Multumesc tuturor participantilor,dar mai ales lui Fancsali Kalman,Simon Ferenc,Bodor Tiberiu si tuturor sponsorilor acestui turneu reusit si nu an ultimul rand castigatorilor Tamas Nagy Jeno,Biro Attila Borbely Karoly si sper sa ne vedem cat mai curand:)

Felicitari castigatorilor!Felicitari tuturor participantilor care au demonstrat ca nu (totdeauna) numarul conteaza ci,inainte de toate, placerea de a juca tenis de masă!Bravo baieti!Bravo Jeno!Felicitari Fery si Fancsi!Bravo Lunca de Sus!

Back
Sus