Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

cati va ganditi acum sa emigrati?

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • cati va ganditi acum sa emigrati?

    Acum ca Base a fost suspendat si mai ales dupa tot ce a facut USL in ultimele 2 sapt?
    Sunt in partea "sanatoasa" a economiei, adica in sistemul privat si probabil ca prin impozitele platite tin in spate cel putin 1-3 bugetari.
    Va spun sincer ca ma ingrijoreaza serios urmatorii 3-4 ani in Romania...
    Sugestii de tari atractive de emigrat? Ma gandesc la Noua Zeelanda...
    Lemn: Xi Enting Arylate Carbon
    FH: Donic BlueFire M1 2.0
    BH: Donic BlueFire M2 2.0

  • #2
    Nu vi se pare ca ceea ce se intampla este ca un meci de fotbal Steaua-Dinamo? Nu mai putem sa ne dezlipim din fața televizoarelor, se ataca pe toate flancurile, avem parte de contraatacuri, avem goluri valabile dar si goluri anulate de arbitru (CCR), goluri din offside, henturi, faulturi grosolane, altele mai finute, intrari prin alunecare la tibie si multe multe alte faze. Basescu este varful de atac al dreptei si a fost eliminat din teren iar Ponta este un fel de Maradona care a bagat-o in poarta cu mana si acum asteapta decizia de validare a golului de la comisiile de arbitraj ale lui Mitica Dragomir sau Nasu. Antonescu este rezerva lui Ponta si se roaga de el sa-l lase si pe el sa joace macar un sfert de ora ca s-a incalzit destul pe margine. Nu e haios? Se pare ca Basescu nu vrea sa iasa de pe teren si contesta suspendarea de 2 etape. Sa vedem ce se mai intampla.

    Cat despre emigrare? Ma gandesc la asta inca din 2007 cand a fost suspendat prima oara Basescu, chiar am vrut sa plec in Canada, vorbisem deja cu un fost coleg care era acolo si o ducea destul de bine. Noroc ca Basescu a fost reales presedinte la referendum si am renuntat.

    Comentariu


    • #3
      Domnilor,
      Politica si politicienii ne dezbina. De aceea, desi împartasesc punctul de vedere al lui Stoe, consider ca acest topic nu-si are locul pe un forum de tenis de masă care este foarte eterogen ca si membri. Printre noi sunt atât bugetari, pensionari, asistati sociali, someri sau liber profesionisti, cât si persoane care produc ceva, desfasurându-si activitatea în mediul privat. Unii dintre noi considera masurile guvernului Boc salvatoare prin faptul ca în aceasta perioada de criza mondiala nu am ajuns în situatia Greciei, în timp ce altii le considera catastrofale pentru ca le-au fost diminuate salariile, pensiile, etc.

      De aceea, pentru ca sa nu începem sa ne certam si noi între noi, propun sa lasam politicienii sa-si rezolve problemele lor, iar noi sa ne vedem de acest sport pe care îl îndragim cu totii si sa ram?nem prieteni indiferent de optiunea politica a fiecaruia. Cred ca ar fi mai bine ca un moderator sa închida topicul.

      Comentariu


      • #4
        da politica este mizerabila !! tenisul este un sport chiar o educatie asi putea spune ar fi pacat sa amestecam babacii din politica care nu fac decat sa asi andoape rudele si acolitii sa ai amestecam cu acest sport minunat cu acesti oameni minunati din amatour!!
        DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

        Comentariu

        Who has read this thread:
        Procesare...
        X