Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
domnule florin ,o modificare ilies pe locul 6 ca lam batut pe ciubotariu.mersi - - - Actualizat - - -
a fost un concurs puternic .felicitari organixatorilor .
domnule florin ,o modificare ilies pe locul 6 ca lam batut pe ciubotariu.mersi - - - Actualizat - - -
a fost un concurs puternic .felicitari organixatorilor .
Da, dar ai pierdut la Cretu pe care Ciubotariu l-a batut (oboseala, alea-alea, nu mai conteaza, in mod normal Cretu e mai bun), asa ca ati ajuns la set-averaj cu cate 2v fiecare.
Ciubotariu: 9-15 = -6
Cretu: 10-16 = -6
Ilies: 8-17 = -9
Asta e, ca o consolare pot sa spun ca eu i-am batut pe amandoi iar apoi am pierdut la tine
Domnul Catalin ,va rog sa modificati clasamentul intrucat eu l-am invins pe domnul Volostiuc Marius in grupele superioare.Va multumesc anticipat si tin nespus sa va felicit pt modul cum ati organizat si coordonat acest concurs.
Daca treceati si rezultatul era si mai bine.
Mai sint vreo 2-3 grupe superioare in care ultimul meci se pare ca nu a mai contat asa ca am completat eu scorul dupa cum mi-a venit.
O sa corectez zilele astea, daca mai gasesc foile
Va multumesc. A fost o scapare a mea dar care nu se va mai repeta pe viitor. Inca o data felicitari pt modul in care ati organizat acest concurs.(ar fi ideal sa fie asa la toate concursurile)
Comentariu